Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Justin spune:

Buna. Sunt un membru f nou aici. Am citit de la sora mea ralualexandrei despre cazul lui Mihaita si multe alte cazuri care ma intereseaza f mult si am de gand sa va ajut in rezolvarea lor asa cum pot eu de putin sau de mult. Avantajul meu fata de sora mea ralualexandrei ca eu petrec f mult timp pe internet si pe mai multe forumuri unde mam facut cunoscut. Azi am postat pe mai multe forumuri unde am acces poveste lui Mihaita cu toate datele si cu conturile din banca si voi mai continua sa il ajut pe Mihaita si sa va ajut in rezolvarea altor probleme. Acum astept raspuns din partea oamenilor care sper sa aiba o inima mare asa cum o aveti voi cei de aici si sa ne ajute sa gasim o solutie pentru Mihaita. Promit ca va voi tine la curent zi de zi cu ce se intampla in intiativa pe care am luat-o. Dumnzeu sper sa ma auda si sa tina cont de rugamintile mele ptr acest copil care merita cum la fel merita si alti copii sa duca o viata normala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Da, asa este, le-am scris la romanian-portal si cu amabilitate mi-au spus ca pot sa puna un banner despre cazul asta, cu un link spre pagina mea de web. Trebuie numai sa fac bannerul. Nu l-am facut insa, pentru ca nu mai stiu nimic de la Gabriela. Poate cineva din Romania sa-i dea telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Dragilor,cateva vesti despre Mihaita: e bine, a intrerupt "cura" de perfuzii si asta e a treia zi de cand nu l-au mai dus la spital. Luni seara, dupa intoarcerea de la spital ne-a speriat cu febra maricica si varsaturi dar a trecut pana dimineata. Ieri a tinut-o intr-o veselie cam toata ziua.
Gabi nu a avut timp sa intre pe net in ultimele zile (drumuri de facut + treaba multa si acasa), dar in seara aceasta sau cel tarziu maine incercam sa ne conectam de acasa daca o vrea si GPRS-ul (ei locuiesc la mine).
Multumiri tuturor celor care va ganditi la Mihaita, va rugati si dati o mana de ajutor.

Cu prietenie,
Larisa

puiu' de morosan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ladybug, pe 6 aprilie Gabriela spunea ca e internata la Fundeni si poate fi contactata la nr de telef 0744-678964. Poate ca e inca acolo si nu are posibilitatea sa mearga la un internet.
De ce ai nevoie de ea ca sa faci bannerul?

Daca ai intr-adevar nevoie de ceva de la ea, spune-mi ce sa o intreb si o sa incerc sa o sun eu.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

buna,
sper ca,Gabrila sa nu se supere pe mine ,dar vad ca foarte multi au nevoie de o veste de la ea,asa ca eu va zic(te rog Gabriela nu te supara)
Aseara am vorbit cu ea,iesise cu Mihaita din spital,este voios,incearca sa mearga si acest lucru ii inveselesc pe parintii
astazi urmeaza sa faca o analiza foarte importanta la inimiara,haideti sa ne rugam cu toti ca Bunul Dumnezeu sa faca sa iasa buna,si cam atat despre ei
Amintrebat de banii si a zis ca,chiar ieri a primit de la banca un extras cu balanta si a calculat si promisiunile si ar fi 18000Euro+un bilet de avion pentru o persoana
O sa mai vina si de aici cam in jur de $1000
si sant sigura ca o sa se adune in curand suma de care au nevoieGabriela acesta este site-ul de acre ti-am zis cand am vorbit cu tine,unde le poti zice niste vorbe frumoase la credinciosii de al biserica care au donat banii pentru Mihaita
www.saintmaryyouth@yahoogroups.com" target="_blank">www.saintmaryyouth@yahoogroups.com

Mergi la inceput

Bravo!!!! Fii puternic Mihaitza!!! Toti suntem alaturi de tine!!!

ladybug, fa bannerul!!! Mihaitza e bine si are nevoie de noi!!!

Carmen & Ericutzu, gemanas- iepuras

http://community.webshots.com/user/ericutzu

Mergi la inceput

Nu stiu cine are scrisoarea lui Mihaitza, dar as dori-o si eu in ambele variante romana si engleza sa o pot trimite mai departe. Am ceva prieteni si daca ei nu ajuta, poate o trimit mai departe si...nu se stie niciodata!

Asa ca cine are scrisoarea, va rog dati-mi un PM sa va dau adresa mea de email.

Va multumesc frumos,

Carmen & Ericutzu, gemanas-iepuras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Am vorbit si eu cu Gabriela la telfon, a zis ca va veni curind cu un update.

Am trimis bannerul la romanian-portal.com. Sper sa apara curind.

Rodica, poti sa te uiti te rog la www.cablespeed.com/~minut/mh/index.html la "TO DO" si sa incerci sa contactezi vreuna din organizatiile alea?

Am mai intrebat acum citeva zile, dar n-am primit nici un raspuns, poate cineva din Anglia sa dea telefon la Great Ormond Street Hospital? Adresa e pe pagina lui Mihaita, sau dati un google search.
Cind am vorbit la telefon cu spitalul de copii din Philadelphia, mi-au recomandat acest spital din Anglia, care cica e foarte bun, si poate mai affordable.

Am pus scrisoarea Gabrielei la pagina de web de mai sus, la "Useful Links", atit in romana cit si in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Dragi prieteni,
Ma bucur enorm ca Mihaita este voios si lupta si el alaturi de noi. Ma bucura iarasi faptul ca am inceput sa ne miscam si cu banii: de la 10000 am ajuns la 18000 plus un bilet de avion. Tare mi-asi dori sa stiu daca lucrurile au inceput sa mearga mai bine in ultimul timp.

Totusi, o chestie ma framinta: citi sunt cei care citesc acest forum sau citi cunosc povestea lui Mihaita. Haideti sa ne grabim cu website-ul si sa-l punem pe portal asa incit sa avem un loc sigur unde este povestea lui si unde putem directiona si alti prietenii. Ar fi bine daca am avea si o mica versiune in Engleza. Deasemenea trebuie sa avem si un contor acolo, care sa inregistreze numarul de accesari (in felul asta vedem si citi acceseaza pagina - un semn ca informatia se raspindeste). Iarasi, fara sa fie luata ca lauda, ar fi bine daca citiva din cei ce doneaza ar pune un comentariu acolo. Poate vorbele si fapta lor ar stimula si pe altii. Odata site-ul facut, i-l mai putem revizui, mai putem adauga, sterge, etc.

Vad ca s-ar putea trece ceva bani prin ONG! Mai avem ceva stiri de la doamna din Iasi (de la banci). Chiar nu se mai gasesc ceva institutii in Romania care sa ajute? Trebuie neaparat un mod de a controla cit de repede se misca stringerea de fonduri caci timpul trece repede in defavoarea lui Mihaita!

Ai rabdare Doamne cu noi si intareste puiul asta mic! Multa sanatate Mihaita!
Stelica Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pot sa sun eu la spitalul din Anglia dar vreau sa stiu exact ce trebuie sa vorbesc.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput