Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Ramonika, eu merg la Club D, dar am rezultate, la inceput (primele 5 sedinte) m-am invinetit si ma gandeam ca niciodata nu ma voi putea acomoda cu durerea. Dar am depasit momentul.
Monica, eu cred ca am un inceput de varice, ar trebui sa nu continui cu aceste sedinte? Ma simt totusi extraordinar dupa ele. Si am si rezultate frumoase.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Buna Ramonika

In cazul in care ai varice iti recomand intreruperea tratamentului.
In mod normal personalul de la salon ar fi trebuit sa iti spuna acest lucru.
urmatoarea data cand mergi la ei, cere o evaluare corporala.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariaa

Salutare,
am fost si eu o sedinta, azi e a doua la electrostimulare.

M-a durut putin pana m-am obisnuit cu senzatia noua...oricum cand am plecat de acolo deja aveam senzatia ca sunt mai ' mica' :))
Ce ma deranjat pe mine mai tare - in dreptul stomacului si in dreptul ficatului - azi am sa spun sa imi mute electrozii in alta parte..
Am luat 10 sedinta a cate 30 min.
Eu as vrea si la brate sa fac insa am inteles ca e mult mai dureros.

Monica pentru recomandari.

Normal nu ar fi trebuit sa doara. daca mai doare roaga sa ti se ude mai mult electrozii sau sa ti se mute electrozii sau sa ti se lase mai jos spatarul de la pat.

Mergi la inceput

Vacuumul nu "suge" celulita. Vacuumul disperseaza nodulii celulitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Monica, oricum am intrerupt tratamentul, dar vreau sa te intreb ceva: cand mi-a facut prima sedinta de vacuum, a vrut sa imi faca si pe burta, iar la intrebarea mea daca e ok dupa cezariana ( a avut loc acum 1,7 ani) a ramas muta, ca nu stie, dar nu crede ca ar fi o problema.
Eu am refuzat atunci sa imi faca vaccum pe burta, deoarece nu mi se parea ok.
As vrea insa sa stiu parerea ta despre asta.

Merci mult.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Monica, oricum am intrerupt tratamentul, dar vreau sa te intreb ceva: cand mi-a facut prima sedinta de vacuum, a vrut sa imi faca si pe burta, iar la intrebarea mea daca e ok dupa cezariana ( a avut loc acum 1,7 ani) a ramas muta, ca nu stie, dar nu crede ca ar fi o problema.
Eu am refuzat atunci sa imi faca vaccum pe burta, deoarece nu mi se parea ok.
As vrea insa sa stiu parerea ta despre asta.

Merci mult.

Crinuta si Rayan

Crinuta, eu fac vacuum pe burta, am avut cezariana dar e mai veche ca a ta.
Oricum, doctorita de la salon mi-a spus ca: se poate face pe abdomen dupa minimum 6 luni de la operatie, iar daca este mai putin de un an trebuie acordul ginecologului.
Peste un an de la operatie e OK si fara acordul ginecologului.
Oricum la mine s-a uitat la cicatricea de la operatie chiar daca trecuse mai mult de un an, ca sa stea ea linsitita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci mult Anca.

Pe site-ul nu stiu carui salon scria ca e ok dupa 3 luni, dar eu nu cred. Una e sa imi confirme medicul si alta sa gasesc scris.
Culmea e ca tu stii ca dupa 6 luni e permis. Dupa 6 luni mai merge, dar eu din precautie as zice ca 1 an ar fi minimum indicat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Merci mult Anca.

Pe site-ul nu stiu carui salon scria ca e ok dupa 3 luni, dar eu nu cred. Una e sa imi confirme medicul si alta sa gasesc scris.
Culmea e ca tu stii ca dupa 6 luni e permis. Dupa 6 luni mai merge, dar eu din precautie as zice ca 1 an ar fi minimum indicat.

Crinuta si Rayan

Dupa 3 luni e prea putin, oricine a facut operatie de cezariana isi da seama ca e o prostie. Peste un an e ok fara acordul medicului ginecolog, intre 6 luni si un an se poate daca exista acordul lui, dar nici eu parca nu m-as fi dus mai devreme de un an.

Cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu mai face nimeni nimic, nici o procedura noua? Eu am bagat dieta si am cumparat un dvd cu gimastica de care ma tin aproape zilnic.

Insa ma reapuc de electrostimulare (din cea cu paturica, acolo s-au vazut mai bine rezultatele). La Bellissima au super oferta acum - cea cu paturica este un milion opt sute, si cea simpla cred ca si mai putin.

Insa problema e care sunt riscurile asociate cu sarcina, ca eu "lucrez" la BB 2 si ma cam tem. Daca nu pun electrozii pe burta este ok?

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu am luat un pachet de electro, dar inca nu vad rezultate. Imi placea mai mult vacuum. Cica la electro se aseaza altfel muschii, se mai ridica fundul, etc.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu am avut niste rezultate minunate intr-un timp relativ scurt (o luna) la Belissima.
Dar am combinat: dieta, impachetari si masaj (au o maseuza minunata).

A trebuit sa imi schimb toata garderoba si, adev e ca slabirea a continuat si dupa....

Insa e f important sa se mentina tratamentul. Nu e bine un "forte" si gata. Cel mai bine e sa mergi si dupa ce ai ajuns la silueta dorita.

Din pacate oe pe aici pe unde sunt acum nu am cum sa mai merg... :-((

Mergi la inceput