Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?
Raspunsuri - Pagina 12
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by ixxi
am si eu o dilema.....la astfel de centre se da ceva fetelor care/ti fac tratamentele? daca da cat? nu dati cu rosii, dar nu vreau sa fiu nesimtita, dar nici sa arunc o groaza de bani, daca nu ar fi nevoie
Beatrice sipiersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
Eu n-am dat niciodata si nicaieri. Si tipele cu care m-am mai intalnit pe acolo nu dau, una dintre ele a spus ca a incercat sa-i dea maseuzei si nu a primit.
Eu n-am incercat si nici n-o sa incerc, ce naiba, doar nu ma duc la Cooperativa igiena?
ixxi spune:
ma gandeam ca daca deu 30 poate le jicnesc, dar daca le dau 50....pai la 14 sedinte......dar daca nu le dau si ma "curenteaza" de/mi ies ochii?
Beatrice si
piersicuta
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by ixxi
ma gandeam ca daca deu 30 poate le jicnesc, dar daca le dau 50....pai la 14 sedinte......dar daca nu le dau si ma "curenteaza" de/mi ies ochii?
Beatrice sipiersicuta
Hai mai Beatrice...cum sa faca asa ceva?
Sincer iti zic, tipele astea de unde merg eu sint extrem de atente si dragute si pe cuvant ca nu le-am dat nimic niciodata.
Pana la urma tu serviciul il platesti, ele isi iau salariu pentru ce fac acolo si sa stii ca lumea e din ce in ce mai constienta ca un client trabuie sa plece multumit, ca e magazin, ca e salon de slabire, ca e agentie de voiaj... Clientul multumit daca nu revine sigur vorbeste frumos despre locul respectiv si asta inseamna ca ele o sa aiba si maine unde se duce la serviciu...
teo1970 spune:
Beatrice,
electro e buna asa, in general (si numai in combinatie cu o dieta), da' pt. burtica mai bine tii regim si faci niste abdomene eventual
PS nici eu nu am dat nimic fetei care ma electroshoca ![]()
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

ixxi spune:
teo1790 am ramas cu o burtica muuuult prea mare, crede/ma ca de 2 luni sunt tot la dieta si cu creme anticelulitice (dar fara masaj) si cu abdomene si tot este mare!
Beatrice si
piersicuta
monyk spune:
Buna fetelor,
As vrea sa stiu si eu din propria voastra experienta daca exista un cabinet bun, la care ati avut rezultate in Constanta, cam in ce zona, si cam care sunt preturile.
Asa multe isi fac reclama, dar vreau sa aud rezultate.
Multumesc mult, va pup, Monyk.
oana_s spune:
Fetelor, as vrea sa merg si eu la vacuum, la BODYTEMPLE...ca e aproape de serviciu.
Poate sa-mi dea cineva detalii (noi)? Adik..cum se poarta cu tine, cat dureaza sedinta, ce preturi mai au?
Multumesc.
Oana si Mara 11.08.2004
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by oana_s
Fetelor, as vrea sa merg si eu la vacuum, la BODYTEMPLE...ca e aproape de serviciu.
Poate sa-mi dea cineva detalii (noi)? Adik..cum se poarta cu tine, cat dureaza sedinta, ce preturi mai au?
Multumesc.
Oana si Mara 11.08.2004
Oana,
de obicei au oferta completa de preturi pe site.
Mie mi-a placut cum se poarta, sedinta dureaza 30 min dar asta e de fapt timpul efectiv cit functioneaza aparatul, cam 40-45 min. stai.
Poate ne vedem pe-acolo...
olguttza spune:
quote:
Originally posted by teo1970
unde ?
pe la Televiziune cumva ?
Nu, la Inter!
Cat despre "atentii", io nici nu mi-am pus vreodata problema ca, la ce preturi se vehiculeaza, sa mai dau si-n plus! ca doar nu costa 50.000 cat un tuns.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by teo1970
unde ?
pe la Televiziune cumva ?
Nu, la Inter!
De la nunta...
au rasarit saloanele astea ca ciupercile dupa ploaie !
eu stiu de unu' nou care urmeaza sa se deschida in zona Dorobanti-Televiziune
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.