Gradinita Germana
Am auzit foarte multe lucruri bune despre Gradinita Germana. Stie cineva sa-mi spuna mai multe?
Raspunsuri
dori spune:
S-a mai discutat aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41250
si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42615
Succes!
iuliana_2002 spune:
Buna dimineata!
Eu am vrut sa il dduc pe Claudiu din septembrie anul acesta si am aflat urmatoarele: gradinite in germana de stat sunt 2 :85 Dorobanti si 50 pe N. Iorga. Cu program lung e 50, de 8 ore, iar 85 e cu scurt de 4 ore.
-oficial ei primesc copii vorbitori de germana, din familii de sasi, vezi doamne ca nu sta nimeni sa ii invete pe copii germana ....ci, se face direct conversatie
-eu am cazuri de cunoscuti, e drept cam cu 5-8 ani inaintea noastra, la care nu s-a pus problema de maniera asta, au invatat usor, au avut profesor acasa pentru germana, au intrat in scoala germana, etc.
-am intrat la ambele, am discutat, nu e posibil, am avut si recomandare, sincer glumind parca m-as fi dus sa imi inscriu copilul la facultate nu la gradinita!
Asa ca da doamne cu pile, cu spagi.. cu ce vrei si poate reusesc altii sa intre ca noi nu am reusit in nici-un fel.
De ce am vrut aici? Pentru ca este istet Claudiu, retine ff usor, deja stim cuvin te in engleza, vocabularul lui in romana este bogat de departe... se pare ca nu e un criteriu al unui parinte responsabil.
Succese si sunt curioasa ce parinti au mai incercat aici si cu ce rezultate se prezinta :)).
Numai bine
Iuliana si Claudiu
Miruna Enescu spune:
Dragi mamici,
Daca banii va permit, exista o gradinita germana particulara micuta pe Viitorului (zona Stefan cel Mare - Lizeanu - Piata Gemeni). O prietena are fetita acolo si e super multumita. Chiar invata numai in germana, dar nu le pretinde sa o fi stiut dinainte. Nu garantez ca mai au locuri pentru la anul (directoarea e o ardeleanca adevarata, au voie 30 de copii, nu inscrie mai mult de 30 de copii). Prietena mea spune ca are 100% procent de admitere la Liceul German. Daca va inteeseaza, mai intreb si revin cu mananunte.
iuliana_2002 spune:
Ma intereseaza, e-mail-ul meu este icotirlan@hotmail.com, sau pe PM.
Multumesc frumos
Iuliana
helbi spune:
Si ep mine ma intereseaza, pt ca e poosibil ca sa revenim in tara si as vrea ca Bianca sa continue cu germana. E vorbeste fluent germana si chiar ar fi pacat.........Intrebam intr-un mesaj legat de aceste gradi, daca in situatia noastra fetita ar primi loc in gradi, dupa ce a fost inscrisa peste 3 ani la gradi in Germania?
BIANCA
Cella spune:
Dragi mamici,
Si eu sunt in cautare pentru finul meu care are 2 ani si 7 luni. Parintii sunt vorbitori de limba Germana dar nu sunt de nationalitate deci nu se poate sa mearga la gradi de stat, am aflat de Gradinita Hansel und Gretel care are program de germana intensiv
Are 2 sedii unul pe Biserica Amzei si altul pe undeva pe la piata Domenii, Av Petre Cretu.
Stie cineva mai multe despre aceasta gradinita?
sanse spune:
AM VAZUT CAM TIRZIU MES.VOASTRE SI A-SI VREA SA STIU SI EU NUMELE GRADINITEI DE PE VIITORULUI.MULTUMESC 
augusty spune:
As vrea si eu numele grdinitei si daca e posibil si coordonatele directoarei. Multumesc
amik spune:
Miruna, te rog frumos trimite-mi si mie amanunte despre acea gradinita!adresa mea este di_amik@plic.marihuana.ro .astept cu nerabdare!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
sanse spune:
Miruna nu stiu daca ai primit e-mailul meu si de aceea te rog frumos sa-mi trimiti si mie macar numele gradinitei .multumesc e-mail ady_7474@yahoo.com