sutien adeziv cu silicon!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Am vazut si eu reclamele la acel sutien, numai ca din discutiile pe care le-ati purtat intre voi la acest capitol mi se pare ca ori mie imi scapa ceva, ori voua: reclama, asa cum am perceput-o eu, este pt acele femei care AU SANI, trebuie musai sa poarte sutien, iar tinuta pe care o au nu le permite (umeri goi, spate la vedere). Nu inteleg de ce voi ii atribuiti calitati de marire, cand de fapt el nu are ce sa mareasca, pt ca sunt ca un plasture (deci o grosime infima) care se aplica peste sani. A, faptul ca daca vrei poti sa-i "aduni" in fata prin acel sistem - asta e cu totul altceva. aduni daca ai ce aduna. Prin urmare: corectati-ma daca gresesc si ziceti-mi si mie daca pentru o persoana care are ce pune in sutien (75C) este eficient (daca poate sustine greutatea sanilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Azi am fost in mall si am gasit la un magazin sutienul cu pricina, dar nu am fost lasata sa-l probez pt ca nu se da la proba sutienul asta. Vanzatoarele mi-au explicat ca trebuie pus pe o piele perfect curata si uscata (adica fara creme) ca altfel se strica adezivul. Deci tot nu m-am lamurit
In schimb, mi-au explicat ca, contrar spuselor lui Mimsi, este numai pentru sani mici, de altfel nici nu aveau decat 2 marimi mici. Nu este un sutien pt sustinere a sanilor, deci pus pe sanii mari ar cadea, pus pe sanii mici ii acopera si-i face un pic mai vizibili. Grosimea lui nu este nicidecum infima, ba chiar spre centrul cupei e consistent. Din cate mi-au explicat vanzatoarele, nu am nici o sansa sa gasesc vreun magazin unde sa-l pot proba. Asa ca...eu mi-as face curaj si l-as lua...mai ales ca luna asta e la oferta in cataloagele oriflame si e 600.000 lei (la jumatate de pret)

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna.
Eu am la sutien 70 A si cand port sutienul asta arata sanii destul de frumos, nu aplatizeaza deloc. Presupun ca merg si la fetele cu sanii mai mari, pt ca-i poti lipi mai sus pe san si asa se ridica. Cel mai mult merita pt ca poti purta foarte decoltat, un umar gol, spate gol sau o bluzita care se tine pe sani. Acum sper sa nu fac reclama.
Eu zic, fetelor se merita, dar nu este un sutien de toata ziua ci numai la ocazii.
Acum fetelor care mi-au cerut poze, va rog din suflet sa ma scuzati dar am o pb cu mailul, nu lasa sa iasa nici un mail cu poze. Singura modalitate este sa intrati pe ID-ul meu de pe yahoo (pe care vi-l dau pe P.M) si acolo le pot trimite di datei. Scuze inca odata.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

OK Dianas, eu asa percepusem reclama. Bine ca ai lamurit problema ca sa-mi iau gandul de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

sincer DDDDDDDDDAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!este bun dar faza e ca a aparut ceva mult mai misito,sutien din silicon,se inchide-n fata,si poti sa porti cear si o bluza transparenta,cu spatele gol si sunt mult mai bune vreau sa-mi eau si eu dar nustiu la noi asa ceva a aparut??????????din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

despre asa ceva vorbiti?

http://images.andale.com/f2/128/120/8101479/1086182790015_bh_1_anz.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by pako

despre asa ceva vorbiti?

http://images.andale.com/f2/128/120/8101479/1086182790015_bh_1_anz.jpg

Asta-i.
Poate-mi iau si eu la vara, am vazut intr-un catalog.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

si p-aici ii fac reclama in draci...dar n-as pune asa ceva in veci...unu: ca nu mai sunt o tinerica (mai tinetzi minte cand ne indesam buretei sau chiar servetele in sutien, numai sa arate si el mai generos ) doi: ma si vad ajungand intr-o faza mai fierbinte si el cu mana pe bunatazi si zbang, cade siliconul...no way, nu-i de mine faza asta!

Numai bine,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut draga mea,,Iena"cum sa-ti cada siliconul astea sunt facute special pentru asa ceva,ok,cu stima si respectdin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mey pe mine tot nu m-ati lamurit.. ca ma inscriu la categoria 75c si ma gandesc are rost?? Ca dupa sarcina&alaptat, n-am cuvinte sa descriu miscarea dezordonat balanganita in care imi admir bunataturile . Nu stiu voi cum v-ati obisnuit, da eu cu buretzii nu ma pot impaca veci!parca am vesta antiglontz nu sutien..deci cum e cu silicoane, silicoane, of of..?

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput