Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22
Raspunsuri - Pagina 7
megbeng spune:
felicitari, TANIA

...sa fie bine si diseara cand ii dai vestea sotului
...si sa ne spui cum a fost la cursul tinut studentilor...A, SI CAFEAUA....stiu ca e bine sa nu bei prea multa si, in general mare atentie in primul trimestru cand se formeaza bebelica...sa intrebi ginecologul de toate, chiar daca ii faci capul mare![]()
bun venit, GABRELUTA!!!!
p.s. mai caut info cu cafeaua
Mishulina spune:
Buna fetelor,mi-a fost dor de voi! Ce faceti? Adica vad ce faceti,ca abia am reusit sa citesc cele 5 pagini!!
Eu din pacate nu mai pot intra atat de des pe net de la scarbici si am pierdut multe,se pare...
Taniuta-draguta nici nu sti cat ma bucur pentru tine!!!
Din tot sufletul(sau ma rog,ce a mai ramas din el),chiar aveam nevoie de o veste buna si ma simt o "matusica" fericita!Te rog trage piciorul si nu ma lasa aici,vreau si eu 2 liniute ca ma lasa nervii! Eu sunt in ziua 27 (la ciclu de 26,ca tine)dar nu am nici o speranta cat de mica! Si in plus m-au programat pentru analize abia pe 24 Mai adica peste 7 saptamani!!!!
Dumnezeule,cum voi rezista atat???
Oricum, tine-ne la curent si vezi ca mi-ai promis public ca ma iei si pe mine la
!
Cata si celelalte fete care au de sarbatorit berbecuti! La multi ani si sa va traiasca!
Pupice la toata lumea si sa auzim vesti bune!
megbeng spune:
dupa cum am promis, am revenit cu info despre sarcina si cafea (si mie tot de asta o sa-mi fie cel mai dor cand o sa fiu cu bebe in burtica...
)
www.reclamamascataatentie
www.reclama.ro/info/index.php
(din pacate vad ca nu merge copy-paste momentan adresa e mai lunga, dar odata intrata pe paginile astea sigur gasesti ce cauti)
si, desigur, www.google.com ;)
ma bucur asa mult pentru voi, parca ati fi prietenele mele de o viata!
si fruntea sus pentru aspirantele cu state mai vechi pe aici!!!
tania-z spune:
Mishulina, Megbeng, Iepurila, Alexia27, Musete, catalina, danangie multumesc pt urari... sper sa vi le intorc cat mai curind!
Sotul meu a fost TOTAL, i s-a ridicat brusc temperatura si a inceput sa-i bata inima puternic, Mi-a zis:"niciodata nu am mai simtit asa ceva. Parca plutesc in al noualea cer!". Pe urma (adica dupa vreo 1/2 ora de sarutari si intrebari) a vrut sa studieze minutios testele si sa mai facem unul, sa fim siguri. Am coborat la farmacie, am luat o Barza sa am trait amandoi emotiile testului. Intr-un final (mi s-a parut dupa 2 ore!!!, dar era dupa 5 minute) a aparut cea de-a doua "subtirica" roz-pal. Ne ducem de atunci la fiecare ora la baie sa o urmarim. Ma bate gandul sa-mi fac si test de sange, sa ma conving. Daca vreun tratament a interferat cu testul si il denatureaza? (am citi pe un site sa se poate).
Abia astept sa mai vorbesc maine cu voi! Multumesc pt link-uri.
tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
gabitaco spune:
Buna fetelor 
. Am mai intrat si eu pe forum sa citesc mesajele voaste si ma bucur sa aud vesti bune. Tania felicitari pentru
.Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos si norocos. Cat priveste celelalte fete Cata, Maria Alexia, Catalina 2, Dananghie, Iepurila, Cristina si toate celelalte o sa vedeti ca luna asta o sa ploua cu 2 liniute. Noi( eu si bebe ) va tinem pumnii si suntem mereu alaturi de voi si nu o sa va uitam niciodata.

multe la toate. Gabitaco
6+
Florinini spune:
Tania,
Alatur si felicitarile mele langa cele ale fetelor, dar ele nu pot sa substituie fericirea pe care tu si sotul tau o simtiti. Trebuie sa fie un sentiment
pe care nu-l intalnesti decat cand esti de fata cu momentul respectiv. Cuvintele sunt de prisos, starile si bataile inimilor voastre conteaza acum. Miracolul
s-a implinit cu tine, acum urmam si noi astea stresatele cu asteptarile sa vedem ce-o fi.
Danangie,
Nu dispera atata timp cat dusmanii nu au aparut. Eu sunt in ziua 26, am avut niste arsuri prin buta si spate de am crezut ca iau foc. Daca ar fi respectat regula celor 25 si 26 de zile CM ar fi trebuit sa vina. Poate s-a schimbat la 28, mai astept pana peste 2 zile. Parca simt ca ma lasa rabdarile,
si uneori simt ca rusii o sa dea peste mine
. Oi vedea.
Va pup pe toate fetele, mai revin .
Florinini
Mishulina spune:
Florinini,exact asa ma simt si eu,gata sa explodez!Sunt in ziua 27 (din 26
)dar cand sunt stresata(si luna asta am fost rau)mai intarzie cate o zi,asa ca nu imi fac iluzii,ca-s satula de dezamagiri!
In schimb sper sa fie bine pentru voi,ma bucur de orice veste buna!
Alé spune:
Felicitari, Tania, si felicitari si sotului tau. Sa va traiasca puiutul si sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Sint amarita rau de tot ca merge netu proooooost de tot. Pina scriu, pina se trimite, pina se incarca din nou trece o vesnicie. Am pierdut vreo doua mesaje astazi, sper sa nu fie asta al treilea...
Eu am uitat ieri sa va spun de mine. Sint in ziua 25, 11 DPO, pina ieri am avut temperatura 36.86/ 36.87/ 36.90, dar azi a cazut la 36.80, asa ca nu-mi prea fac sperante. Ma dor sanii foarte tare si s-au umflat, dar in afara de asta n-am nimic.
Nu stiu de ce, ca niciodata, nu ma bate gindul sa fac test. Pina acum, cred ca simteam lunar impulsul de a face test, desi uneori chiar n-aveam nici un simptom si nici motive foarte bine intemeiate.
Acu, nici un gind, desi nimic nu s-a schimbat. Cred ca am ajuns la o saturatie, dar parca vad ca ma apuca peste vreo 2 zile...
Va pupa fata. Noapte buna.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
tania-z spune:
[redFlorinini[/red] iti multumesc pentru ganduri. Tu ai ciclul ca si mine, vad, de 26 de zile. Eu nu am avut rabdare si am facut primul test in ziua 24!!, abia acum sunt in ziua 26, si inca ma tot controlez de rusi. Peste doua zile voi putea sa spun, cu mana pe inima: confirm! Nu poti scapa de indoieli, orice ai face, mai ales ca eu am facut testele asa de repede!.
iti doresc ca si tu si Danangie sa primiti acelasi iepuras ca si mine, doar suntem in aceleasi zile, nu?
tania-z spune:
Ale
stiu ca este greu sa astepti, dar sa stii ca si mie mi-a scazut temperatura in ziua 23, de la 37.1 la 36.9! Dar apoi a crescut la loc. Lipsa de interes pt test poate sa fie si "apararea" ta de eventualele deziluzii (si eu am evitat ceva vreme sa-mi fac test, in alte luni).
Mishulina
eu tot astept vesti bune de la tine. Minunile se intampla, sunt sigura, cand te astepti mai putin (si cred ca asta este si cazul meu).