Pe ce se bazeaza, o casnicie?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Inger alb spune:
Nu Ramonika! Nu am dat teapa la nimenea niciodata
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Inger alb
Nu Ramonika! Nu am dat teapa la nimenea niciodata
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first love us.
Tie ti-e rau tare azi, nu?
![](alcool.gif)
![](vomit.gif)
![](vrajitor.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Inger alb spune:
Adevarul am facut noapte alba la cal...
Si cand, ma gandesc cate am de facut astazi -
-
-
Trebuie sa, apara si iubirea din, tura de noapte. Astept sa-l un pic inainte de culcare! Iar,eu
prin casa!
(cu ingerasul)-
-
Ramonika esti o dulce
leyla spune:
Eu cred ca la baza este marea DRAGOSTE. Din dragostea de a imparti totul cu el vine prietenia/comunicarea, din dragostea de a-l vedea si dori numai pe el nu apare monotonia/tradarea si asa mai departe. Nu exista nimeni perfect pe lumea asta, dar fiecare din noi trebuie sa-l aleaga pe cel/cea care are acele imperfectiuni pe care, cu dragostea pe care i-o purtam, reusim sa trecem peste ele. Parerea mea.
adrienne12 spune:
Draga mea, prietenul meu care e turc spune ca ei au o vorba: casatoria e ca un scaunel cu 3 picioare si daca oricare dintre cele 3 picioare lipseste, scaunelul se rastoarna. Picioarele scaunului sint: dragostea, respect reciproc si incredere.
leyla spune:
Si al meu e turc draguta, noi ne casatorim anul acesta in iunie in Romania, iar in iulie avem nunta si in Turcia.Te pup.
leyla
quote:
Originally posted by adrienne12
Draga mea, prietenul meu care e turc spune ca ei au o vorba: casatoria e ca un scaunel cu 3 picioare si daca oricare dintre cele 3 picioare lipseste, scaunelul se rastoarna. Picioarele scaunului sint: dragostea, respect reciproc si incredere.
Inger alb spune:
Aztazi am fost "suparici pe soata". nu ma lasa, sa pun si io poze la DC
mate spune:
quote:
Originally posted by Inger alb
Aztazi am fost "suparici pe soata".nu ma lasa, sa pun si io poze la DC
Scuzami indiscretia,da' tu esti berbant sau fumeie?...Ca "soata" inseamna sotie sau ashea stiam io...Ca vazui ca si in alte subecte deschise de tine(baida uei,esti foarte prolific(a)...in subeste....) tot de "soata" vorbesti...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)