Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MISHULINA si eu sunt in a 27-a zi deci,suntem in aceeasi zi.Ce multe fete suntem in asteptare aceasta luna..ALE': 25.TANIA: 26.FLORININI:26.Mai este cineva asa in apropiere?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

In sfarsit merge site-ul! Ca tare m-am ofticat de dimineata cind am vazut ca nu merge. Azi dimienata mi-a crescut temperatura la 36.93 si n-aveam cui sa spun. Deci speranta isi reia locul.

Va pupa fata.

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetele!
Azi cand am ajuns la servici si nu-mi deschidea DC..am realizat ce dependenta am devenit de el..de discutiile cu voi..de tot ce inseamna forum cu aspirante si burtici.
Danangie,Mishulina,Florinini,Ale sa stiti ca va tin pumnii la toate si va doresc din tot sufletul sa reusiti luna asta,sa ne inmultim la ..sa citesc si de la voi mesaje cu "2 liniutze".
CataLa multi ani sotiorului,sanatate si sa vi se umple casa de puiuleti cat mai curand...poate acum de iepuras?
Tania imi inchipui ce fericit a fost sotiorul cand a vazut testele,ce dar frumos dar de casa noua primiti voi,pe bebe scumpicel.
Maine cand ne intalnim venim "inarmate" cu testele ok?Sa facem schimb de opinii..desi ale mele fiind mai veshi un pic sunt ceva mai sterse...
Va pu pe toate si bine ca si-a revenit site-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru urari. Si voi sa fiti sanatoase, vesele si mai ales implinite in dorintele voastre cele mai adanci.

Maria Alexia, sa stii ca stiu foarte foarte bine ce e HSG (am facut 3 pana acum pentru ca in primele doua dati au gresit filmele). Nu, perfuziile sunt diferite. Sunt similare in sensul ca se injecteaza trompele dar lichidul nu este unul de contrast ci antibiotic, xilina si nu mai stiu ce. Nu se face radiografie, doar se masoara permeabilitate. Se fac de obicei seturi de 3 - o zi da, una nu, adica o internare de 5 zile. Cam astea ar fi.

Alexia27, la ultima mea internare la Giulesti era o tipa care a facut laparoscopie si i-a descoperit endometrioza. Dra ei (mi se pare ca o cheama Bucur) i-a spus ca o baga in nu stiu ce program la Giulesti pentru paciente cu endometrioza si ca prin acest program poate beneficia de tratamente scumpe la pret redus. La iesire din spital ei i-a dat supozitoare Carpicon.
Nu stiu daca te ajuta ... dar m-am gandit sa iti spun.

Va pup pe toate,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Salutare fetelor frumoaselor!
Ale felicitari pentru temperatura crescuta si pentru optimism!

Eu sunt in ziua27, inca nici un rus, tB este tot 37.1 Azi dimineata nu am mai rezistat si am facut inco o Barza. ACelasi model de care m-am plictisit: a doua liniuta e roz pal, nu arata ca prima. Cand va incepe sa fie cum trebuie?

Pe de alta parte m-am amuzat aseara cu sotul meu care acum e ca un radar, imi vaneaza fiecare "simptom" care ar putea intari confirmarile testelor. SI cum auzise de urinari frecvente si la mine sindromul asta se manifesta, ma intreba din 15 in 15 minute: "nu trebuie sa te duci la baie? nu vrei sa bei apa? si, cea mai haioasa: "daca ma duc eu la baie, se pune? - ca doar e si al meu!" M-a disperat, ce mai....

Sibiencelor, abia astept intalnirea de maine. Si eu am deja 6 teste in colectie

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor,
Am fost ieri la un alt dr gine si am ramas foarte impresionata de calmul si rabdarea lui.I-am aratat toate analizele facute pana acum si i-am spus si de foliculu meu care s-a transdormat in chist si de dotinex pt prolactina. Mi-a facut echo si intr-adevar chistul exista.Mi-a spus sa iau doar 4 pastile de dostinex si apoi sa trec tratament homeopat si anume: pt prolactina picaturi de mastodynon iar pt chistul meu functional ,extract din mladite de zmeura si m-a chemat iar la control in ziua 9 a CM pt o noua serie de monitorizari.
Cata ceva noutati cu 2 liniute?
Tania, felicitari inca o data pt reusita!
Celelalte fete care asteapta cele 2 liniute , va tin pumnii si ma rog pt voi.
Va pup pe toate,
Cristinna

Mergi la inceput

Tanianu iti fa probleme pentru liniutza pala..si la mine ultimul test facut dupa o zi de la presupusa venire a rushilor imi arata o a doua liniutza evidenta,dar nu de culoarea celei de control..si de atunci n-am mai facut...dar ce am obervat la testele mele ca de la un roz fff pal la primul test facut cu 2 zile inainte...la ultimul liniutza era din ce in ce mai pronuntata(se vedea mai clar)..La tine e la fel?
Va pup!

Mergi la inceput

Si chestia cu urinatul frecvent e de bine..la mine a fost si este cel mai evident semn al lui bebe(6-7-8 ori/zi),inainte3-4 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am avut treaba la scribici si abia acum am reusit sa intru...Tania este si al meu...ce mult ma bucur...doamne deja 3 fete in 2 luni...Cora, Gabitaco si tu...beton...ma bucur pentru fiecare si sper ca Doamne, Doamne ma va vedea si pe mine..Inca o data..sa fiti sanatoase...si sa aveti o sarcina usoara toate!
Eu sunt in a 18-a zi...temp. 37 fix...si azi se lasa cu perecere..sotul meu m-a ajuns din urma..a facut si el 28 de ani! Va pupic pe toate si va urez o zi buna...Ale...temp. sus...este de bine..sa o ti tot asa!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Servus !!!
Tania, ce draguti sunteti voi! Multumim ca ne impartasesti si noua bucuriile si emotiile pe care le traiti .
De-abia astept sa vina si pe la noi!
Cu testele nu-ti mai fa atatea probleme, uite ce zice dr. Tutunaru:
http://www.eva.ro/sanatate/articol301.html
" In sarcinile normale la fiecare 2 zile nivelele hormonului se dubleaza." Cu siguranta liniuta va deveni tot mai vizibila in urmatoarele zile.
Si eu de-abia astept sa le intalnesc maine pe cele doua proapete gravidute

Ale, ma bucur mult ca ti-a revenit optimismul si speranta si sper sa te vedem mai des pe-aici, numai cu vesti bune.

Danangie, Florinini, Mishulina, va pregatiti si voi de testat ? Tinem pumnii stransi in continuare.

Cristinna, suna bine ce spui tu despre noul medic, sa iti ajute tratamentul!

Catalina, multumiri pentru precizari

Pupici pentru toate fetele dragi, sa veniti numai cu vesti bune!

Mergi la inceput