pe bb il trec...fiori!

Pe Stefan al meu de 8 luni, am observat ca de cateva ori pe zi il trec fiorii... Desi in casa este cald, nu-mi explic de ce il trec fiorii, ca temperatura nu are.
V-ati mai confruntat cu asa ceva?
Soacra-mea mi-a zis ca atunci face pisu....dar nu prea cred.
Raspunsuri

Irinusha spune:
S-ar putea sa aiba dreptate socrela :)
Am vazut si eu la Cris, ca din cand in cand se "scutura" si tatal meu - ca deh, e barbat si stie :) - mi-a explicat ca acum a facut pipi.
De ce iti faci griji? Copilul e bine, nu? Lasa-l si pe el sa aiba "fiori", daca lui ii place de ce nu ...
Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

CataD spune:
Si eu zic ca face pishu...asa o trec si pe Laura fiorii cateodata si sigur atunci a terminat de facut pishu...am observat asta la olita cand o mai "prind" sa faca.
Catalina si
Laura (12 ian 2004)

alina023 spune:
Si Luca face la fel cand face pipi. In special la cel de dimineata (el face la olita si pot spune cu siguranta).
Asa ca nu-ti face griji. Este o reactie normala a organismului (nu ma intreba care este cauza ca nu stiu).
Alina si puiul Luca

pako spune:
Pai io credeam ca Andreea mea e unicat.Dupa fiecare pischu ea se scutura.Prima data m-am speriat, asta pe la 2 luni....pana cand am vazut ca a facut o data pipi in timp ce o schimbam de pampers si imediat a urmat reactia cu pricina.De atunci ne amuzam tot timpul cand o vedem ca are scuturici din astea.
Soacra are dreptate
Felicia si Andreea

Klaus29 spune:
chiar ca nu imi imaginam asa ceva....; si Andrei facea de multe ori asa pana pe la vreo 10-11 luni dar acum nu l-am mai vazut demult "scuturandu-se" asa ca nu cred ca e de la pipi... sau poate o fi...... dar eu nu am mai auzit asa ceva pana acum....
Claudia si bebe Andrei (13martie2005)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

tnicoleta spune:
Sigur. BB face pisu. E probat de mine pe fimea. Ca nici eu nu am crezut. Si dupa ce a trecut-o un fior, am verificat pampersul si era umed si caldut. Deci atunci facuse pisulica.
tnicoleta

anemona spune:
Da, sigur e de la pipi. Eu am vazut-o pe a mea copila facand pipi (nu avea pampersul) si scuturandu-se asa, deci mi-a fost clar. Nici eu nu stiam de ce face asa pana nu am vazut-o atunci. Dar nu cred ca are nici o semnificatie patologica.

AdynaB spune:
Si la noi tot asa a fost....dupa pipilica o treceau fiorii,asa ne-a spus o moasa.Acum nu prea o mai vad sa tremure.
Adyna si Selina bambina

Eryka spune:
Si Ayumi se scutura la fel ,dar nici eu nu stiam ca ar fii de la pipilica ,naa ca am aflat .Eryka & bb-lina scumpa
(03.iunie.2004)

KULTA spune:
Face pipi. Si bebica mea face la fel. E tare funny.
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"