after school

after school | Autor: gillda

Link direct la acest mesaj

bine v-am regasit.
vroiam sa-mi impartasiti parerile voastre despre acest tip de serviciu - after school- care vine in ajutorul parintilor dar si a copiilor.so...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Gillda, s-a mai vorbit despre after-school la sub-forumul cu gradinite, dar nu s-au prea dat detalii, semn ca mamicile de pe aici nu au fost nevoite sa recurga la o astfel de solutie.
Tu vrei sa infiintezi un after-school sau vrei sa-ti inscrii copilul la unul?
Parerea mea: e necesar in unele cazuri, desi ar fi mai bine sa te poti lipsi de el....Uite, eu probabil ca va trebui sa apelez la asa ceva, cind va veni vremea scolii.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gillda spune:

ma gandesc de pe acum ce o sa faca el dupa scoala? mi-ar placea sa-i ocup timpul cu ceva util, nu sa-l stiu in fata blocului nesupravegheat. dar vad ca nimeni nu se gandeste asa departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

gillda, desigur ca se mai gasesc parinti care se gindesc ce vor face copiii lor dupa scoala;am vazut ca tu esti din Galati iar despre after school intr-adevar, s-a mai discutat facindu-se referire doar la Bucuresti; eu chiar dk as vrea sa recomand asa ceva in Galati n-as avea cum caci sint din Bucuresti.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by gillda

ma gandesc de pe acum ce o sa faca el dupa scoala? mi-ar placea sa-i ocup timpul cu ceva util, nu sa-l stiu in fata blocului nesupravegheat. dar vad ca nimeni nu se gandeste asa departe....

Gilda, ingrijorarea de care spui tu exista...Uite: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40103
Supravegherea elevilor pina ce termina parintii serviciul poate fi asigurata (cind n-ai bunici la indemina) de: firme particulare after-school, scoli particulare, scoli de stat cu semi-internat, dar nu stiu, inca, detalii despre fiecare din aceste variante.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput