Pe ce se bazeaza, o casnicie?
![](images/user_woman.png)
Eu, mam maritat inca din liceu ! Nici nu aveam 18 ani impliniti. Am facut cununia dupa ce am implinit 18 ani. Sotul meu minunat fiind cu doi ani mai mare ca mine. Am ramas insarcinata la 24 ani am un inger de baiat(aproape 7 luni)
Desi, mam maritis repede dar, gandeam ca la 40 ani (parinti chiar ma faceau "batranceoasa") gandeam si gandesc foarte matur pt mine si familia mea.
Cu sotul au fost mici certurii (si asta din cauza mea) Totul era de la ,haine unde le pune si unde le lasa. Am lasat de la ,mine pai totul mergea bine pana la "rufe"
Nu aveam nevoie sa ma ajute la curatenie s-au spalatul vaselor (Doamne fereste!) Doream si eu sa fie ordonat.
Acuma, zau ca nu am nici un repros in fata lui. Ba chiar e ordonat dea binelea!( mai ales cu ingerasul)
O mai ,sun pe mama (sa-mi laud poama)! Avandul pe tata mai dificil. Chiar, nu punea mana pe nimic (doar salaru in casa) Tati fiind lautar omu era numai cu repetia in cap.
Si Doamne fereste, sa nu fi fost mancarea gata la timp , casa sa nu fie la puct si mai ales camasile apretate. Asta era doaga lui. Dar, un om de legat la rana. Mama il iubeste si in ziua de astazi( 30 ani de casnicie) si mai ales io.
Sa revin la subiect. Eu cred, ca o casnicie frumoasa, fericita si pana la adanci batraneti. Ex. casnicia mea si chiar a lu mama.
Iubire(adevarata),comunicarea(orice),fidelitatea (mai ales la doamne) si lasatul cand unul cand altul.
Eu sunt una din persoanele care tine la casnicie pana la batranete
Dar, si cele care, sufera cu, adevarat si casnicia este un dezastru fuga la divort.
A!! am uitat sa scriu tata mai era si un pic "fustangiu" (cred ca meseria bato vina) . Dar, mama tinea cu dinti de el!
Sper ca nu v-am plictisit cu subiectul meu!
Care este parerea dvs.?
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Initial creeata de Inger alb
Am lasat de la ,mine pai totul mergea bine
Nu aveam nevoie sa ma ajute la curatenie s-au spalatul vaselor (Doamne fereste!) Doream si eu sa fie ordonat.
Si Doamne fereste, sa nu fi fost mancarea gata la timp , casa sa nu fie la puct si mai ales camasile apretate.
Iubire(adevarata),comunicarea(orice),fidelitatea (mai ales la doamne) si lasatul cand unul cand altul.
A!! am uitat sa scriu tata mai era si un pic "fustangiu" (cred ca meseria bato vina) . Dar, mama tinea cu dinti de el!
Nu pot decat sa citesc si sa ma intristez.
![](icon_smile_sad.gif)
totusi, ca sa-ti raspund la intrebare, eu consider ca intr-o casnicie, sunt cateva lucruri importante: comunicarea, respectul, intelegerea, bineinteles pe langa dragoste. ar mai fi si altele, las pe celelalte fete sa raspunda
![](icon_smile_big.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
ar mai fi si altele, las pe celelalte fete sa raspunda
ce, esti copil? e 1 Aprilie, ziua virtualo-internationala a trollilor.
![](icon_smile_big.gif)
Ingerasule, ntz ntz.
![](radtare.gif)
Inger alb spune:
Off! conchita eu, care credeam, ca sunt singura "cucuvea" pe acest forum
Ramonika nu te intrista , pt ca mama e asa de fericita a avut pt. cine lupta credema. Si mai ales io, nu pot concepe ca ei doi sa nu fie impreuna
Tot mandrele isi baga coada. Daca tata era frumos si prezentabil?
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Ramonika
ar mai fi si altele, las pe celelalte fete sa raspunda
ce, esti copil? e 1 Aprilie, ziua virtualo-internationala a trollilor.
Ingerasule, ntz ntz.
iaca uitai de 1 aprilie
![](alcool.gif)
asta ce inseamna, ca mesajul de sus e tzeapa? sau nu tre sa luam in serios nici un mesaj azi?
![](icon_smile_big.gif)
iaca eu mi-am schimbat titulatura azi si parol ca nu e tzeapa... chiar sunt ce sunt, asta e!
![](bibe.gif)
![](radtare.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Inger alb spune:
Fetelor eu, stiu ca astazi este 1 aprilie dar cand am scris "subiectul" era data de 31
Hai ca nu e pacaleala ! am intervenit io mai tarziu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Casnicia mea se bazeaza pe prietenie,dragoste, respect si...MUUUUUUUUULTAAA RABDARE! Si ala care lasa tot timpul de la el, sunt eu! Nu as divorta pentru nimic in lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexa/alexa.jpg)
alexa spune:
Pe ce se bazeaza, o casnicie?
In primul rand pe dragoste, intelegere, respect reciproc, apreciere,uneori compromisul sta la baza casniciei.
"Experienta este cel mai dur profesor: intai iti da testul si abia apoi iti preda lectia"
Lidia
Inger alb spune:
Lachione parca, ai fi mama in picioare. Ia mereu i-mi spunea casa ai rabdare, trebuie sa fi intreg la "cap"
Primeste aceasta si un
!!!
Ramonika spune:
hai mey, e tzeapa sau nu?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
danyelana spune:
O casnicie se bazeaza pe dragoste, incredere, prietenie, dialog si chiar pe compromisuri.
Pupici
Dumnezeu sa ne ajute la toti