Bebelusi de iulie-august 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce faceti gagici, sunteti pe afara? ca s-au mai rarit mesajele.
a dormit pitaku meu.....3 ore incheiate. cred si eu , ca de la atita dat in leagane.....obosise rau.
Marcela io nu-s pericol public....ca nu oblig pe nimeni sa manince (doar pe grasunu meu)
Catinca, bine ca v-ati revenit! acusi ia-o incet cu mincarica ca doar sunteti in convalescenta, nu? legume, carnitza, ou, aveti voie de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

hehe, vad ca am creat o noua moda...Vrabiuta e o frumoasa Alexandra, iar cu pampersul in cap e haioasa rau! Trebuie sa ma mai uit poate mai sunt si altii cu poze din astea....

Inger alb, bine ai venit! Esti bine-venita cu si fara poze.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Ce fetita frumoasa am vazut (andreea) si ce mamica frumoasa (Felicia). Da e indragostita nu gluma de suzeta...

Iar Luca e intr-adevar irezistibil, asa cum zice acolo in poza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vai ce mult ati scris....
Tipa care trebuia sa vina pentru Luca nu a primit viza..:(
Ma duc sa citesc din urma..poate-mi mai trece din suparare..

Luca cel frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

va intrebasem si eu ceva, dar cred ca sunteti prinse cu marea ca nu ne-ati bagat in seama.nu-i nik. of, ce mai visez si eu la mare...
cele din voi care le dati bucatele mai mari de papa bebeilor, cum ati reusit? spuneti-mi, va rog, si mie metoda miraculoasa. eu am scris un mesaj mai lung in care va intrebasem si de asta da nu m-ati bagat in seama
vrabiuta, pozele tale sunt superbe. nu mai vb de micuta...ne-am delectat toata familia aseara uitandu-ne la ea.

philip&andreea

Mergi la inceput

Philip, si eu ma chinui sa-i dau bucatele mai mari, dar deocamdata fara nici un succes...eu zic ca se invata ei incetul cu incetul, si ne trebuie noua rabdare.

Mergi la inceput

Mey fetelor....voi nu aveti altceva de vorbit:)? Vacante...mare...Noi nu am mai avut concediu de 2 ani de cind am fost in Ro....si nici nu-i rost de concediu...
Inger alb bine ai venit!
Andreea nici eu nu-i dau lui Luca mincare decit pasata...inca...
Laurici primit reteta ...vai ce te-ai speriat cu Lucasu...ii trece pina se insoara...Asa mi-au spus toti ca daca a spus tata....urmeaza un baiat...atunci de ce sa ma mai gindesc la al doilea....mai are sens?:)
Felicia vazut pozicile....doua scumpe si mama si bebelina!
Catinca sanatate la bebel...
Roxi te-am vazut ..arati superb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!
Ne-am intors si noi de la plimbare, a fost superb azi la noi . Cred ca trebuie sa-i schimb programul pt. ca acum doarme 1-2 ore dimineata, pe la 11-12, apoi pranzul la 2 si pe la 3 iesim afara. Unde nu doarme deloc! Venim in casa pe la 6 si este franta, dar tot nu prea sa doarma, iar la baie avem scandal mare. Si baie numai dupa 8 pot sa-i fac, atunci termina tati orele. Nu stiu, mai ma gindesc, astept sfaturi.

Am vazut poze foarte frumoase cu o mamica si pitica traznet (Felicia si Andreea). Si ce idee buna sa va plimbati cu premergatorul prin parcare!
Vreau si eu la mare, dar este un pic mai complicat pt. ca se marita sora mea si face 2 nunti, una in iulie la Iasi si una in septembrie la Caracal si bunicii nu vor mai avea concediu si pentru mers la mare. Dar la anul sigur venim si noi!!!!!!!!!!
Monica, te inteleg ca ti-e frica de singuratate, nu-ti va fi usor, dar vei vedea ca alaturi de Bobo si de noi () totul va fi mai usor.
Olivia, imi pare rau ca nu a primit bona viza. Sa stii ca persoanele sub 60 de ani foarte greu primesc viza. Verisoarei mele iau dat visa sa mearga la sora ei numai cand le-a spus ca este divortata si are copil de 5 ani care ramane in tara. Si iau dat visa pe 3 luni, dar scria ca poate sta doar 2 saptamani in America
Andreea_S si eu l-am vazut pe Matei! Dulce foc si eu am crezut ca in poza aceea se ridica in picioare
Philip, eu i-am dat biscuite Stefaniei si stie cum sa mestece la el. Nu ma intreba de unde ca nu stiu. Ii mai dau citeodata cartofii pasati cu furculita si stie sa mestece bucatelele mici. Niciodata nu s-a inecat si nici nu a vomitat, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Ma duc sa o culc pe Stefi fara baie, este super obosita, nu pot sa-l mai astept pe tati .

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Feli, ce familie frumaosa sunteti !!!!
Philip , eu inca nu i-am introdus mancarea in bucati mai mari .. am incercat odata cu un biscuite dar cum Luca nu are nici dinti a inghitit o bucata mai mare si m-am speriat .. si am zis ca aman pana va avea dinti .. ii mai dau bucati de painica dar cand se inmoaie i le iau ...
Oliv , imi pare rau ca esti suparata !!!

fetele , voi ce branzica ati cumparat din comert pentru bb .. ca m-am cam saturat sa fac branza in casa .. azi i-am pus in piure putin Almette

pupic

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Simona am vazut pozicile...Luca este tare bogat...are asa multi prieteni....si noi am fii avut...in Ro....
Si poza aia cu ..abia astept...am inteles mesajul:)

Mergi la inceput