Gradinita Germana
Raspunsuri - Pagina 2
augusty spune:
Am uitat sa scriu adresa mea de mail pentru coordonatele gradinitei de pe Viitorului. Adresa mea este : august2801@hotmail.com. A vizitat cineva gradinita??
Multumesc
sanse spune:
Da eu am mers acolo si nu mai au locuri nici macar pentru anul urmator.e foarte solicitata si de aceea nu-si fac nici reclama pe net.Oricum incercati sa mergeti,depinde si ce virsta are copilul.
eu_si_mica spune:
cum spuneam mai devreme, eu sunt in cautarea unei gradinite pentru mica mea; vreau ceva de calitate, sa stiu ca atunci cand sunt la servici nu stau cu grija sau sa-mi vina bolnavioara acasa; chiar daca e mai departe de casa, fac un efort eventual, gasesc eu o solutie
vreau sa va spun ca am citit in numarul acela cu cadoul suzeta, parca aprilie al Academiei Mamicilor de niste cursuri pe care le organizeaza ei lunar cu medici renumiti pe diverse teme asa ca m-am dus si eu de curiozitate o data si a fost excelent; am invatat o gramada de lucruri iar medicii au fost intr-adevar din cei mai buni asa ca o sa ma duc si maine pentru ca o sa se vorbeasca exact despre gradinite! si am inteles ca vin si gradinite acolo cu ofertele lor
daca sunteti curioase, eu stiu ca este maine la 17.00 tot acolo unde a fost data trecuta la Biblioteca centrala Universitara langa Ateneu
kidbrands spune:
Daca mai exista aceasta gradinita, as fi interesata si eu de datele de contact ale acestei gradinite. dana_cris@yahoo.com
Multumesc mult
Diana1968 spune:
Buna,
Desi nu am copilul acolo, vecina mea are copilul, acum de 6 ani, la radi ermana 85 din Dorobanti, de 2 ani.
O sa spun epidemiile care au fost numai din octombrie 2010 incoace, nu si pe cele de anul scolar trecut: scarlatina, paduchi si numeroase viroze. Baietelul respectiv nu a luat decat toate racelile si streptococul ce produce scarlatina. A ratat in schimb paduchii din ianuarie (asta pt ca el statea acasa cu ultima raceala).
I/am si zis vecinei mele ca fiul ei stand la radi doar 4 ore pe zi (fara sa manance si sa doarma) a stat mai mult acasa cu bona platita decat baiatul meu (care este si cu 2 ani mai mic)care sta la radi 10 ore cu mancare de acolo, cu dormit si cu copii de la after school, deci sursa de microbi mai lara.
De ermana nu ma ba pt ca este o treaba de interpretare personala si as putea fi subiectiva.
Deci, mai bine dai un ban si tii copilul intr-o radinita intr-adevar curata decat sa il dai la marea radi ermana si sa il tii acasa cu bona, cu bani pt doctorii si cu sanatatea copilului subrezita !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bobitamica spune:
Buna,
Ma pune pe ganduri ce a spus Diana. Fetita mea are 2 ani si 7 luni,iar din septembrie as fi vrut sa mearga la gradinita nr 85. Asta nu de fitze sau mofturi ,dar este foarte aproape de serviciul meu. Si cum nu avem nici macar o gradinita langa casa este singura solutie.
Ma gandesc ca peste tot se pot imbolnavi. Finul meu,de ex. a facut pneumonie de la gradi pe langa toate racelile posibile. Parintii isi duc copii cu medicamente la gradi,neavand cu cine sa ii lase acasa. Oare doar in aceasta gradinita sunt paduchi si toate relele din lume?? Oare in alte gradinite nu se poate intampla??
bobitamica spune:
Am fost in vizita la gradinita germana 85. Intr-adevar,interiorul,cam lasa de dorit. Nu am reusit sa intru in clase,tinandu-se cursuri in acel moment.Ce sa va spun..prima impresie a fost destul de trista. Mi se pare o casa veche,neamenajata corespunzator pentru o gradinita. Cand intri,daca trebuie sa urci,este o scara din lemn care trosneste din toate incheieturile,de ai impresia ca va pica sub tine. Acum nu stiu cum e cu cursurile ca sa zic asa. Bunicii care asteptatu copii par incantati. Marea majoritate locuiesc in zona. Doamna directoare a fost foarte amabila. Mi-a spus cand se fac inscrierile,dar ca nu imi poate promite nimic. Dupa ce se inscriu toti copiii,vor fi admisi cei ai caror parinti sunt vorbitori de limba germna. Am zis sa incerc. Voi merge si in alta parte in cazul in care nu se poate. Asta este...Oricum interiorul nu mi-a placut.Acum nu stiu cum e cu paduchii,dar cred ca oriunde e posibil. Copiii nu pareau copii prost ingrijiti. I-am vazut cand s-au terminat orele.