Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Vreau sa ma inscriu si eu la voi. Nu am toate "actele" pentru inscriere, in sensul ca n-am fost la doctor inca, insa am un test pozitiv si o gramada de simptome, neexperimentate de mine pana acum.
Va citesc de la inceputul subiectului pentru ca imi doream de atunci sa va fiu colega de drum.
Pumukli as vrea sa am si eu gemeni, m-ar bucura enorm, vad ca tare multe am vrea sa fim in locul tau.
Eu am UM 9 martie si DPN 13 decembrie.
Cum se noteaza saptamana sarcinii? Daca am 4 saptamani intregi trecute scriu "5+"?
Ieri seara am avut o stare de rau uimitoare care a durat vreo ora, eram la un curs si nu puteam sa fac nici-o miscare, doamna lector era chiar in fata mea.
Cand am ajuns acasa am mancat fara probleme si azi noapte n-am avut nimic. Ar fi prima stare de acest fel, o sa fie si mai rau? Doar sa stiu ce ma poate astepta.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABY PLESU spune:

Hello mamici si viitoare mamici. Am reusit in sfarsit sa scriu si eu aici, desi va urmaresc de luni de zile. Astepatam si noi minunea
in decembrie la inceput (UM 28.02), dupa o "lupta" de 10 luni. Azi am programare la medic si am ceva emotii.

- Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Spre luare aminte:

Gestational age Length (cm) Mass (g)
(crown to rump)
8 weeks 1.6 cm 1 gram
9 weeks 2.3 cm 2 grams
10 weeks 3.1 cm 4 grams
11 weeks 4.1 cm 7 grams
12 weeks 5.4 cm 14 grams
13 weeks 7.4 cm 23 grams
14 weeks 8.7 cm 43 grams
15 weeks 10.1 cm 70 grams
16 weeks 11.6 cm 100 grams
17 weeks 13 cm 140 grams
18 weeks 14.2 cm 190 grams
19 weeks 15.3 cm 240 grams
20 weeks 16.4 cm 300 grams
(crown to heel)
20 weeks 25.6 cm 300 grams
21 weeks 26.7 cm 360 grams
22 weeks 27.8 cm 430 grams
23 weeks 28.9 cm 501 grams
24 weeks 30 cm 600 grams
25 weeks 34.6 cm 660 grams
26 weeks 35.6 cm 760 grams
27 weeks 36.6 cm 875 grams
28 weeks 37.6 cm 1005 grams
29 weeks 38.6 cm 1153 grams
30 weeks 39.9 cm 1319 grams
31 weeks 41.1 cm 1502 grams
32 weeks 42.4 cm 1702 grams
33 weeks 43.7 cm 1918 grams
34 weeks 45 cm 2146 grams
35 weeks 46.2 cm 2383 grams
36 weeks 47.4 cm 2622 grams
37 weeks 48.6 cm 2859 grams
38 weeks 49.8 cm 3083 grams
39 weeks 50.7 cm 3288 grams
40 weeks 51.2 cm 3462 grams
41 weeks 51.7 cm 3597 grams
42 weeks 51.5 cm 3685 grams
43 weeks 51.3 cm 3717 grams

Sper sa va fie de folos!!!

IrinucaR 9fix

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor, pe mine nu m-au apucat inca greturile, am 4 sapt si 4 zile de la UM, care a fost pe 10 martie. Azi merg la eco intravaginal sa-mi vad punctuletul, sa ma conving ca intr-adevar sunt .
Ce mi se intampla, totusi, dupa-amiaza sunt foarte balonata, am gaze si ragai la greu (la concurenta cu purceii). Ati trecut si voi prin asta?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pumukli, daca bebeii sunt pozitionati cum trebuie (primul cu capul in jos) poti sa nasti normal. Dar mai trebuie sa vrea si medicul chestia asta, sunt medici care "nu se baga" la o nastere normala cu gemeni. Si normal ca poti alapta, intra in legatura cu fetele de la gemeni... si o sa poti primi sfaturi.

Eu am sangerat saptamana trecuta cu intermitente (nu zilnic) si bej-maroniu, rar roz, sambata m-a chemat dr la o eco si a vazut ca bb e OK. A zis ca nu e cazul sa iau progesteron ca nu mi-a gasit nici un hematom. Sambata dupa eco am sangerat mai mult (probabil cum m-a apasat pe burtica a iesit din uter ce mai era) si duminica si ieri nimic. De abia astept sa ajung la 12 saptamani sa rasuflu usurata. Probabil asta va doriti si voi.

Nu stiu ce sa fac, sunt scarbita de carne, nu pot sa gatesc si foarte greu sa mananc. Sambata am pus niste pulpite de pui la cuptor (de fapt le-a pus sotul) , mi-am pus una in farfurie si cand am desprins pielea aia crocanta si am simtit mirosul de pui din interior..
Stiu ca am nevoie de carne, am sa incerc peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissta spune:

Buna fetelor,
Pot intra si eu pe lista voastra ca mamica de noiembrie?
UM 04.02.2005, iar DNP 11.11.2005.Nu stiu cum va simtiti voi dar eu am o sarcina tare mofturoasa.Am slabit 5 kg intr-o singura saptamina si continui sa ma chinui cu varsaturile.Voi ati trecut sau treceti prin asa ceva? Eu nu stiu ce sa mai fac ca sa pot sa beau si eu macar putina apa, ca de mincare nici numai vorbesc.Sper sa ma ajutati sa trec peste aceste probleme,pentru ca am moralul sub pamint.Va pupic si va doresc sa nu treceti prin asa ceva.Crissta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

Buna dragi burtici....
si mie mi-e destul de rau, nu asa cum este altora dar oricum,..am stari de greata permanente..trebuie sa rontai ceva continuu ca sa imi treaca, din cauza asta m-am ingrasta tare mult cred....si lene cit cuprinde si mi-e groaza ca trebuie sa fac curatenia de pasti si nu am nici un chef
cind am facut primule co la medicul ginecoloc mi-s pus atunci ca eram in 5 saptamini si ca DPN 15 .11.2005, desi ultimul ciclu a fost pe 19 ianuarie dar e ca si cind as mai fi avut un ciclu in jur de 8-9 februarie...
simbata am fost la un alt eco 9la cea mai buna radioloaga din Pitesti), pt un eco general dar cu atentie la bebe...si ea a spus ca nu e adevarat sint in 10 saptamini, DPN 5 .11.2005 si e ca si cind ciclu a fost pe 19 ianuarie in mod normal..e o diferenta de 2 saptamini intre ce au spus ambii medici, acum sa vedem ce mai zice mediul ginecoliog la urmatorul control, care sper sa fie inainte de Pasti
cam asta sint nelamuririle mele....
in rest, astept sa-mi vina si mie cheful de viata ca sint intr-o apatie de nu stiu de unde am luat-o..o fi sarcina, o fi astenia de primavara, or fi amindoua...habar nu am
va pup si va doresc (si mie) sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABY PLESU spune:

tania eu sunt in 6 saptamani, si in afara de o stare de somnolenta nu am nimic; greturi, ameteli. Deci depinde de organism

28-Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut fetelor, iar am citit dar am fost tacuta, sunt extrem de ocupata de parca toate treburile din lume ar fi pe capul meu, taman acuma cand ar trebui sa ma mai mult timp pentru mine si pt somn.
Ma simt bine, in schimb, doar cu constipatia mai am probleme, dar sper sa treaca. Joi merg la analizele de sange pt ca peste 1 sapt merg la gine a2a oara si sper sa se vada bb mai bine acum, data trecuta la 6 sapt era o mazare care pulsa :)
Azi doar parca mi se latesc toate inauntrul meu, pana si vaginul am senzatia ca se dilata, nu stiu ce am, dar sper ca e o senzatie normala. Incerc sa nu ma ingrijorez la mici dureri de cap, nas infundat, etc. care sunt normale, insa senzatia de azi e chiar ciudata.
Daca mai simte cineva genul asta de presiuni sa-mi spuna si mie, nu ma speriu neaparat, dar e o senzatie cu toul noua.

Bun venit celor noi, si sanatate tuturor!Ripley 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetele!
Bifez si eu la simptomul nas infundat si eu ca si unele dintre voi am senzatia ca mi se mareste burtica de la o zi la alta...e normal la 7 saptamani asa ceva?Eu ma asteptam ca abia pe la 4-5 luni sa inceapa sa se vada ceva..acum incepe sa nu ma mai cuprinda vechii pantaloni si fuste...desi nu m-am ingrasat foarte mult..1 kg in plus am..dar ala cred ca s-a pus tot pe burta..
De constipatie am scapat momentan...greatza am de obicei in fiecare zi si ma simt foarte foarte balonata...am auzit de la cineva ca trebuie sa invatam sa mancam putin chiar daca avem senzatia ca nu ne saturam...Bine ca nu am greturile lui Canutasaraca de ea...abia asteapta sa treaca lunile astea nasoale..cred si eu..

Va pup!

Mergi la inceput