Salvati-l pe Mihaita ! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Aida Soare spune:
Draga Gabriela,
Apelul tau disperat, de care am auzit numai de scurta vreme, m-a impresionat pana la lacrimi si nu exista data sa nu citesc despre Mihaita fara sa ma bufneasca plansul.
Am facut un apel si pe un site ale romanilor din Canada, sper sa strangem ceva. M-am mai unit cu un user al forumului respectiv si incercam sa strangem si noi ceva sa va trimitem. De asemenea am participat si eu la donatiile facute pe forumul Romanian Portal.
Ma rog din suflet pentru baietelul tau, am si eu un copil mic si mi se face rau cand citesc "Jurnalul" lui Mihaita, adica ultimele lucruri care i se intampla, aduse la zi. Cine a avut ideea sa tina acest jurnal a avut o idee buna.
Ceea ce voiam sa iti spun, au aflat si romanii canadieni, oprin intermediului site-ului http://www.servus.ca/ despre voi. Nu sunteti singuri, suntem alaturi de voi si ne rugam pentru Mihaita.
Cu drag,
Aida
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Oameni buni, nu am cuvinte sa va multumesc pentu inurajari, pentru ca o parte din inima voatra bate si pentru puiutul meu. Sa va binecuvanteze bunul Dumnezeu pe toti.
In ciuda opiniilor favorabile ale cardiologilor se pare ca medicii romani, mai precis anestezistul, nu se incumeta sa il transplanteze in Romania, datorita situatiei speciale a lui Mihaita cu inimioara si greutatea. Nu mai conteaza acum cine, ce si cum.
Important este sa stim ca acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de bani sa il putem opera la clinica din Belgia.
Prin aceasta noutate, vreau sa ii rog pe toti cei care de-a lungul acestei campanii s-au oferit sa utilizeze mass-media pentru Mihaita, sa o faca la modul cel mai serios si mai intens cu putinta.
Avem nevoie de mediatizare, avem nevoie de sensibilizarea intregii populatii. Trebuie sa se stie ca Mihaita are nevoie de transplant de ficat de urgenta, ca mai avem nevoie de aprox 65.000 Euro, ca sunt foarte multi oameni implicati in aceasta campanie si ca Mihaita nu este singur.
Ma rog, la toti cei care au posibilitatea sa contacteze masss-media, scrieti-mi, vom face impreuna un plan de bataie si trebuie sa reusim.
Voi incerca sa finalizez si dosarul pentru Ministerul Sanatatii dar se pare ca va dura destul de mult timp si sanse de a obtine bani de la stat sunt mai mult decat minime. Dar Dumnezeu e mare si fiecare usa trebuie dechisa pentru Mihaita.
Asa ca ne asteapta un drum lung dar plin de oportunitati. Haideti sa folosim in scop pozitiv puterea informatiei si a mas-mediei.
Astept mesaj de la cei care mi-au spus ca pot intra la Realitatea TV, la National TV (Justin), pe TVR1 etc. De asemenea, Angi este alaturi de noi prin Jurnalul National. Cine ma poate ajuta cu Libertatea si alte ziare cu tiraj mare? Andreea, poti sa ma ajuti cu radioul? Am avut noi o discutie mai demult pe tema aceasta. Ce zici?
Orice sugestii sunt binevenite. Trebuie insa sa ne coordonam eforturile si sa facem o campanie curata si a carui singur interes sa fie salvarea vietii lui Mihaita. Eu voi sta la dispozitia tuturor celor care vor sa ajute si voi discuta fiecare mesaj pentru a iesi perfect si a avea efectul scontat in lupta pe care o ducem.
Mii de multumiri si sa dea Dumnezeu ca aceasta campanie facuta si la lumina zilei, cum se mai spune, sa ne aduca la toti satisfactia lucrului bine facut si cel mai important, o viata lunga si sanatoasa pentru Mihaita.
Asa sa ne ajute Dumnezeu.
Gabriela
PS. AidaSoare, bine ai venit. Multumesc pentru mediatizarea in Canada si pentru eforturile depuse. Din pacate nu am reusit sa gasesc povestea lui pe siteul scris de tine. Poti da o adresa mai exacta?
Rodica Osoian, sunteti o comoara. Mai vem 1400 USD !!! La mai multi ! Multumim din suflet.
oanabandol spune:
buna gabriela,
ma numesc oana,sunt din iasi si sunt noua pe forum.citind povestea ta nu m-am putut opri din plans si totodata sa nu ma rog pt sanatatea puiutului tau.fiind mama unui baietel de aceeasi varsta cu al tau m-am cutremurat citind despre mihaita...sper doar ca dumnezeu sa-ti dea puterea sa mergi pina la capat in lupta crancena ce o ai de dus.sotul meu si cu mine suntem din tot sufletul alaturi de mihaita si de tine!!!!!!!!!!
in alta ordine de idei...ai incercat si o mediatizare locala?poate nu am fost eu pe receptie...si in iasi sunt multi oameni cu bani.eu am cativa prieteni reporteri la televiziunile locale si cred ca s-ar putea face ceva si pe calea asta.da-mi de stire te rog in legatura cu aceasta probleme.
pina atunci pupici multi de la
oana,mama lui rares
Justin spune:
Gabriela azi am primit raspuns de la unchiul meu de la National Tv si mia spus sa ii trimit toate actele care atesta suferinta cumplita al lui Mihaita si sa zic cateva cuvinte despre el. Toate documnetele astea daca poti sa mi le trimiti si mie pe adresa mea de mail radu_justin2000@yahoo.ca sa le trimit mai departe. Vreau sa ne marim putin pasul in toata campania asta sa strangem cat mai repede bani ptr operatie. O sa incerc si de asemnea la Radio Bucuresti si marti daca primesc aprobarea de la ei o sa apara pe post msj meu la radio
rodicaosoian spune:
BUNA
ma bucur enorm cand vad in fiecare zi cate un nou membru,aiainseamna ca se aude de Mihaita,un lucru foarte bun,asta inseamna ca vom reusi
Gabriela draga,uite ce am citit pe internet,cica ,Catalin Botezatusi-a propus sa ajute orfanii care au suferit de pe urama tsunami-ului,de ce sa nu i se faca si lui cazul lui Mihaita cunoscut?este un om cu banii si putere ,daacael a re de gand sa ajute copilasi din Asia,atunci ar putrea sa faca ceva si pentru Mihaita,incercati ac merita,sau poate altcineva de pe forum sa ii faca cunoscuta povestea.
si Gabriela stiu ca esti ocupata dar poate cineva din familia ta sa umblati pe la biserici sa mai adunati banii,mergeti in ARDEAL sant asa de multe bisericii mari si oameni sant foarte sufletisti si sant si instariti,conteaza foarte mult cand preotul face cunoscut cazul lui Mihaita , stiu ca toate astea cer timp dar poate ai pe cineva care sa te ajute macar cu adunatul baniilor de la biserici,oricat de putin ar veni de la biserici pana la urma se aduna.
va doresc multa sanatate si sa fiti tari ca sa putem merge inainte
Corina G spune:
Buna Gabriela,
Suntem aici langa tine si ne zbatem in continuare. Sunt sigura ca o sa reusim. Asa cum ati strans 22000 (un sfert) asa o sa strangem si restul de trei sferturi. Sunt o gramada de oameni buni cu suflet(multi dintre ei aici pe forum) care se straduie din rasputeri sa va ajute. Nu sunteti singuri in suferinta asta. Fiti sigurI de asta!!
Aida, parca mi-ai citit din suflet. Exact asa simt si eu. Si noi avem un copil mic si nu pot nici sa concep cum ar fi... Si eu ma bucur din suflet cand vad cum ni se alatura membri noi.
Am scris si eu la un reporter de la Unica pe care il cunosc(Gabriela, te-am cc si pe tine). Poate ar putea si el sa scrie un articol. Deasemea, am vorbit si cu o prietena in Rom care se va stradui si ea sa stranga donatii. O sa iti scrie si ea, Gabriela, o cheama Carmen.
Daca Mihaita apare in presa si mai ales la TV, sunt sigura ca banii o sa inceapa sa curga. Deci daca cei cu "relatii" la TV pot sa ajute, asta ar fi extraordinar!! Este cea mai buna si mai RAPIDA solutie.
Cu mult drag,
jessic spune:
Ar fi probabil o idee buna sa incercati sa popularizati cazul si la TVR International. E si aceasta o modalitate de a va face auziti de comunitatile de romani din strainatate.
De asemenea, pt a evita taxa de trimitere a banilor, ar fi bine sa se faca publica o adresa sau un nr de cont in State, unde s-ar putea depune banii stransi de la cei de aici (cineva de pe forumul unde activeaza Carmenbr a deschis deja un asemenea cont pt Mihaita).
Corina G spune:
Daca nu e deja cont deschis aici in U.S., eu ma ofer sa il deschid si sa o fac pe Gabriela co-signer (sper sa se poata chiar daca ea nu are social security number). Deasemenea, pot trimite balanta zilnica la toata lumea. Dati-mi de stire si luni pot sa ma duc sa deschid contul.
mamicaluitheo spune:
Draga Gabriela nu stiu daca ai aflat, dar pe o gramada de forumuri circula mesajul despre Mihaita si ajutorul necesar operatiei sale.
Am vb cu moderatorul grupului Vlad Todea, care te asigur este un om deosebit si mi-a permis sa iti spun despre aceasta mica surpriza
http://groups.yahoo.com/group/Romani_in_lume
unii dintre ei au donat deja in cont (din Chicago), iar pe de alta parte s-a infiintat un cont acolo unde se aduna bani si ti vor trimite si pe aceea.
sanatate multa
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
mamicaluitheo spune:
http://groups.yahoo.com/group/Romani_in_lume/message/2103
aici este ce s-a scris despre caz
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!