Mamici de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am prins pofta de scris
Cin, eu am arsuri in fiecare seara de cate saptamani bune, cam indiferent ce mananc ( e drept ca am avut si un picutz de ulcer inainte de sarcina). La mine se amelioreaza f. mult daca iau un dicarbocalm (si stiu ca nu dauneaza la sarcina cu nimic).

Laura 25+ si Shtrumfii +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cin, esti tare dulcica, sa stii ca nu ma sperie 3 ore de mers cu trenul!!! In Bucresti voi sta la prietena mea si voi merge cu ei cu masina prin expo. Iar la intalnire nu pot sa nu vin!!! Nu vezi ca-s cap de lista???
Chiar vroiam sa vin la Buc, sa mai stau la povesti cu prietena mea - nu ne-am vazut de asta vara, de cand am plecat , si avem multe sa ne povestim... chiar daca mai stam noi pe chat, nu-i tot una... Cu oczia asta merg si la Expo, si... vin sa va vad si pe voi!!! Am impuscat 3 iepuri intr-un foc!!!

Cat despre calculatul lunilor... nici eu nu ma mai stresez, de fapt nici nu m-a interesat in cate luni sunt, eu spun saptamanile... sa-si calculeze fiecare in ce luna sunt daca ii intereseaza asta e valabil pt. cunostintele mele care ma intreaba in ce luna sunt???

Laura, multumim mult pentru vesti, sa-i transmiti toate cele bune din partea noastra si ca o asteptam cat mai curand pe DC!!

Zicea cineva ca a sunat-o pe AC, parca Adriana - sau gresesc??? Ce stiti aveti vesti???

Iar Emaimee cred ca a fugit cu un toreador de nu mai apare!!!!

Pupici,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ioana (corbioana), sunt in saptamina 19, multumesc pentru apreciere.
Katink, esti foarte draguta, nu-s chiar frumoasa, m-am cam deformat de la sarcinuta dar voi da eu jos dupa.
Am intr-adevar burtoi mare pentru 19 saptamini.

Eu cu arsurile n-am inca probleme dar la prima sarcina am avut doar in ultima luna cind stomacul era foarte comprimat din causa uterului mare.
Sanatate.
K19+5

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Neata fetelor!

Ca sa nu uit Anis vreau si eu la intalnire , ca la cat de uituca sunt mai nou nu e exclus sa trec peste asta.

Imi place sa vad fete noi printre noi. Bine ati venit si multa sanatate pt voi si bebicii din burtici. E super ca avem un neonatolog printre noi. De-acum avem pe cine sa stresam cu intrebari

cami si zuza mica din burtica 21s+

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! am reusit si eu sa pun poze cu burtica nu sunt ele prea reusite ca trebuia sa imi gasesc alt fundal sa se vada mai bine burtica. Dar lasa ca facem noi mai bine data viitoare.

sper sa si functioneze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nici noi nu avem arsuri deocamdata.

Monicutz scria ca a sunat la AC si i-a lasat mesaj pe robot...

Laura iti multumim pentru vesti, salutari Isei si o asteptam cu drag aici.

Cami ai reusit sa pui poze, felicitari si se vede si burtica, dar data viitoare stai in dreptul peretelui ca asa ai in spate dulapul ala negru si nu se vede bine conturul burticii.

Plecam la piata ca avem pofte si trebuie satisfacute.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Laura iti multumim pt vestile despre isabelle. Ma bucur ca e bine si o asteptam pe DC cu vesti proaspete.

Pentru fetele cu yahoomsg vreau si eu sa particip. ID-ul meu este cami1170. Si mie imi e usor sa il folosesc pt ca la serviciu e tot timpul deschis. Si de cand sunt insarcinata nu mai am nici o retinere sa il folosesc

Vreau sa va intreb ceva. Voi cum stati cu oboseala ??? ca eu , mai ales de cand s-a schimbat ora, parca sunt batuta cu leuca cand e sa ma trezesc sa vin la servici. Mai si incep programul la 7:30 cand nici mustele nu bazaie inca si uneori simt ca nu mai pot sa ma ridic de pe scaun de somn. Ieri de exemplu cand am ajuns acasa n-am putut nici sa mananc. M-am trantit direct in pat. Noroc ca a venit sotul si a insistat sa manac si eu o farfurie de ciorba dragutul de el. Abia astept sa vina we sa ma odihnesc.

Si in plus de asta am observat ca si zuzulina mea e mai cumintica atunci cand sunt eu obosita. Parca ii iau si ei din energie. mititica de ea, si zau ca nu as vrea sa fac asta. partea nasoala e ca cel care mi-ar tine locul e in concediu medical asa ca eu nu pot sa imi iau zile de concediu pana nu se intoarce el. offfffffffffff

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Merci Katink, stiam ca-i cineva de prin zona ei, dar nu retinusem exact cine. Spor la cumparaturi!!

Acum merg si eu in prospectarea pietei in domeniul carucioare, patuturi... ce-mi place!!!!

Va pup,

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cami ce slabuta esti si draguta!!!!!!!!!!!

Si mie parca imi iese cate putin buricul nu e inca in afara dar are tendinte, deci e clar ca va iesi...ce urat...noroc ca dupa revine la locul lui. Voi aveti linia pe abdomen? ca macar pe asta nu o am...inca...

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Kulta, Cami, aveti niste burtici tare selecte si sunteti niste gravidute dragalase de tot.

MonaI, eu pana acum am depistat doar 2 magazine cu haine ptr : unul in centrul comercial Kappa (aripa veche, pe un culoar din partea stanga) si pe str. Gheorghe Lazar. Au si pantaloni si compleuri dragute, preturi maricele. Sper sa gasesti ceva care sa-ti placa. De aratat arata bine, zic eu. Pe Gh. Lazar chiar aveau niste compleuri simpatice de primavara-vara.

Eu am acuma 22 sapt. Mi se pare ca mai e asaaaaa de mult pana la vara si eu am deja un burtoi enorm.

Eu saptamana viitoare trebuie sa merg din nou la analizele de rutina si apoi la control. Am sa-mi verific neaparat si tensiunea, ca imi cam "duduie" pulsul in urechi, mi se pare ciudat ... Eu in genere eram fff hipotensiva.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput