Jocul cu cartea (15)
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
soacra cu trei nunori :)))
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
buli spune:
serioooos??? eu am zis cam in gluma
acusi vin cu ghicitoarea
scuzati de intiziere
jurnal, 1986-1990, documente de la securitate (cam aceeasi perioada) plus comentariile recente ale autorului
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
lilanda spune:
"Acasa se vorbeste in soapta"?? Stelian Tanase ...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
O femeie este considerata de sot si prieteni ca decorativa si cheltuitoare...ea are insa, un secret: si-a salvat sotul de la moarte. Este supusa unui santaj in urma caruia are o confruntare decisiva cu sotul. Se hotaraste sa-l paraseasca pe el si pe cei trei copii. Copiii au insa mai mare nevoie de ea, decit nevoia ei de libertate...(Hint: prima piesa de teatru feminista)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
daaa strutza (scuze, d-am uitat ca am postat aici mai acu' vreo doua zile :-))
Strutza spune:
N-ai de ce sa te scuzi, ca eu am raspuns acum
juma de ora
Iar eu imi cer scuze ca s-ar putea sa repet
ghicitoarea (sint noua pe aici, si n-am citit chiar toata istoria
jocului)
un functionar public pleaca in cautarea unei femei necunoscute, si tot cautind-o face fapte de care nu se credea capabil; spre norocul lui, n-o incurca nici cu seful
Teodora D. spune:
Strutza, spune ce carte e sau da mai multe amanunte, ca sa se deblocheze jocul.
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)