Daca ne aude cineva, vrem si noi sa punem sondaje

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Forumul de sondaje merge!!
Pina cind adminii vor lua decizia, va pot ajuta eu cu sondajele. Ca si pina acum scrieti-mi pe PM,
In legatura cu anonimitatea. Raspunsurile sint anonime, dar autorul va apare oricum atunci cind sondajul va fi propus de catre orice membru/moderator.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by aysha

quote:
Originally posted by vikinga

Si Marius pe bune.. fa un efort si vorbeste-ne ca de la egal la egal asa intre forumisti ca pur simplu coltzul camasei tale "apretate" imi zgiriie ochii.

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Cu sinceritate,Aisha &www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38016" target="_blank"> Rashoodi
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

ihi, ihi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Forumul de sondaje merge!!
Pina cind adminii vor lua decizia, va pot ajuta eu cu sondajele. Ca si pina acum scrieti-mi pe PM,
In legatura cu anonimitatea. Raspunsurile sint anonime, dar autorul va apare oricum atunci cind sondajul va fi propus de catre orice membru/moderator.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Andrada sa copiez propunerile de mai sus sa ti le trimit pe PM ? COpiaza-le de-acolo te rog frumos, peste doua ore plec in Ro si nu mai am timp!
Multu!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Laura ne-om intilni pe acasa, eu plec in vreo 12 oreUn sondaj despre droguri ar putea arata ceva de genul: Cit de aproape ati fost de droguri (marijuana, cocaina, lsd, heroina, crack..)1.personal. doar o data de doua ori marijuana2.personal. mai multe decit marijuna3.partener sau membru al familiei care a consumat/consuma4. prieteni/cunoscuti apropiati care au consuma/consuma5.niciodata personal sau prin prieteni6.credeam exista doar in filme nu in viata reala.Si mai am o tema propusa:Ce parere aveti despre contractele prenuptiale?1. le consider normale/necesare, am facut un astfel de contract2. le consider normale/necesare dar nu am facut (inca) un astfel de contract3. le consider anormale/ nu sunt necesare intre 2 parteneri care se iubesc.4.nici o parere sau alta(explicati)Sunt pe fuga, daca Andrada le poate cosmetiza un pic(sau cineva vrea sa mai adauge ceva) poate sa le dea drumul onlineMai am multe subiecte sensibile numai bune de un sondaj anonim, dar avem timp nu-i asaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

vikinga , eu am starnit multe discutii cu fostii mei colegi de job si prietenii, si m-ar interesa totusi ce raspunde lumea la aceasta intrebare?

Sunteti curiosi sa consumati o data droguri din motivul sa vedeti cum este?

Pt ca eu nu am consumat deloc, sunt impotriva lor si le consider un real pericol, mai ales pt tanara generatie, dar cum i-am putea intelege ce simt si de ce apeleaza la asta daca nu stim ce ii atrage?
Astept rosiile sa vina spre mine, si mi-am pregatit ligheanul sa le strang, dar recunosc ca sunt foarte curioasa sa incerc doar o data un drog usor care nu ar da dependenta, doar ca sa nu mor proasta. Stiu ca starea de beatitudine data este o iluzie, ceva periculos, dar poate as fi mai convingatoare in fata fiului meu de ex daca as si cunoaste senzatia.
Delirez?

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu delirezi dar totul incepe de undeva. Nu s-au nascut drogatii ci au devenit ... Unii dintre ei nu au vrut sa moara prosti.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tare ma grabesc dar sincer tre sa raspund..Adusca eu snt prima cu un mare lighean de rosiii....Cum mai ce-ti veni?? Da-o naibii de curiozitate, chiar ca delirezi! Crede-ma pe cuvint ca nu ai avut ce pierde. Absolut DELOC! Eu as fi vrut sa fac un astfel de sondaj, pt ca nu stiu poate ca fost consumator am ochii formati ca sa zic asa, descopar cu usurinta pe cei care consuma pina si un mic ecstasy..si din pacate cind merg pe undeva prin disco sau cluburi..vad destui tineri...si ma doare rau inima..sufar pt ei..sunt semne pe care numai un fost consumator le recunoaste, ma intrebam eu asa oare parintii lor isi dau seama? Si nu ma refer doar la cazuri prin germania ci chiar si in romania.Vreau doar sa vad daca e asa de prezent acest lucru atit de nociv in viata asta de zi cu zi sau chiar numai eu vad exceptiile. Ok o fi aici loc turistic si poate de aia tinerii vor sa-si faca de cap.Adusca asta e un fenomen real. Nu s-a intimplat in ro doar cu fiul lui Tiriac..din pacate sunt multi din lumea mondena ca sa zic asa care consuma cocaina drogul de lux. Plus tinerii care copie dupa posibilitati..Eu una ca mama mi-e tare teama, vreau sa vad, sa inteleg ..vreau sa am grija mare de copilul meu..sa preintimpin.FugggVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Na belea c-o fugit si nu mai am cui raspunde...poate a gasi mesajul cand s-o intoarce.
vikinga, din pacate stiu ca e un fenomen real, iar multi dintre parinti nu suntem pregatiti sa facem fata....ori nu avem informatii (de acord ca nu le strangem neaparat fiind consumatori) ori refuzam sa credem ca odraslele noastre ar putea fi tentate, sau mai rau ar consuma. Nu stiu daca am facut tot posibilul sa-i insuflu o educatie si sa previn pe viitor acest lucru. Totusi el e un copil bun si linistit, dar parca nu ar trebui sa dorm pe-o ureche.
Am discutat cu ai mei colegi, cu amici.....eu una nu am fost pusa niciodata in situatia sa consum, anturajele mele sunt de alta natura...iar pe vremea cand locuiam in campusul studentesc..acu' un secol....nu erau. In schimb am inteles ca acum le gasesti peste tot, nu numai in discoteci sau camine studentesti, ci si in licee (ceea ce mi se pare foarte grav). Pt cei dependenti nu exista un centru specializat de acordare a ajutorului in Iasi.....ii interneaza la Socola alaturi de alcolisti, si nici personal pregatit nu este.
Si totusi io as fi curioasa sa incerc o singura data, dar nu un drog puternic ca heroina sau cocaina......adevarul ca mare lucru nu stiu despre ele....poate as trage un fum dintr-o tigara de aia...sa vad ce pacatele mele ii atrage atat de mult? Si sunt convinsa ca nu as deveni dependenta la varsta mea.
Nu ma certa Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

quote:
Originally posted by adusca
adevarul ca mare lucru nu stiu despre ele....poate as trage un fum dintr-o tigara de aia...sa vad ce pacatele mele ii atrage atat de mult? Si sunt convinsa ca nu as deveni dependenta la varsta mea.
Nu ma certa Marius

acum nu te cearta marius, ci te cert eu. cum pacatele mele, om cu mintea carunta cum esti tu si sa te gandesti la asa ceva? crezi ca nu ai deveni dependenta? doar din cauza de minte carunta?
adusco, adusco, unde ti-e mintea carunta? s-a dus cu fumul de tigara inca netras?
zi:pushchea pe limba, phui! da repede! si mai repede! teribil de repede!

si revino la normal!

Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.
Ralph Waldo Emerson
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mi-a venit o idee! Poate ne ajuta RedNE cu sondajele, se pare ca se pricepe. Nu de alta, dar poate se transforma in ceva constructiv toata traba asta,nu?

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput