Mamici de iulie-august 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 6

Monica-Elena spune:
Oana la Pop programarile erau deja in luna iulie. La el programarea se obtine mai greu, la Iosup o obti mai usor. Deci si pe Pop si pe Iosup ii gaseti la clinica diagnosis , calea floreasca, tel 2316741 si 2316742. Iar pe Iosup il mai gasesti si la Centrul medical unirea care are mai multe sedii, unul e prin Amzei si unul pe langa fostul bloc conex de pe bdul unirii. Dar nu stiu nr de telefon de aici intreaba la informatii sau poate te ajuta fetele care stiu.
La diagnosis pretul la eco morfologica de trim 2 este 3000000 la Pop si 2mil la Iosup parca.
Bafta!
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

blackpanterro spune:
Salut burticile,
nu prea a fost miscare in ultimele 2 zile.
Sunt foarte fericita ca sotul meu este acasa, doar ca azi lucreaza :(
Am fost la cumparaturi ieri si am cumparat caruciorul+scaun de masina care poate fi folosit si ca baby carrier de la GRACO.A costat 149$ cu totul, un pret excelent.Noi am primit un carucior da nu mi-a placut ca era prea uzat.
Deasemenea am cumparat un sistem cu senzor de ascultat bebicul cu doua perechi de casti pentru amandoi.Este excelent si poti asculta inima si miscarile bebicului
Adriana si Aidan 26sapt+6zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

nadine2004 spune:
Fetelor, AC a intrat mai demult pe la France si spunea ca se muta in Franta, nu mai stiu in ce luna, insa de atunci nu a mai scris!
Ce burtici mari aveti voi. La mine e asa de mica. Am facut niste pozici dar nu prea imi place de mine(nu de burtica:)) Mai exersez!
Acum plec sa caut ceva de imbracat ca nu mai incap in pantaloni. Si cand ma gandesc ce preturi aici, dar si ce modele...urate!

irinabungau spune:
Mama ce miscare slaba in we asta... O fi astenia de primavara... dar care primavara ca in Cta miroase a iarna...
Adriana, si pe mine ma bate sotul meu la cap sa cumpere carucior de acolo, a gasit la 149$ un trio: londou, sa transforma in sport si are si scaunel de masina gen port bebe cu maner. Ideea este ca-l va costa transportul mai mult decat face caruciorul, iar vama... nu stiu cat costa... dar cred ca si acolo este vreo taxa. Dar am gasit o mamica de Cta aici pe forum care are magazin de bebici si-mi spunea ca are triouri aduse din Austria la preturi rezonabile, de la 5 la cca 8 milioane. Adriana, cat a costat aparatul de ascultat inima bebicului????
Cum a fost reantalnirea cu iubitul tau sot??? Cred ca ai fost super fericita !!!!
Oana C, deci nu sunt singura care-si baga nasul pe acolo... este o atmosfera tare faina, se asteapta sa nasca de pe o zi pe alta... ce-mi place!!!! dar eu stiu de la ele ca dupa 37 de saptamani, bebelusul este pregatit de lumea reala... Eu mai am cel putin 16 sapt... si mi se pare ca trec asa de greu... Intr-adevar, putine fete au nascut la DPN, majoritatea au nascut cu cca o saptamana mai devreme. Intre 34-36 de saptamani sunt prematuri, eu nu-mi doresc... Sper sa nasc dupa 37 de sapt, sa fie cat mai aproape de termen, desi sincera sa fiu nici eu nu mai am rabdare. Dar decat sa-mi vad bebelusul chinuit in incubator, ajutat de aparate sa respire... mai bine sa-l stiu bine si fericit la mine in burtica si sa iasa numai cand este el pregatit sa supravietuiasca lumii reale...
Va pup,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau

blackpanterro spune:
Doamne ce ma bucur ca ai scris Irina, ma plici de mor si pe forum nu era nimeni :(
Asa este si al meu carucior+scaun de masina ce se poate utiliza si ca baby carrier cu maner.Este super.Nu cred ca trebuie sa platesti vama, sau?Ma gandesc ca daca il pune la bagaje cand vine in loc sa il trimita prin posta nu trebuie sa platesti vama.O sa ma uit pe net sa ma interesez, poate gasesc ceva.
Aparatul de ascultat bebicu a fost 19.99$, este excelent aud si cel mai mic zgomot din burtica.Senzorul este foarte sensibil si prinde orice miscare.Firma este Summer Infant(ca si bebele nostru)si se numeste Deluxe Prenatal Heart Listening System.
Intalnirea cu sotul a fost focoasa, mi se parea ca si cum nu l-am vazut de o viata, doar ca azi lucreaza 24 de ore asa ca nu il voi vedea pana maine dimineata :(

blackpanterro spune:
Am intrat si eu pe la forumurile celelalte.Asa imi place sa citesc despre ce fac bebeii noi nascuti de la fetele de martie-aprilie.Si pozele sunt tare frumoase.
Nu pot sa cred cum trece timpul, maine avem 27 saptamani si daca va fi si la noi sa se nasca baietelul cu o sapt doua mai devreme inseamana ca mai avem vreo 10-11 saptamani.
In sapt 28 voi merge la control si voi face testul de glucoza si sper sa pot face si testele acelea de Listeria si Toxoplasmoza.

blackpanterro spune:
Uite Irina ce am gasit, daca sotul spune ca a costat 100Euro nu plateste vama.
Potrivit prevederilor pct. 1 din Anexa nr.6 la Regulamentul de aplicare a Codului vamal al Romaniei aprobat prin Hotararea Guvernului nr.626/1997, calatorii si persoanele fizice stabilite in Romania sau cu domiciliul in strainatate pot sa introduca in tara, ca bagaje insotite sau neinsotite, fara a fi supuse la plata taxelor vamale, urmatoarele categorii de bunuri, in limitele si in conditiile de mai jos:
a) efectele personale si medicamentele necesare, in mod rational, pe durata calatoriei si a sederii in strainatate sau in tara;
b) bijuteriile de uz personal definite ca atare prin prezenta anexa;
c) cartile, publicatiile, inregistrarile de orice fel, diapozitivele, altele asemenea, necesare uzului personal;
d) bunurile obtinute ca premii sau distinctii in cadrul unor manifestari oficiale;
e) bauturile alcoolice , tigarile, tigaretele si tutunul, in urmatoarele cantitati: 2 l bauturi alcoolice peste 22 grade, 4 l de vin, 4 l de bere, 200 de buc. tigarete, 50 de buc. tigari de foi si 250g tutun pentru uzul persoanelor in varsta de peste 16 ani;
f) alte bunuri de orice fel in limita valorica, reprezentand in total echivalentul in lei a sumei de 100 ECU.
In afara bunurilor prevazute la pct.1 se pot introduce in tara, prin bagaje insotite sau neinsotite, cu plata taxelor vamale stabilite la art.90 din Codul Vamal, bunurile in limita valorica reprezentand contravaloarea in lei a 1200 ECU pentru fiecare calator sau persoana fizica, o singura data pe luna.

irinabungau spune:
Adriana , multumesc enorm pentru informatii, eu am cautat pe net informatii de genul asta, dar m-a trimis din hotarare de guvern in lege si hotarare judecatoreasca... pana am renuntat si m-am ales si cu durere de cap...
Acum... nu stiu daca sa astept sa vina el acasa - adica la sf. lui iulie, chiar inainte sa nasc - sau sa-l cumpar de aici...???? Ca aici as primi si ceva garantie, daca se intampla ceva...
Nu stiu, ma mai gandesc, dar multam fain pentru informatii!!!!!!
Dar chiar e linsite astazi pe forum...
Pup,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau

blackpanterro spune:
Nici o problema Irina, am cautat pe google si am gasit la pagina de la Ministerul Finantelor.
Nu pot sa cred ce liniste e astazi, nu cred ca a mai fost asa vreodata.Celelalte forumuri sunt pline de "miscare"

Albinutzza spune:
Fetelor, va scriu si eu in sfarsit. Chiar daca nu scriu, va urmaresc, sa vaz ce probleme mai apar si cum le rezolvati
Blackpanterro nu pot sa nu ma minunez de burtica ta. Constat ca eu am burtica foarte mica, comparativ cu a ta. Luni intru in 25 sapt
Noi suntem bine, dupa ce 3 sapt am stat la pat din cauza unor contractii. Acum fac tratament cu Gynipral, dar e bine. Am reluat si serv doar pana la 1 iunie. Credeti ca e prea devreme?!Imi spunea cineva ca totusi intru prea devreme in CO
In rest, am arsuri, dar vad ca nu sunt singura. Mie imi trec cu ceva acidulat. Dr mi-a recomandat un pahar de sifon
Bebelika e foarte activ, noaptea doarme, sper ca si cand va fii printre noi, la fel va fii. Dar dimineatza cum misc eu...incepe si el dansul
Gata...aaaa vreau si eu pe mess cu voiID meu este albinutzza75
Albinutzza 24+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa