Jocul cu cartea (15)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27523" target="_blank">Jocuri cu carte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29314" target="_blank">Jocuri cu carte (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29993" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30824" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 4-a)
Jocuri cu cartea (partea a 5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32457" target="_blank">Jocul cu cartea (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32891" target="_blank">Jocuri cu carte(7)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33495" target="_blank">Jocuri cu carte(8)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34024" target="_blank">jocul cu cartea (9)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34991" target="_blank">Jocul cu cartea (10)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36409" target="_blank">Jocul cu cartea (11)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37834" target="_blank">Jocul cu cartea (12)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38997" target="_blank">Jocul cu cartea (13)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41769" target="_blank">Jocul cu cartea (14)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31238" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat 1-3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34933" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat (continuare) 4-14
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37767" target="_blank">Jocul cu cartea (index)
Calatoreste prin univers in compania pisicilor ... intr-o nava plina cu material genetic. SF.
Kehleyr, n-o stii?
Raspunsuri
Kehleyr spune:
quote:
Initial creeata de bombi
Calatoreste prin univers in compania pisicilor ... intr-o nava plina cu material genetic. SF.
Kehleyr, n-o stii?
Nu... n-o stiu.
Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...
bombi spune:
ok, era Peregrinarile lui Tuf de George RR Martin
O fetita impreuna cu catelul ei cauta dumul spre casa.
Kehleyr spune:
Dumbrava fermecata a lui Sadoveanu
buli spune:
vrajitorul din oz?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Kehleyr spune:
Vrajitorul din Oz de Frank Baum
bombi spune:
da, da. spune frumos si autorul
intre timp a aparut si Kehleyr cu raspunsul complet. Si eu pe care sa las mostenire??
buli spune:
Lyman Frank Baum
daca ziceam din prima mi-o lua inainte Kehleyr
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Kehleyr spune:
O lasi pe Anca, eu am aflat numele autorului de pe Amazon . Si de-aia mi-a luat-o ea inainte !