sutien adeziv cu silicon!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am vazut fotografia pusa mai sus si chiar ma tenteaza si pe mine caci si eu sufar la acest capitol. Ba chiar am postat un mesaj pe aceasta tema. Multumiri multe.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu nu prea vad ca mi-au crescut sanii...sotu spune ca da..as fi vrut si eu sa para mai mari...dar sotu/(tot el..)zice ca e ok..as vrea si eu sa gasesc sutien de care spui tu...

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Kittie ai fost super la faza cu sinii.Si eu am alaptat doi prichindei cite un an jumate si nu prea mai am ce sa pun in sutien.Mi-ar placea sa am sinii mai mari dar sunt mici si lasati ca sotul meu nici nu mai are ce sa tina in mina cind ne bagam in pat.Ar fi super un sutien cu silicon.M-am interesat cit costa un liftyng la sin si mi-a trecut cheful de operatie cind am auzit costa.Oricum daca ies in oras imi pun sutien ca sa-mi ridice sinii iar prin casa stau fara.E asta e!Sunt femei super dotate si altele mai putin dotate.Imi aduc aminte cind eram la liceu aveam niste sini super.Apoi am inceput sa slabesc si mi-au scazut si sinii.Dupa ce m-am casatorit si am ramas gravida aveam niste sini de numa.Acuma ma uit la ei si vad numai o tentativa de sini.Asta e!Noi sa fim sanatoase.Pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Va multumesc la toate pentru raspunsuri, dar eu m-am dezumflat.Am avut ocazia sa probez acest sutien la o prietena si... nu e ceea ce vreau eu. Nu e mare diferenta intre ce am eu si ce-mi ofera sutienul asta, decat ca ti-i mai strange putin si daca ai un decolteu maaaaaresa zici ca ai ce scoate in el . Dar nu, pentru ceea ce vreau eu pot sa raman linistita in continuare la vechiul si traditionalul sutien cu pernute (de aer, silicon, buretei, ce o fi).
Nu am nici o sansa pe viitor decat sa-mi duc viata mea de platosenie in continuare si sa ofer surprize neplacute celor care imi dau jos sutienul cu pernute uriase.
Macar a incercat cineva pastilele alea care se zice ca maresc sanii?

dianas

Mergi la inceput