Bebelusi de iulie-august 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
vrabiuta spune:
roxana - esti pericol public, mama!
pai daca ne duci la unele mai bune decat "el greco", eu ce ma fac??? de n-o sa ma vedeti ditamai balena la plaja...
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
pako spune:
buna
sambata i-am luat si noi premergator...e asa fericita in el.Dar nu o pun decat o data pe zi cam 10-15 minute...pana se plictiseste ea.Avem o problema....nu merge decat cu spatele.Asa au facut si puii vostrii prima data?Sau a mea e mai moaca...sau nu o pun eu bine in premergator.Am pus scaunul la maxim si chiar atinge cu toata talpa....adica nu e nici jos ca sa-si tarasca picioarele si nici prea sus sa mearga in varfuri.
Nu mai e maraita...au trecut zilele alea...si cred ca nici otita nu avem.
Am pus poze noi pe site.....ma duc sa va citesc ca am muuuult......
Felicia si Andreea
szivarvany spune:
Fetili, noi mergem la mare la sfarsitul lui august, nu stiu exact cand, avem de facut 800 km doar dar meritaaa !!!
Abia astept. M-am informat si se recomanda cica 3 ani la rand marea, Sovata sau Praid fiind cu un aer prea puternic si se merge dupa implinirea varstei de 3 ani.
Deci eu deja pregatesc lista cu ce-mi tre` pentru Giulia
Daca stiti gazda nu ma supar de pont.
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
pako spune:
Eli, am citit ca Stefan merge in spate cu premergatorul...asa face si Andreea.Dar Stefan este mai micut...eu zic ca e normal, insa a mea are aproape 9 luni si nu stie sa paseasca in fata.
Andrea am vazut pozici cu Stefi...foarte frumoase...sa stapaniti sanatosi aparatul foto....sa va aduca numai amintiri placute.
Doamna Bibi eu o las pe Andreea desculta cu premergatrul...vad eu ca se decurca mai bine asa.Sabata am iesit pe afara cu el si tot desculta am lasat-o...era cald asfaltul.
Lia ce se intampla cu tine e posibil sa fie de la dieta pe care o urmezi.Mie asa mi s-a intamplat cand am tinut Scarsdale...vre-o 3 zile aveam numai stelute in fata ochilor...s-ar putea sa fie si hipoglicemie...mai bine du-te si fa niste analize...e cel mai sigur.
AndreaBanica, pentru un magazin virtual sau nu...sunt avantaje si dezavantaje cum au zis si fetele.Eu votez insa pentru unul virtual.Mult noroc!
Gongutza,am vazut pozici cu bubu...sa stii ca seamana mai mult cu tati.
Vorbeati de pat de vacanta din acela de plasa...ce scumpe sunt in tara.Aici unul normal de 140/70 este in jur de 30 de euro, cu tot cu saltea...echivalentul la un milion de lei
Felicia si Andreea
andreea_s spune:
Mai, fetelor, nu vreti sa schimbati subiectul. Deja imi vine sa plang. Stau aici la birou si ma gandesc cat mai e pana la vara si la concediu si imi vine sa plaaaaaaaaaaaaang
Andreea si Matei zambaretzu'
http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944
vrabiuta spune:
felicia - hai ca are toata viata sa mearga si inainte! acuma cred ca e super haioasa cum merge cu spatele. stai asa sa se prinda cum se face! aveti niste super poze! e o scumpa andreea! imi place si cea in care ai luat-o pe sus cu tot cu premergator
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
pako spune:
Mare...mare...mare...2 ani la rand nu am vazut-o...salivez dupa asa ceva.In iulie cred ca o vizitam si noi.Dar eu o las pe Andreea la bunici...vreau sa ma relaxez cum trebuie....suna cam egoist dar chiar imi trebuie un relaj...sper sa rezis fara ea.
Solutia cu mancarea pe masina e simpla....apa calduta in termos si preparat laptele cand ii foame bebicului...credeti-ma, am experienta cu 3 drumuri facute spre ro.Acum mi-am luat si un incalzitor pentru borcanase...se incalzeste la bricheta de la masina.
Cu mancarea la mare, daca ar fi s-o luam cu noi..eu ca sa nu ma stresez...ii servesc borcanase.
Anca am vazut-o pe Naomi...dulcica, dulcica...si are trasaturi mai mult de la tine decat de la tai.
Carmenutaa eu iaurtul i-l dau numai cu banana ca numai combinatia asta ii place...am incercat o data sa il dau si cu mamaliguta dar nu a vrut.L-am vazut pe Matei...categoric seamana cu tati.
Olivia multumesc pentru poza cu fructul...chiar nu am vazut asa ceva aici...ma mir cum de nu, ca astia au de toate prin magazine.
Felicia si Andreea
pako spune:
Marcela,am luat-o cu totul in brate deoarece parcarea unde am fost noi era putin in panta si moatza se ducea la vale iar eu trebuia sa o iau in brate si sa o duc iar la capatul celalalt al parcarii....pentru ca ea avea decat o singura directie...he..he.Dar acasa am citit pe masinuta ca nu trebuie luata in brate impreuna cu bebele.De, mai facem si prostioare...
Multumim de aprecieri...ne straduim si noi sa fim la inaltime...cu pozicele.
Si mie imi place tare mult ultima poza cu Lia si pampersul...si ursuletul.
Aaaa si spuneai tu ca ieri(parca)ai scris mult si nu erai logata....vai, pai de cate ori nu mi s-a intamplat si mie.Pana cand m-am smecherit...in timp ce scriu dau clik dreapta si mai dau cate un copy...m-a scapat de cateva ori copy-ul asta.
Felicia si Andreea
Catinca spune:
Ne-am revenit si noi dupa 1 sapt de boala, adica diareee si febra si nemincat mai nimic, a slabit micutul vreo 500 gr dar recuperam noi.
mama mia, deja va ginditi la vacante, brava natiune.
eu ma gindesc sa-mi caut alt job pina setermina concediul de maternitate, nu prea mai am chef sa ma intorc unde lucram inainte. sper sa-mi gasesc ceva care sa-mi convina in 3 luni, daca nu ma intorc cu coada intre picioare la aia de dinainte.
ce mai maninca puiutii vostri, tot pasate le dati mincarurile? si tot numai piureuri de legume si fructe si lapte? ca eu tot la astea am ramas de vreo 3 luni.
Pupici,
Catinca si Stefanel aproape 8 luni
Inger alb spune:
Mamicii frumoase,si bb gingasi va multumesc din tot sufletul pt. aceasta minunata primire!
Sincer fetelor verisoara, mea ma indrumat la .
De 5 zile stau la cal....(cand nu pot dormi) si sunt, tare fericita de acest forum!
Nu am mai scris "romaneste" de ani buni (cate o felicitare la pariti)si ma bur ma simnt "acasa"!
Si eu, asi dori sa pun poze la . Sotul meu scump nu VREA!
Pana il mai iau, cu vorba dulce, (sper desi nu si iar nu). Nu vreau sa scriu de ce?
Care doreste, sa vada poze cu Angel, dati-mi adressa de e-mail (sau invatatima ce sa fac) Si va trimit la toate mamicutile.
Pur, si simplu nu doreste, sa pun poze pe INTERNET! Nu are nimic cu
la toate! (trebuie sa se trezeasca bb) si multe