Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Perfect, Justin. Trebuie sa asteptam deocamdata rezultatul interventiei medicale. S-ar putea ca pe baza ei sa se dea verdictul daca inima lui Mihaita ar suporta un transplant sau nu. Daca da, poate se indupleca cei de la Fundeni sa-l faca acolo.

Justin, vad ca esti din Bucuresti. Crezi ca ai putea sa dai tu telefon la Caritas Bucuresti, sau poate chiar sa treci pe la ei? Eu am dat telefon la Catholic Charities in SUA si mi-au spus sa contactez neaparat filiala lor din Bucuresti. Aici e adresa lor: http://www.CaritasBucuresti.org. Daca cei din Bucuresti nu pot face nimic, atunci dau iar telefon in SUA si poate il sponsorizeaza ei direct pe Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna!!

Am primit un email adresat tuturor romanilor de pretutindeni cu situatia lui Mihaita, m-am uitat la link-urile atasate, si m-a impresionat neasteptat de mult. Sper din suflet sa pot si eu sa ajut un pic. Am trimis mesaje la toti prietenii romani de aici (U.S.) si deasemenea la toti colegii de servici ai mei si ai sotului. Speram sa reusim sa strangem ceva, apoi sa punem si noi, si in felul asta sa va ajutam. Inteleg ca acesta este cel mai mare ajutor de care aveti nevoie in momentul de fata.

Deasemenea, m-am interesat la la Seattle Children's Hospital http://www.seattlechildrens.org/our_services/clinical_services/transplantation/default.asp (este unul din cele mai bune spitale din tara, si sunt f. specializati in liver transplant la copii), dar preturile lor par sa fie si mai mari decat la celelalte spitale unde s-au mai interesat fetele. Mi-au transmis si policy-ul pt. pacientii internationali, pe care o sa ti-l transmit separat prin email, Gabriela. Doamna cu care am vorbit la acest spital (Julie Reynolds, 206.987.6613) a fost extraordinar de draguta si mi-a spus ca imi va gasi niste contact-uri de organizatii care se ocupa cu exact asa ceva (adunarea de fonduri, ajutor social, etc.). Cum aflu de la ea detalii, voi suna si va voi transmite tot ce obtin. Cine stie? Orice merita incercat!

Este greu de conceput prin ce treceti si NIMENI NU MERITA SA TREACA PRIN ASA CEVA. Nu exista diferenta mai mare intre oameni decat cea dintre un om sanatos si unul bolnav. Vreau sa stiti ca sunt multi oameni care se gandesc la voi si care se zbat sa va ajute, oricat si oricum pot ei. Daca toti care citim povestea lui Mihaita am putea sa facem un mic sacrificiu, cat de mic, s-ar aduna si ar face o mare diferenta in viata lui. E important sa intelegem asta. Numai colectiv putem ajuta!!!!

Sper ca rezultatele la cateterism sa fie bune. Asteptam vestile cu sufletul la gura!

MULTA SANATATE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

La sugestiile voastre am schimbat headerul la www.hogas.go.ro si am pustat conturile si ultima situatie publicata a donatiilor. O sa mai fac imbunatatiri pe parcurs. Gabriela, daca poti, trimite-mi pe cristureanu@gmail.com din documentele medicale (scanate sau in word). O sa incerc sa mai postez pe site cate o actualizare de pe forum. Retineti ca trebuie sa si vizitam site-urile astea ca sa aibe succes.
multumesc
ovidiu cristureanu
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Saracutul Mihaita...offf..offf cita durere trebuie sa suporte..Gabriela banii au fost trimisi. Numele expeditor e laura blanaru. azi banii sunt intrati in banca in mod sigur.Multa multa sanatate!!!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Justin spune:

Deci nu est nici o problema cu telefonul. Deci dau telefon la ei la Caritas dar ce sa intreb exact ce sa fac. Sper ca procedura care a avut loc acum ptr Mihaita sa aiba un rezultat bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Justin,

Spui ca dai telefon in numele unei familii cu un baietel de 1 an care pentru a supravietui are nevoie de o interventie medicala urgenta, si vrei sa intrebi daca organizatia lor ar putea ajuta in vreun fel. Eu am dat telefon in SUA la Cahtolic Charities, care au recomandat sa contactam reprezentanta lor din Romania - asa ai ajuns la ei.

Daca vor mai multe detalii, le spui ce se intimpla (copilul e internat la Fundeni, unde s-a stabilit ca singura sansa sa traiasca e un transplant de ficat, care nu se poate face la Fundeni din cauza problemelor de inima ale copilului, si ca dupa multe cautari, s-ar putea face in Belgia dar costa 85000 de Euro. Lumea incearca sa doneze cit poate si ea, dar e nevoie de ajutor masiv, si de asta intrebam pe la toate organizatiile de caritate).

Le spui ca s-a facut o pagina de web care are toate detaliile de pina acum. Mentionezi si ca acest caz a aparut in presa. Intreaba daca s-ar putea ca prin ei, sa solicitam ajutor de la Catholic Charities.

Success!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Ma bucur ca am revenit si pot sa va scriu noutatile. Aseara ne-au externat de la cardiologie dar Mihaita a fost foarte agitat si plangacios ca de-abia am avut cand sa il linistim si sa il adormim si am picat si noi ca mustele. Asa ca iata-ma vie si nevatamata. Mare bafta cu laliq (multumesc mult mult de tot) ca pot sa stau pe net de acasa la ora 2 noaptea cand de obicei lumea doarme. Eh, nu mai conteaza asta.

Cel mai important lucru este ca inima lui Mihaita este ok. Ati auzit bine .... inimioara lui cea draga ar putea suporta orice fel de interventie chirurgicala, inclusiv un transplant. Are multe probleme la inimioara dar Dumnezeu a facut in asa fel incat toate malformatiile lui sa se completeze oarecum si la momentul de fata sa nu il deranjeze prea mult. Suntem in al noualea cer chiar daca am imbatranit de emotie si de asteparea unui verdict.

Am inlemnit cand l-am vazut pe masa aia de operatie. I-au facut anestezie generala intepandu-l in fundulet cand era inca in bratele mele. Trebuia tinut f bine si l-am alinat cat am putut chiar daca ma dureau lacrimile necurse inca de ceea ce vedeam. Apoi l-au dezbracat doar in bluzita, fara pampers ai alte hainute si i-au pus o masca de oxigen pe fata. M-au rugat sa parasesc sala si ultima privire a fost cu Mihaita cu gura si ochisorii deschisi pe sub masca aia de oxigen care ii acoperea fata in intregime. Mi se rupea sufletelul si ma rugam sa il scoata cat mai repede de acolo si sa imi dea vesti bune.
Dupa vreo 20 minute am auzit ca plangea. Sa innebunesc !!! Nu stiam ce se intampla inauntru. Doar ca puiul meu plangea. Imediat insa nu s-a mai auzit nimic si dupa mai bine de o ora s-a deschis usa salii si mi-au spus ca s-a terminat cu bine doar ca bebe s-a trezit si a fost nevoie de inca o doza de anestezie. (Seamana cu mama lui)
L-au dus la terapie intensiva si dupa vreo doua ore m-au chemat sa il iau la salon ca se trezise. Era cam descumpanit si nici nu vroia sa ma vada. Se uita numai la brancardier si era foarte suparat. Pe mine, bineinteles, ca l-am lasat acolo. Din pacate a trebuit sa il taie la artera femurala de la ambele picioare deoarece nu au resit sa vada prea bine din prima. In fine, i-au legat f bine piciorusele si mi-au zis sa le tin nemiscate. Bineinteles ca nu am putut pt ca Mihaita dragalasu nu avea astampar si f greu de-abia il schimbam de pampers si numai o minune de la Dumnezeu a facut sa nu aiba complicatii, el miscandu-se imediat dupa ce s-a trezit din anestezie. Am reusit doar sa il tin culcat pe spate, el tot vrand sa se ridice in fundulet si, mai rau, in picioare sa mearga. Scumpul de el !! Nici nu am putut sa il pozez cand l-am vazut atat de vulnerabil si de bandajat. Ne-a ajutat insa bunul Dumnezeu si am trecut si peste asta cu bine. De-abia a doua zi mi-au dat rezultatul final si dl. dr. cardiolog a fost super dragut cu noi si ne-a explicat ca Mihaita are probleme cu inimioara dar ca ele la momentul de fata nu pun probleme majore. Trebuie urmarit in continuare periodic dar ca orice interventie chirurgicala in acest moment poate fi facuta fara probleme din partea inimii. El era ingrijorat de ficatelul lui mult mai mult decat de inima.

Si asa ne-a ajutat Dumnezeu sa trecem cu bine si peste aceasta operatie.

Acum m-am apucat iar de treaba si vreau sa multumesc tuturor celor care ne ajuta si nu ne-au uitat.

Maria2mami, ne este nespus de dor de tine. Sper sa apucam sa vorbim macar maine. Ne-am fugarit mai ceva ca soarecele si pisica. Pupici Mariei. Ii spun in fiecare zi lui Mihaita cateva cuvinte despre Maria, ca sa nu o uite.

Silviu, am vazut bannerul ! Mii de multumiri celor de la romanian
portal si tie ca ai muncit la el. Sper sa intre cat mai multi pe el. In rest, esti la inaltime, ca de obicei.

Dna Elaalba, ce zice BRD-ul? Dati-mi o veste buna ! Cum pot sa le multumesc celor de la Waldorf? Cat despre surprize, trebuie sa fie o surpriza asa ca multa bafta si sa ramana o surpriza.

Justin, multumesc pentru ajutor si pt ca intelegi atat de bine situatia lui Mihaita. Ai reusit sa suni la Caritas? Daca nu, nici o problema, pot suna eu astazi. Da-mi numai un semn sa stiu ce sa fac.

Corina, bine ai venit alaturi de Mihaita. Multumesc pt email. Din pacate spitalele din State sunt intr-adevar ingrozitor de scumpe. Tot Bruxelles ramane cea mai buna varianta.

Rodica, dupa postare vreau sa scriu celor de la biserica din State sa le multumesc pentru omenia lor. Sper sa mearga adresa.

Ovi, tot in noaptea asta iti trimit ce mai am din actele medicale scanate. Multumesc pentru site. Arata f bine si intr-adevar are impact headerul de pagina. Silviu, ce parere ai, nu merge si pe cablespeed asa ceva?

Iepurash, tot acum vreau sa iti trimit si povestea noastra in engleza. Oricum foarte util este siteul facut de Silviu la adresa http://www.cablespeed.com/~minut/mh/index.html. Multumesc mult pentru implicare si trebuie sa reusim sa il salvam pe Mihaita. Cu ajutorul celor ca tine se poate.

Vikinga, multumim pentru bani. Cu ajutorul lui Dumnezeu Mihaita a scapat de interventie si acum este mai bine.

Sa dea Domnul sa ajunga Mihaita sa va multumeasca personal pentru ceea ce faceti acum pentru el.

Doamne ajuta !
Gabriela Hogas

PS. Sper sa va tin la curent cu tot ce misca in jurul lui Mihaita. Cate un pupic pentru fiecare din partea lui Mihai pentru ca e atat de dulce cand ma pupaceste .... Multumesc la toata lumea, prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Justin spune:

Deci nu am apucat sa sun la Caritas ptr ca am vrut si eu sa stiu ce si cum zic ca sa nu fac nimik fara stirea voastra. Acum incerc sa vb cu sora mea din Italia care este asistenta medicala acolo si sa o rog sa faca cunoscuta povestea lui Mihaita si in spitalul unde lucreaza ea dar si pe adresele de net pe care le mai stie ea de acolo. O sa o intreb ce asociatii exista pe acolo care fac actiuni umanitare poate reusim sa mai sa mai aducem o picatura de fericire ptr Mihait pana se va umple paharul. Asi mai vrea odata lista cu conturile unde pot fii trimisi bani ca documentele lui Mihaita le am deja dar imi tre conturile. Ne rugam neincetat ptr Mihaita pana ne va auzi si pe noi cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smire spune:

Draga Gabriela
Pana acum nu ti-am scris, asta pentru ca am incercat sa actionez mai intai... Am luat legatura cu o fundatie pentru bolnavii diabetici cu stranse legaturi in Germania si Italia. Acolo mi-au cerut niste acte medicale, precum si o scrisoare a parintilor despre veniturile lor, situatia lor s.a.m.d. Am incercat sa dau jos de pe net ceva acte medicale ale lui Mihaita puse pe unul din sit-urile lui, dar legatura asta a mea este muuuuuult prea lenta :((. Te rog,daca poti si ai timp, tu sau ceilalti carora le-ai trimis pana acum dosarul lui Mihai, da-mi-le si mie pe mirela_belea@yahoo.com. Vor trebui traduse in nemteste si/sau italiana, dar cu asta ma voi ocupa eu. Marti am stabilit o intalnire cu doamna de la Fundatie.
Nu stiu in ce masura te pot ajuta ei cu bani si cat de repede, este posibil sa se poata face rost de medicamente mai degraba decat de bani, poate si cele necesare postoprator, si altele si altele...
Ai curaj, incredere si speranta in Dumnezeu!
Mihaita, Mire te saruta, esti un puiut mic si drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am adaugat rubrica de Noutati pe http://www.hogas.go.ro Nu am f. mult timp dar incerc in fiecare zi sa mai fac o mica imbunatatire. Site-ul de pe cablespeed este f. bun este f. bine gasit pe google, felicitari realizatorilor. O sa mai iau ceva materiale si de la ei daca nu se supara.
revin,
vizitati www.hogas.go.ro

Mergi la inceput