Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vaccumul este cea mai buna metoda de-a slabi repede, dar nu este de durata. Ca sa te poti mentine dupa aia, trebuie sa alegi varianta simpla si sa tii si un regim alimentar adecvat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Cum spuneam, si mie mi s-au parut pozele putin exagerate, mai ales ca fac vacuum si se vede dar nu asa...
Insa nu-mi vine sa cred ca nu ar fi reale, mai ales ca undeva pe site scrie ca studiul a fost aprobat sau supervizat de FDA. Probabil ca aparatul este foarte performant.
Am sa-mi fac timp, poate in wee-end sa citesc in detaliu in ce a constat studiul, cit au durat sedintele, etc.
Poate fetele din USA stiu mai multe despre asta si ne pot lumina....
Oricum eu sint multumita de vacuumul pe care il fac si de felul in care sint urmarite progresele mele acolo unde merg.

Mergi la inceput

Georgiana_David,
Cind spui in medie 2-3 cm la ce anume te referi?
Ai facut electro stimulare simpla sau in patura electrica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by anca2207

Georgiana_David,
Cind spui in medie 2-3 cm la ce anume te referi?
Ai facut electro stimulare simpla sau in patura electrica?

Am facut electrostimulare simpla si spuneam 2/3 cm pentru ca am pierdut pe burta si solduri 2 cm, la talie 3 deci era o medie sa zicem

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Anca, poti sa-mi spu si mie unde faci tu vacuum, pe PM ca sa nu facem reclama. Si cate sedinte ai la activ si cat ai slabit. Multumesc.

Mergi la inceput

Georgiana, verifica-ti PM, ti-am dat info cerute.

Mergi la inceput

Multumesc Anca, am primit

Mergi la inceput

Cu placere, sper sa-ti fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Eu fac electrostimulare si termocuverta, masaj si imapchetari cu alge...Am facut pana acum 3 sedinte de electro +termocuverta, 1 de impachetari si una de masaj...Deocamdata nu cred ca sunt prea mari rezultatele. Cert este ca tipa de acolo ne tot bate la cap sa tinem regim ....Pai atunci scaderea in centimetri se datoreaza regimului sau procedurilor lor?
Chiar merita sa facem electrostimulare? Nu am iesi la fel de frumoase dupa sala + regim?

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Buna miaq,
Cred ca ai facut destul de putine sedinte ca sa-ti dai seama de rezultate, dar, dupa cum s-a mai discutat aici, nimic nu face mireacole si daca te astepti sa slabesti numai cu tratamentele astea, fara sa depui nici un efort suplimentar ai sa fii dezamagita.
Eu pot sa-ti spun din ce am experimetat pe pielea mea: numai cu tratamente ai sa vezi rezultate bune la centimetri si ceva efecte la kg. pentru ca tratamentele iti ajuta metabolismul. Daca ajuti si cu dieta rezultatele sint mult, mult mai bune. Eu am explicat de-a lungul acestui subiect de ce sint multumita de terapiile astea, cit de mult m-au ajutat dar si convingerea mea ca trebuie sa fac ceva ca sa le ajut.
Eu cred ca am reusit si sint multumita de mine.
Daca nu vrei sa schimbi nimic in modul tau de viata/alimentatie si sa slabesti doar cu ajutor dinafara nu cred ca se poate.
Nu mi-o lua in nume de rau, asta e opinia mea...

Mergi la inceput