Postul Mare (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da star...da azi nu merg si pana maine...plus ca nu mi-a dat vreun canon special, de aia m-am mirat ca ma impartaseste....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sabina
uite aici rugaciunile de dinainte de impartasanie:
http://saraca.1plan.net/rugaciuni/Euharistia.htm

Spor si sa-ti fie de folos impartasania.

Eu de fiecare data cand ma duc in fata preotului ma gandesc la cuvintele : "cu focul ma impartasesc, iarba uscata fiind eu". Ma rog mereu sa trec nevatamata..

Mergi la inceput

Multumesc Adriana!
mai era ceva...ca pacatoasa ce sunt....am uitat complet cum se face...n-am voie sa beau nici apa dimineata ,nu? Paraca asa era

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Asa e, Sabina, nu ai voie nici sa bei apa. mie imi recomandase un parinte, odata, nici sa nu ma spal pe dinti in dimineata in care ma impartasesc,sa nu cumva sa inghit din greseala apa sau pasta de dinti

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragelor, daca mai vad o pastaie sau vreun morcov,ma apuca nervii!Nu-mi mai vine sa mananc nimic,abia astept sa se faca duminica sa ma iau de pestele ala din frigider!
Azi e Sf.Gheorghe,felicitari pentru Georgete si Georgei!Mergeti la Biserica?Eu nu pot sa merg,nici azi,nici maine,sunt in cele stari fiziologice care nu-mi permit intratul in Biserica.Si eu,care speram s-o impartasesc pe asta mica!Oricum,e si foarte frig afara,nu stiu ce se intampla cu vremea asta!
Voi ati facut curatenie,ceva?Eu n-am facut nimic,casa mea e in continuare un haos.Voi cum gatiti pentru Pasti,fara sa gustati mancarea?Noi ne-am gandit sa nu ne intindem prea mult ,fac niste sarmalute,pasca si cateva oua,ca dupa atata post nu cred ca e sanatos sa mancam brusc prea mult.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Irina, eu daca tin post as manca intr-una, nu neaparat fiindca-mi place mancarea ci fiindca mi se pare ca nu tine de foame. nici eu n-am mers azi la biserica, stau acasa cu copiii ca sunt raciti toti, mai ales Nectarie care a facut si otita. In ceea ce priveste curatenia, abia am facut jumatate de casa, nu stiu cand o sa termin, ca saptamana care vine o sa mai mergem si la denii, o sa trebuiasca sa ma apuc si de cozonaci si alte bunatati specifice

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Adita,poate ne vedem la denii,ca vreau si eu sa merg.Sanatate mititeilor.Am fost si eu cu a mea la doctor ieri,e sanatoasa tun,dar in schimb e cam slabuta,desi mananca foarte bine,nu ia mult in greutate.Asa a fost de la nastere,doctorita zice ca are cui semana,noi suntem amandoi slabi.
Esti harnica,faci si cozonaci.Am facut anul trecut,dar la cat m-am chinuit cu ei la framantat,cred ca ma las pagubasa anul asta.Eventual o sa cumpar,desi nu sunt la fel cu cei de casa.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns imediat dar am fost ocupata cu scoala.
star33, irina.c. si vianne va multumesc din suflet pentru rugaciunile trimise si pentru gandurile bune. Nicol vreau sa-ti multumesc in special pt pm pe care mi l-ai trimis si pentru bunatatea ta.
Continui sa ma rog chiar daca pana acum nu exista nici o ameliorare a situatie mele, si continui sa sper ca totul va fi bine.

Sunteti niste adevarate prietene si va multumesc mult ca existati si Dumnezeu sa va dea sanatate.
Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Dragele mele, am fost azi la biserica, a fost f f bine, m-am si impartasit, doar ca am o durere de cap ingrozitoare, eu daca nu beau cafeaua dimineata nu sunt om....
dar parca mai mult mi-a placut la Sf Troita decat la Schit...da poate sunt si prea subiectiva, azi e si sambata mortilor, erau multe persoane venit doar pt asta etc....
maine nu cred ca pot merge:(
Irina, am citit undeva ca ai voie in biserica, doar sa nu atingi icoanele.da, stiu unde, pe forumul de la schitul darvari, chiar parintele Eftimie zice.

Eu nu fac mai nimic de mancare...sunt tare afoana la faza asta...pana si ouale rosii le face sotu
Nici macar peste n-am luat....am cumparat 2 cutii de tion si o sa fac o salata cu porumb( fara maioneza, of course:)

Fetelor, va multumesc din inima ca ati fost langa mine in perioada asta...nici nu speram ca ma voi impartasi, ma simt tare pacatoasa...si totusi, se pare ca Dumnezeu le randuieste altfel decat credem noi.
va imbratisez.

Mergi la inceput

Sabina, sa-ti fie de folos. eu tocmai astept sa fiarba cartofii sa fac niste maioneza, ca si eu vreau sa fac salata de peste cu porumb

Mergi la inceput