Mami iese in oras si tati sta cu bebe?

Mami iese in oras si tati sta cu bebe? | Autor: gabdyd

Link direct la acest mesaj

Adica e deplasat ca o mamica sa iasa seara in oras cu prietenele si tati sa ramana acasa cu bebe?
Ati fost puse intr-o astfel de situatie?
Pe mine tocmai m-a sunat o prietena. Era singura, sotul plecase undeva, la o obligatie, se simtea deprimata si ar fi iesit in oras. Pe mine insa m-a sunat doar ca sa stam de vorba. Cum stia ca am o fetita de 1 an si 4 luni cred ca i se parea prea mult sa ma roage sa ies eu cu ea. S-a plans insa ca nu a gasit pe nimeni.
Vorbind cu ea ma gandeam ca eu chiar as fi avut chef de iesit in oras. Numai ca era cam tarziu, trebuie sa imi culc copila si cu siguranta sotul s-ar fi strambat artistic la ideea mea. Toto asa si parintii, cred. Nu mai vorbesc de socrii care s-ar fi inchinat cu ambele maini. Desi eu nu as fi zis nimic daca iesea el la o bere.
Asa ca am lasat-o pe alta data. Nu de frica si mai mult de lehamitea de a trebui sa justific un astfel de gest.
Dar e chiar asa? E deplasat ca o mamica sa iasa seara in oras si sa isi lase copilul cu sotul?
Dupa parerea mea, increderea, dragostea si intelegerea dintr-o casnicie trebuie sa mearga pantr-acolo incat sa lase fiecaruia libertatea de a iesi in oras singur/a cu prietenii. Fara certuri, fara ochi dati peste cap.
Voi ce credeti?
Ma rog, cred ca noi mai avem putin pana la faza cu ochii dati peste cap.

cde

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

De ce sa fie anormal, eu fac asta in fiecare saptamana, am o gasca cu care ma inatalnesc, plus basca ca ma duc la sala si asta se intampla seara de multe ori cand nu se poate sa il las la baby-sitter...deci se poate si zic eu face fff bine la psihicul nostru, sa mai fim si singure, fara griji

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

De ce sa fie o problema ca tati sta cu bebe? Ce, el n-a contribuit la facerea lui?
Io-l mai las pe Bogdanelu cu tati, da o iau pe Julia cu mine- asta cind ies la restaurant sau ceva de genul asa, daca ies la dans astept sa adoarma kupiii si-o rad - e prea mica, are 7 luni, si tati nu se descurka cc cu amindoi, iar pina acum nu mi-a reprosat- sotzul - ca io plec la dixtractie si el face babysitting, ar fi fost si urit din partea lui s-o faca!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Intrebarea e deplasata. Pai nu e si el parintele copilului? Ai tu procent mai mare din copil sau cum? Sotul meu a ramas cu fetita cand am iesit cu prietenele. DIn pacate ea nu a dormit fara mine si pe la 12 noapte a fost nevoit sa-mi scrie SMS,ca sa stiu si eu ca ea nu doarme. Nu va spun ce rusine i-a fost ca mi-a scris, a zis ca i-a fost total penibil sa ma cheme cand stia ca ceilalti barbati stau cu copiii si nu au nici o problema.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

E adevarat ca eu stau cel mai mult cu ea, chiar si cand el e acasa, dar daca as avea vreodata chef sa ies nu ar zice nimic.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Woooow,abea astept sa ies la oras si asta se intimpla des...nu conteaza ca ma duc singura sau cu prietenele,sotul sta cu copilul,citeodata ma vede mai abatuta si ma trimite el"nu vrei sa iesi azi..sau n-ai chef de recrere?".Sau daca ies cu al meu sot,soacramea e prima daca-i spun sa sta cu fimea.

Gabdyd,nu e deloc deplasat faptul ca si tu ai nevoie de iesiri in oras,ai nevoie de relaxare.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Ba io m-as stramba si as da ochii peste cap daca cineva mi-ar zice ca femeia tre' sa stea cu copilul iar barbatul e firesc sa iasa in oras la o berica...nu draga mea..atat sotul cat si sotia au dreptul la putin timp liber, la o iesire in oras cu prietenele, la un shopping, etc etc.
Al meu sotisor ar sta bucuros cu fetitza ...problrema mea e alta, nu am prietene aici in San Francisco cu care sa ies la o berica...asa ca raman cu shoppingu' de una singura

Pupici ...si lasa lumea sa dea ochii peste cap!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Ma ajuta foarte mult iubirea mea de sot . Ma mai duc, si io la jim (trebuie sa-l las) s-au la colegiu cade or pe soata ori pe soacra Iar cand incep curatenia generala, sta cu tati. La mami doar,la (alaptat)In rest iesim cu ingerasul dupa noi

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La mine ar obiecta sigur. "Toata ziua nu am timp de plimbari sa vina mama sa tea cu bb si iesim impreuna."asta ar fi argumentul, sigur.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dar de ce sa fie deplasat....ca doar nu oi iesi seara de seara si sa se gandeasca ca fiecare mai are nevoie de cate o escapada!!!
Eu ce putin asa as pune problema

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Eu va spun sincer ca nu am iesit seara fara el... Avem cu cine lasa copilul asa ca iesim impreuna. Asta seara.
Dra ziua am iesit de multe oi si el a stat cu copilul. Sau am fost plecata la chef cu firma in alt oras.
Adevarul ca eu nu prea sunt o fana a iesirilor noaptea, nici macar cu sotul... Cu prietenele... Uite ca nu m-am gandit... Noi avem un grup de familisti si iesim cu totii...
Ia sa le propun eu gagicilor o intalneala fara soti! S-ar putea sa ma duc singura...
Dana si Darisor galagioasa

Mergi la inceput