Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
anca2207 spune:
case: people vs. unprofessionals
...people rests your Honour... the unprofessionals are pleading against themselves..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monica__S spune:
lulu..informatiile tale sunt gresite.
tu spui:
Nu exista contraindicatii ,doar pentru persoanele purtatoare de pace-maker,si cu tumori osoase.
gresit..la asta adaugi urm: epilepsie, sarcina, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, varice, tija metalica, leziuni dermatice.
tu spui:
La minim 40-60 zile de la cezriana se poate incepe sedinta de electrostimulare
gresit...trebuie sa treaca cel putin 5-6 luni pana poti face electrostimulare.
tu spui:
O sedinta de 40 minute de elctrostimulare este echivalenta cu 6-8 ore de fitness !
gresit...dupa 6-8 ore de fitness nu mai esti in stare sa pleci pe picioarele tale acasa....corect?
tu spui:
Prin electrostimulare se stimuleaza muschii ,se dau jos CENTRIMETRII in prima faza ,nu kilogramele ,pentru ca se transforma tesutul adipos ,grasimea in muschii ,si intotdeauna muschii atarna mai greu!
gresit...sabina ti-a dat raspunsul deja.
tu spui:
L o sedinta se garanteaza scaderea in dimensiuni cu cel putin intre 1cm-3 cm depinde de organis.Bineinteles sunt persoane , mai plinutecare slabesc si cate 5-7 cm /sedinta!
DAR 1 CM ESTE GARANTAT!
eu nu as GARANTA asa ceva.sincer.gandeste-te logic.daca faci 10 sedinte de electrostimulare inseamna ca dai jos 50-70 cm?asta in cazul femeilor supraponderale.rezultatele incep sa se observe abia dupa 3-6 sedinte.
acel 1 cm de care vb este doar de scurta durata.De ce? Muschiul este contractat si in termen de 6 ore isi revine la forma initiala.de aceeia este bine ca sedintele de electro sa se faca de cel putin 3-4 ori pe saptamana.
tu spui:
...vedeai ca am specificat ca depinde de organism ,iar clienta care a dat 7 cm la mine iti spun ca avea circumferinta in talie :112 cm ,deci are de unde slabi!
eu cred ca este o eroare in masuratori.
masuratorile se fac inainte de electrostimulare nu dupa.Dupa cum spuneam muschiul este contractat deci este normal sa scazi cativa cm(7 mi se pare exagerat totusi)
tu spui:
Cursurile le-am facut ,pentru mine ,ca patron sa stiu ceea ce am in salon ,nu eu fac sedintele ,ci personal calificat ,medical, profesionisti!
si eu am facut cursurile acelea.stiu despre ce este vb.
si tot personal calificat am angajat. am angajat asistente de balneo-fizioterapie insa nu garantez marea cu sarea.
tu garantezi asa ceva.Ai curajul sa ii garantezi lui tusferi ca va scadea 1 cm la fiecare sedinta la un abonament de 10?iar daca nu va pierde 10 cm ii vei da banii inapoi?
tu spui:
Este normal sa asisti , sa stai langa clineti ,viteza nu se da la maxim in nici un caz ,mai ales din primele sedinte ,pe langa durere se poate irita pielea. Se mareste treptat viteza si atat cat suporta clienta Nu viteza se mareste...ci intensitatea. e cu totul si cu totul alta mancare de peste.au omis cei de la cursuri sa specifice asta.
pe internet sunt multe articole despre electrostimulare.multe si mult mai bune decat cartea pe care ai primit-o la achizitionarea electrostimulatorului.
o zi buna iti doresc
monica S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Buna fetelor,
Mie mi s-a parut foarte instructiva lectia...
Cum zice sotzul meu: "De ce sa ai Ferrari daca nu esti in stare sa mergi cu el? Ala e "pour le conesseurs.." (sper c-am brodit-o ca el e responsabil cu franceza la noi in familie.....
Deci bine ar fi ca oriunde ne ducem sa avem "lectiile facute" macar atit cit sa ne prindem daca cei care ar trebui sa ne faca un serviciu sau altul sint in stare de asta...
Sa aveti toate o seara frumoasa!
lady79 spune:
Lulu, ne poti spune, te rog cum se numeste salonul tau?
Banuiesc ca, daca esti atat de mandra de el si oferi atat de multe informatii, nu ai de ce sa nu ne divulgi un lucru ca asta....
Merci
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by lady79
Lulu, ne poti spune, te rog cum se numeste salonul tau?
Banuiesc ca, daca esti atat de mandra de el si oferi atat de multe informatii, nu ai de ce sa nu ne divulgi un lucru ca asta....
Merci
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
anca2207 spune:
Uitati ce am gasit, tot cautind informatii despre tratamente anticelulitice / de slabire:
http://www.dynatronics.com/aesthetic/products/cellulite/photos.cfm
Din cite am inteles eu e un studiu de eficienta al tratamentului cu vacuum iar grupul de studiu a fost impartit in 4 grupe: numai cu tratament, tratament + suplimente nutritionale, tratament + gimanstica, tratament + suplimente nutritionale + gimnastica.
Ce n-am priceput e la care grup se refera pozele before /after.
Inclin sa cred ca studiul este serios pentru ca provine din US si din cite stiu eu acolo nu prea te joci cu chestiile astea.
Si inca ceva, din moment ce se refera numai la rezultate in inch sa intelegem ca la kg. nu are nici un efect?
Eu am deja 10 sedinte de vacuum si pot sa spun ca la celulita se vad rezultatele si la centimetri la fel dar in nici un caz atit de spectaculos ca in pozele de pe link.
Intii am crezut ca e vorba de tipe mai tinerele dar am vazut ca cea mai tinara are 31 ani.
Ce parere aveti?
olim spune:
Draga anca.E normal ca fara miscare si o dieta nu prea ai cum sa slabesti asa mult.Si eu am facut un tratament de acesta si sunt tare multumita de el,
Se slabeste, dar nu cativa cm pe sedinta.Astea sunt povesti.Daca ar fii asa ne-am duce toate 10-15 sedinte si nu ar mai fii femei plinute niciodata.Poti sa slabesti destul de bine, dar nu exagerati va rog.
In rest sa lasam pofesionalii sa vorbeasca si la sala de fitnes cu noi, si apoi la electro, ca vin sarbatorile si trebuie sa aratam super.
Adios
Monica__S spune:
salutik
vacuumul este cea mai buna procedura impotriva celulitei.
intradevar pozele sunt putin exagerate.
rezultatele acelea le poti avea daca faci vacuum in acelasi timp cu electrostimularea simpla sau la capsula ori termocuverta.
va pup si spor la slabit
georgiana.david spune:
Nu am mai intrat de mult pe aici si regret ca am pierdut multe informatii care s-au scris pe topic. Nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris dar promit sa ajung la zi. Intre timp am mai facut o tura de 10 sedinte de electrostimulare si am scazut in medie cate 2/3 cm.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)