Utrogestan
Spuneti-mi si mie cat timp ati luat sau de cat timp luati Utrogestan; eu iau de 3 saptamani si m-am plictisit ( e intravaginal), mai ales ca mi l-a prescris fara sa prezint ceva anume.
Si in plus trebuie sa fac o recoltare de culturi col; cum fac ? nu influenteaza rezultatul analizei ?
Raspunsuri
caterina71 spune:
Buna Miruna
Eu folosesc tot intravaginal 4 tb/zi, de trei luni si se pare ca mai am detul de folosit. Il folosesc pentru a ajuta placenta, din cauza ca am anumite probleme hormonale si trebuie sa ajut sarcina. Daca e spre binele tau si al bebelui, te obisnuiesti. Din cate stiu, la analize, nu este influentat rezultatul. Eu am facut in perioada asta si nu mi-a spus medicul sa intrerup Utrogestanul. Iti doresc sanatate maxima!
Cati si bb21+
Monica-Elena spune:
Miruna eu am luat utrogestan vaginal 9/zi de cand am ramas insarcinata pana acum in sapt 24 cand l-am oprit treptat normal.sarcina este obtinuta prin FIV.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
lordra spune:
Utrogestanul asta se da gratuit daca esti gravida? Eu sunt abia la prima cutie, insa daca o sa-mi mai fie prescris mult timp in continuarea, presimt o mare gaura la bujet.
Ce stiti despre asta?
Lordra
corbioana spune:
Miruna si eu am luat utrogestan intravaginal inca din prima luna de sarcina pt mentinere si daca iti este recomandat nu negluja acest lucru, pe multe mamici a ajutat acest medicament. Si eu il mai iau si acum, sunt in luna a6-a (25 sapt). Asta e!
Lordra din pacate eu de aprox. o luna jumate nu-l mai pot lua gratuit...fonduri secate...deh...si am inteles ca de aici incolo nici o sansa sa mai luam ceva gratuit oricum. Nu-mi spune ca stiu ce gaura de buget face. Plus Materna cu Seleniu care e si aia vreo 350 mii plus acid folic..eeehhh....
Sanatate sa avem!!!
Ioana
caterina71 spune:
Eu am luat ultima data saptamana trecuta pe reteta gratuita, dar am cautat ceva pana am gasit farmacie care sa mi-l elibereze, ca multe isi terminasera plafonul. Si imi iau o data pe luna intreaga doza (in cazul meu 4 cutii). N-am stiut pana luna trecuta ca pot lua reteta gratuita de la medicul de familie, asa ca-l cumparam, la fel si Gravibinonul, Ferogradumet-ul si NoSpa-ul. Iar daca nu mai elibereaza retetele, o sa cumparam medicamentele, ca-i mai important copilul decat banii!
Sa auzim de bine!
Cati si bblina 21+
teodora racz spune:
Miruna eu iau Utrogestan 2 tab./zi de cand am aflat ca sunt insarcinata;mie mi l-a dat pt.mentinerea sarcinii si mai am 3 zile de luat pana in sapt.37;pe mine m-a ajutat foarte mult mai ales ca am mai avut si contractii asa ca da-i bataie!
Teodora si bb.36+
Delia spune:
Eu am deja 3 saptamani de cand il iau si ma simt super (sunt in saptaman 23).
Fetelor eu pentru luna asta nu am mai gasit farmacie care sa-mi dea reteta pentru Utrogestan si cred ca nici de acum incolo nu voi mai lua gratuit...
Va pupic dulce!
Delia si
Codrin