Salvati-l pe Mihaita ! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
motanik spune:
Am sunat eu la Great Ormond Hospital si la receptie mi-au spus ca ei nu pot da detalii legat de bani si mi-au dat un alt nr direct la departamentul care ma poate ajuta, pt Private Patients. Din pacate e inchis departamentul asta acum, o sa sun maine si va tin la curent. Postez aici nr pt orice eventualitate 02078298612.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
Justin spune:
Ma bucur ca Mihaita este mai bine si ca este mai voios. Ieri toata ziua am postat pe net povestea lui si am vazut ca lumea cel putin a vizualizat acest strigat de ajutor trimis de mine dar acum cati din ei vor face ceva ca sa il ajute nu stiu ca nu toti au inima. In seara asta voi mai continua sa postez mesajul nostru pe mai multe forumuri in speranta de a creste donatiile. Daca va pot ajuta cu ceva prg pentru acel portal sau orice va rog sa nu ezitati. Pana atunci nu pot face nimik decat sa ma rog ptr Mihaita
motanik spune:
Am sunat, au zis ca nu se ocupa cu asa ceva si mi-au zis sa incerc la Kings College http://www.kingsch.nhs.uk/contact/.
Sunat si la ei, mi-au spus ca in mod normal trebuie sa vina la un set de analize si costa £20,000 iar apoi ca sa faca transplant inca £100,000 deci foarte scump, din pacate. Imi pare rau ca nu vin cu vesti mai bune.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
ladybug spune:
Motanik,
Daca dai telefon spune ca you're calling on behalf of a family from Romania, whose 1 year old baby was born with some liver problems and that you are exploring the possibilities of a liver transplant at their hospital. Mentioneaza ca niste voluntari have put together a web page about this case si da-le adresa asta:
http://www.cablespeed.com/~minut/mh/index.html
Intreaba care e procedura, cit costa, si ce aranjamente se pot face pentru international patients, care nu au medical insurance. Intreaba daca pot sa-ti recomande cumva vreo charity organization. De obicei n-au raspunsul la toate astea pe loc, dar te contacteaza si revin cu detalii.
In alta ordine de idei, am mai gasit niste organizatii de ajutor umanitar care ar trebui contactate, si le-am pus pe pagina de mai sus, la "useful links". Nu am timpul necesar sa dau singur telefon la toate, si la spitale, si am mare nevoie de ajutor. Am mai facut apeluri la voluntari, dar in afara de Stelica si Rodica nu s-a mai oferit nimeni. Chiar nu mai poate nimeni sa-si faca putin timp?
Donia spune:
Am trimis si eu un mail la Hospital for Sick Children din Toronto. Acolo sunt admisi copii din lumea intreaga, uneori sunt si sponsorizati pentru o parte din suma. Ati vazut vreodata emisiunea "Life's little miracles"? Este filmata la spitalul din Toronto. Ma rog sa fie si Mihaita unul dintre miracolele lor.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Carmenbr spune:
Ladybug, dupa cum v-am spus administratorul site-ului romanian-portal e nasul baietelului meu.
Aseara m-a sunat si mi-a spus ca a primit bannerul de la tine, dar nu e la marimea care a cerut-o si ideea lui era sa-l faci in limba romana, pt ca pe acest site intra si romani din Romania care nu stiu engleza. El crede ca o sa aiba un mai mare succes daca ar fi in limba romana si o alta sugestie a lui...sa scrii acolo ceva care sa "touch", ceva care sa impresioneze si sa inmoaie inimile celor care citesc in speranta ca vor dona ceva pt Mihaitza.
Bafta si sper sa-l refaci cat mai repede!
Carmen & Ericutz, gemanas-iepuras
http://community.webshots.com/user/ericutzu
steliandrei spune:
Ladybug, sun eu astazi la "US Hospitals" iar daca am timp sun si la celelalte. Poate cineva incepe de la "Humanitarian Aid organizations"
Stelica
Carmenbr spune:
Vreau sa va postez aici un mesaj primit pe site-ul romanian-portal. Se pare ca mai sunt OAMENI pe lumea asta care vor sa-l ajute pe Mihaitza. Si sper sa apara si mai multi.
Am pus anuntul pe toate grupurile romanesti cu care colaborez.Maine ma duc la banca si donez.
ACUM SE VEDEM CAT OAMENI SUNTEM......
P.S. I-am vazut poza si nu cred ca pot sa dorm pana nu ajung la banca maine.E un inger de copil....
Doamne ajuta!
ladybug spune:
Stelica, la spitalele alea 3 am dat eu deja telefon. La Philadelphia e $650 000, la Boston e $150 000 si la Johns Hopkins $250 000. Am emailuri si telfoane la fiecare din ele. Fiecare spital cere un set de analize de singe atit pentru copil cit si pentru donator, fara de care nu accepta pacientul. Cei de la Boston au spus ca se poate ca ei sa colaboreze cu spitalul la care e acum copilul, sa trimita acestui spital lista cu analizele pe care le cer ei, si analizele sa fie facute in Romania. Asta macar poate ar mai scadea din pret.
Cer scuze ca n-am anuntat pina acum, si nici n-am postat pe pagina. Sper sa nu se mai intimple. Ar fi bine sa nu dam prea multi telefon la acelasi spital. De aceea trebuie impartite clar sarcinile, dar pina acum nu sintem decit 3.
Trebuie sa ne concentram pe organizatiile de binefacere. La alea care sint pe pagina n-am sunat.
Carmen, mie nu mi s-a spus in emailul de la romanian-portal de cit sa fie bannerul, mi-au spus numai small sau full, ceea ce nu stiu ce inseamna, si l-am facut si eu din nimereala de 400 x 100. Dupa aceea am vazut in postul tau de aici ca se cerea de 468 x 60. Ma rog, am sa-l refac in romana. Suggestii cu ce sa scriu? Poate sa pun si o mica poza cu Mihaita pe banner, ca vad ca poza are mare efect.
Pina acum am vazut 76 de vizitatori pe pagina de la cablespeed.
Carmenbr spune:
Ladybug, e ok. Fa-l din nou si e o idee buna sa pui poza lui Mihaitza. Nu stiu ceva anume sa-i spun sa scrii, doar ceva care sa ne aduca aminte ca avem copii si noi si Mihai merita o sansa sa traiasca. Poate ceva din declaratia Gabrielei, nu stiu gasesti tu ceva.
Oricum Sorin a zis ca incearca sa faca si el ceva si eu si el de asemeni am trimis mai departe la toti cunoscutiii povestea lui Mihaitza. Sa dea Dumnezeu sa se intample ceva!