Mami iese in oras si tati sta cu bebe?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Noi nu avem inca un copil dar nu mi se pare deloc deplasat ca si sotul sa stea acasa si sotia sa iasa cu fetele in oras.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Absolut normal sa iesi cu fetele si sotzul sa stea cu bble. Eu fac asta saptaminal. Eu sunt cea care sta cu Aldo mai tot timpul, dar cind e vorba de o cina cu prietenele mele sau o iesire intr-un pub ceva, Sau in fiecare luni seara la o scoala de dans.. nici nu se pune problema. Noi nu avem ajutor, nu avem aici familie, uneori apelam la o baby sitera cind mergem impreuna, dar seara e cam greu sa ai noroc de serviciile uneia. Asa ca ne adaptam, oameni suntem nu-i asa? Pai i-ar fi rusine sa intre in pamint sa-mi zica ceva, vai mie sa strimbe din nas..! Pai mi l-ar minca nemtzoaicele de viu daca m-ar invita si eu as zice "ca nu ma lasa sotzul!!!" pai ce sunt copil mic?? Si sotzii lor fac la fel, chiar daca au aici familii, e normal ca parintii sa-si organizeze timpul si viata in asa fel incit sa poata iesi.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
e absolut normal sa fie asa
la noi deseori se intimpla. chiar daca a venit ora si eu nu-s acasa, tati ii da sa manince si apoi il culca. apoi imi da sms ca sa imi tihneasca distractia in continuare.
de multe ori chiar sotulica ma trimite "azi sint mai liber, suna fetele si mergeti in oras"
niciodata n-am spus ca vreau sa ies si el sa comenteze. si daca e sa numaram tot eu ma socializez mai mult ca el vine obo de la lucru si nu-i arde de berici.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
anne33 spune:
De iesit seara nu am iesit,dar in weekend in timpu zilei,daca vreau sa plec la cumparaturi sau la o prietena fara gaza mea de 7 luni,sta domnu tatsu...si nu comenteaza daca stau o ora sau 5.Bine,nu se intampla des,cam o data pe luna,dar am si eu nevoie din cand in cand de o pauza,macar de cateva ore ca sa nu o iau razna.Si nu se stramba de loc,dimpotriva se simte foarte important si demn de incredere din moment ce i dau o asemenea misiune.Prima data cand am plecat l-am sunat de vreo 5 ori in 2 ore si la urma mi-a zis:da ce crezi draga ca numai tu te pricepi la crescut copii,chiar asa..?Incearca sa-l inveti si pe al tau putin cate putin,da-i impresia ca nu oricine poate si stie sa aiba grija de cel mic,ademeneste-l. http://community.webshots.com/user/anne3321
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AILUI/AILUI.gif)
AILUI spune:
Salve,
Mda,sunt de acord cu postările tuturor fetelor,curios însă că au postat mai muuuulte fete care nu-s în țară!
Se pare că la noi mai sunt destule lucruri de pus la punct,nu??
Da ,eu am ieșit cu fetele (bine că nu vrem să ieșim cu băieții,nu ?!!)....
Mai ales dacă vreo prietenă are vreo problemă,(cum a fost cazul tău),nu aș ezita prea mult,soțul meu nu este împotrivă ,ba din contră,mă impulsionează să o fac!
Acum să nu-ți închipui că-s plecată f mult,dar și o oră,două dacă plec,este ceva!Mai avem și noi nevoie de mici "evadări"!
Treb să precizez totuși ceva,cred!
Noi procedam așa și înainte de a avea bb,deși în majorit cazurilor ne întâlneam împreună cu prietenii,aveam și "ieșiri" separate,ca să zic așa!
Și nu văd de ce nu ar fi așa,odată ce băieții mergeau la o bere,un biliard singuri,noi de ce nu am fi ieșit la o cafea
?
Și se întâmpla asta întradevăr,în special atunci când una dintre noi avea ceva probleme!
Acum,tu spui de reacția părinților și a socrilor!
Noi stăm singuri de la începutul căsătoriei,deci ne-am "educat" singuri !Însă pot să-ți spun sigur că în cazul în care am fi stat cu socrii,alta ar fi fost problema,soacra mea,dacă ies cu copilul la plimbare după ora 8 seara și-i puțin întuneric este în stare să pună bodygard pe urmele noastre !!!Deci,în nici un caz nu cred că ar fi stat liniștită dacă ar ști că ies puțin cu fetele
!Ea se impacientează și când iesim împreună după 9 seara !Noroc că stăm mai departe unii de alții........
Curaj!
Pupici,
mami ailuI și bb Robocop
iren spune:
Ailui, exact, barbatii se mai si educa, sotzul meu e roman, nu-i strain, sa zici ca era deja educat, io singurica m-am kinuit sa-l aduc pe drumu al bun, si io-te c-am reusit!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Pai de ce sa fie anormal?? Ce bine e sa iesi cu prietenele la o barfa mica, sa ne mai spalam ochisorii, sa stii ca tati e acasa cu bebelacu...
La noi e chiar de coma, de fiecare data cand plec, tati ii face baita singur, ii da papa, adica face tot ce altadata sau cand sunt eu acasa nu prea face
Pe mine de multe ori ma impinge de la spate...stiti ce-mi zice:"mai iesi si tu femeie cu prietene ca cred ca deja ai innebunit numai acasa"
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
moni25 spune:
La mine ar fi anormal.Nu aruncati cu rosii in mine, dar nu s-ar accepta.Dar nici nu simt nevioa.Nu as iesi fara sot, nu as pleca seara cu prietenele(in cel mai fericit caz as lua si copilul cu mine), si asa mai departe.Ne iubim, ne respectam , avem o casnicie frumoasa, avem incredere unul in altul, dar sunt anumite lucruri pe care nu le-am face(de ex asta)
Inger alb spune:
Chiar, acum o ora am fost la jim! Si iatama si la cal....ufff ce sot am
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
Cary spune:
Este cat se poate de NORMAL,ce pe BB l-am facut eu SINGURA sau impreuna!!!!,asa ca am si eu nevoie de cate o iesire,macar o data pe saptamana,timp in care sotul il schimba,ii da sa manance,il duce in parc si se joaca cu el.
Ba sotul ma ajuta si la curatenie,atunci cand ii permite timpul!
Numai bine va doresc!