Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladybug spune:

Smire,

Multumim pentru ajutor, si as avea unele sugestii. Daca legatura ta la internet e prea inceata, ai putea sa te opresti putin pe la un centru de calculatoarea ca sa downloadezi ce ai nevoie. Nu faci asta in fiecare zi, o faci o data, pentru un copil nevinovat. Toate paginile astea pentru Mihaita au fost facute special pentru a pune la dispozitie datele despre acest caz, pentru a o scuti pe Gabriela de drumuri interminable la posta. In al doilea rind, daca iei legatura cu vreo organizatie, de cele mai multe ori, la inceput nu e nevoie sa le trimiti actele pe hirtie, ci e suficient sa le dai adresa de la pagina de web pentru a grabi demersurile, si isi downloadeaza ei singuri ce le trebuie. Daca iti spun ca ar putea ajuta, atunci probabil trebuie facute formalitatile pe hirtie si va trebui pina la urma trimis totul prin posta, dar macar sa ajungem acolo.

Ovi, sigur ca da, domnule, poti lua ce tot ce ai nevoie de la cablespeed. Daca vrei, si ai timp, poti de fapt sa faci un mirror in romaneste la pagina in engleza. Ar fi tare bine daca ne-am uni fortele. Eu inca n-am pus pe frame-ul cu titlul conturile si suma strinsa. Am muncit putin aseara, dar nu mi-a iesit cum trebuie, nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Dupa o noapte de net m-am sculat si mai in priza. As vrea sa stea timpul in loc sa pot face o mie de lucruri o data. Ma simt neputincioasa in fata timpului si a limitelor trupesti care cer atatea nevoi fiziologice care pur si simplu imi consuma timpul. Va multumesc deoarece cu ajutorul vostru ma pot clona putin cate putin.

Justin, multumesc de raspuns. Voi suna eu la Caritas Bucuresti. Sper sa avem vesti bune din partea lor. De asemenea, sa dea Domnul sa gaseasca surioara ta fundatii in Italia care sa se aplece asupra cazului lui Mihaita.

Donatiile se pot face in urmatoarele conturi:
Banca Comerciala Romana Iasi, Romania
TITULAR: HOGAS GABRIELA
LEI RO28RNCB3200000549530001
EURO RO98RNCB3200000549530002
USD RO71RNCB3200000549530003

Smire, bine ai venit ! Iti trimit acum pe email cele mai importante acte cu situatia lui Mihaita. Multumesc pentru traduceri. Orice ajutor este binevenit. Cu siguranta voi avea nevoie si de medicamente. Sa dea Domnul sa ajungem insa pana acolo. Intre timp, daca poti chiar intreaba-i despre Dextrine Maltose (un praf care se pune in lapte, suc, supa, la sugari pentru a creste mai bine). Este produs de Novartis Consumer. Am nr. lor din Bucuresti dar nu raspunde nimeni. Am sunat la ore diferite si tot degeaba.

Cei din strainatate, ati auzit de Dextrine Maltose ? Aici se uita la mine ca la avioane cand ii intreb de asa ceva.

Ovi, este f bun siteul www.hogas.go.ro. Mie imi place si am incredere ca ne va fi f util. Fiecare pagina care ii mediatizeaza si ii actualizeaza situatia lui Mihaita poate fi vazuta de cei care ii pot salva viata bebeului nostru. Da Doamne inspiratie la cei care au resurse sa auda de Mihaita, sa doreasca sa il cunoasca si sa il ajute ! Trebuie sa existe cineva pe lumea asta pentru care 60.000 Euro sa nu reprezinte chiar luna de pe cer.

Ce se mai aude de siteurile www.mihaita.go.ro si de cel de pe www.site.neogen.ro/mihaita.hogas ?

Ladybug, incurajarile tale imi dau putere. Felicitari si din partea mea pentru site. Este super ok. Doar o mica corectura, daca imi permiti. Data nasterii este 24 ianuarie 2004. Cat despre situatia contului o voi actualiza saptamanal.

De exemplu, acum situatia banilor sta in felul urmator:

in banca:
10.470 EURO
596 USD
204.500.000 LEI

promisiuni:
1.000 USD - din State prin Rodica Osoian
350 USD - din State prin Ladybug
600 USD - din State prin Corina G
intre 3000 - 5000 Euro - Romania
un bilet de avion pentru o persoana catre Belgia - Romania

Total, dupa transformarile aproximative:
cca. 21.750 Euro la data de 20.04.2005.
Mai sunt nevoie de 63.250 Euro !!!

Multumesc din suflet la toti cei care ne ajuta.

Doamne ajuta !
Gabriela Hogas

PS. Corina, am primit emailul. Esti o comoara. Sunt sigura ca daca vei continua in acelasi ritm vei avea o contributie majora la operatia lui Mihaita. Mii de multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Dragii nostri,

Si aici in Chicago au inceput sa se stranga bani. In 2 zile am strans $250 si mai avem vreo 4 cecuri pe drum. Stiu ca nu o sa fie mult, dar speram ca putinul nostru sa-l ajute pe Mihaita.

Multumim lui Dumnezeu ca a trecut cu bine de aceasta interventie si ne rugam ca in curand sa se trezeasca cu bine si din cea mai mare incercare a vietii lui.

Si noi ne rugam pt el.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela!!! Doamne ce vesti bune, doamne ce bine ca inimioara lui e ok si poate sa suporte operatia. Un MARE pas inainte. Am asteptat cu sufletul la gura vestea asta. Aseara (la tine noaptea) am citit mesajul imediat ce l-ai postat, dar desprecopii.com s-a blocat si nu am putut sa raspund imediat.

Ma zbat peste puteri sa strang bani. (Ai vazut probabil in email-uri, ca te-am cc si pe tine.) Am insistat (fara rusine) la colegi si prieteni. Au inceput sa vina, cate un pic, cate un pic. Eu sper sa reusesc sa strang peste $1000, apoi sa punem si noi o suma buna, si sa trimit cat mai repede. Daca inca 79 de persoane ar face ce fac eu, Mihaita ar putea sa faca operatia... Doar 79 de persoane. Nu e chiar asa imposibil...

Ma gandesc tot timpul la voi si mi se rupe inima de Mihaita prin ce a trecut cu cateterismul.

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Maria2mami, cea mai mare admiratie pentru tine. Nu credeam ca exista oameni ca tine cu adevaratelea... Ce faci tu pentru Mihaita nu exista cuvinte pentru a descrie, pur si simplu.

O sugestie pt. website-uri.

La latest news ar trebui adaugat ca aveti deja un donor 99% compatibil. Acesta este un pas enorm, si lumea va fi mult mai inspirata si inclinata sa ajute
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Ma bucur ca rezultatele de la Fundeni sunt bune.
Am vorbit chiar acum cu directoarea de la fundatie, care mi-a spus ca nu a primit deocamdata nici o veste de la cei din Luxemburg in ciuda faptului ca le-a scris de saptamana trecuta, cred.
Duminica va merge la contabila care se ocupa de fundatie si o va intreba daca putem sa primim banii si sa ii dam mai departe.
Luni va merge la banca si se va interesa ce ii trebuie pentru a deschide un cont special pentru Mihaita.
De indata ce am noutati, va scriu.
Aveti mare grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Justin spune:

Gabriela mai am nevoie de acordul tau sa trimit niste copii dupa actele care atesta suferinta lui Mihaita insemnad scrisoare medical si celalte acte aferente ptr ale le trimite pe toate unei fundati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Mi-au dat lacrimile cand am citit cata pasiune puneti pentru Mihaita. Nu am cuvinte sa va multumsc si sper sa ma pot revansa vreodata pentru ceea ce faceti. Mihaita este un copil minunat si dragostea voastra, a tuturor, il mentine in viata. Dumnezeu nu ne va lasa. Mii de multumiri.

Carmenbr, nu exista putin. Ai vazut ca am ajuns la aproape 22.000 Euro, plecati de la zero. Dumnezeu este cu noi si ne va ajuta sa ajungem acolo unde trebuie. Multumesc pentru ceea ce faci.

Corina G, esti minunata. Sper sa lupti alaturi de noi pana la capat. Ne dai putere si incredere ca totul va fi bine. Asa este, doar 79 de persoane ... Haideti sa gasim persoanele astea. Ele exista.

Oameni buni, care DOAR cititi aceste randuri, intrati si voi in lupta si ajutati la salvarea vietii lui Mihaita. Nu va costa decat cateva minute si cativa banuti. Si timpul si banii pot fi recuperati, dar Mihaita nu se poate face bine fara ajutorul vostru. Nu fiti indiferenti! AJUTATI-NE !

Maria2mami, fara tine nici nu am putea visa la transplant. Esti cel mai mare Om intre oameni. Ne inclinam in fata ta. Sa ramai mereu asa indiferent de ce ne rezerva viata asta.

Ramba, sper sa avem vesti bune de la fundatie. Multumesc pentru insistenta.

Justin, poti sa faci ce ti-ai propus tu sa faci. Daca mai ai nevoie si de alte documente sau de alte informatii, nu ezita sa imi spui. Multumesc din suflet. Asteptam vesti bune.

Doamne ajuta !
Gabriela Hogas, mama lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Justin spune:

Mersic ptr aprobare Gabriela. Eu acum o sa incerc sa gasesc prin sora mea din Italia care este asistenta medicala intr-un spiatal din Roma sa mai strangem niste bani de acolo chair din spital si dand acolo vestea va ajunge si prin alte spitale ca vb merge f rpd acolo si o sa o mai ii trimit documentatia necesara ptr a face un apel la unele fundatii care exista acolo dornice de ajutor. Sper din tot sufletul sa va pot ajuta ca ma doare f rau sa vad ca Mihaita care este un inger de copil sufera atat. Tot la fel am o cunostinta la National Tv care mai exact este unchiul meu si este sef de redactie la sport dar are legaturi peste tot sa incercam sa punem o mica reclama cu un text scurt care sa vina in ajutorul lui Mihaita. Daca noi prin ce facem il tinem in viata pe Mihaita sa stii ca el va trece cu bine peste tot ptr ca noi nu il vom parasi niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

buna tutoror,
Gabriela am citit si eu mesajul tau postat de tine asera(nopte la tine) si nici eu nu am putut scrie ca mi-sa restrictionat situl,dar ma-m bucurat enorm de mult ca Mihaita este un luptator si inimioara lui este bine,dara sa de mult ma-i intristat ca am plans de nu mai aveam aer cand am citit cum a decurs totul,asa de bine ai relatat ca putem parca sa va si vad
ce dure a putuit sa fie in sufletele voaste si prin ce a trecut MIHAITA este de nedescris
vezi?numai atunci cand esti mama poti sa-ti dai seama de durerea asta
Gabriela se pare ca la noi a sarit suma de $1000,avem cam$1400 si pote si mai mult
o sa vedem sigur can ii pune LIDIA
VA DORESDC MULTA SANATATE

Mergi la inceput