Bebelusi si copilasi martie-aprilie 2004(50)
Raspunsuri - Pagina 13
diana76 spune:
Micky, faine pozele, imi pare rau ca nu ti-am vazut si burtik.
nu-mi vine sa cred ca esti insarcinata in 30 saptamani...
Malina, si eu sper sa mai fiu pe aici, oricum tinem legatura pentru ca mi-ar face multa placere sa ne cunoastem si personal.
Si voi fetelor, daca ajungeti prin sinaia in week-end sau in vacante sa nu uitati sa ma anuntati ca sa ne vedem!
te pup.
Mickyyy spune:
diana, ai dreptate....nu's insarcinata in 30 de saptamani, ci in 31, am uitat sa modific !!
Las ca daca o sa vi duminica la party o sa ai sansa sa-mi vezi si burtica!
Mickyyy (31 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Mickyyy, am vazut si eu pozele ! Mi-a placut sarafanul Malinei la nebunie si mai ales mi-a placut ca era relaxata. Se cunoaste ca ati mers la multe petreceri. E adevarat, burtica nu ti se vede, dar tu arati super ! Eu la 31 de saptamani eram imensa si de abia ma miscam !
Malina, pozele voastre de grup sunt super ! Ati avut o idee foarte buna ! Ai dreptate avem copii mari, desi eu ii mai spun Dariei "bebelusa mea" .
Diana si eu patesc la fel cu Daria. De exemplu sotul meu are un obicei foarte urat si nesanatos : ( asa consider eu ) bea pepsi. Bineinteles ca Daria vrea si ea, ascundem sticla sau bea doar in bucatarie, dar cateodata ma roaga sa-i aduc "sucul" si Dari stie deja ce inseamna asta si-i sticlesc ochii sau chiar se duce in bucatarie si deschide usile la mobila si cauta sticla. Sa vezi ce scandal daca nu-i dam ! Dar inca o mai putem pacali ( ii punem ceai sau apa in cana cu care o "servim")
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Am primit o veste super ! Intre 10 - 13 iunie ne duce sefu la Paraul rece ! Si noi tot in iunie ne-am luat concediul si ne hotarasem sa mergem la mare ! Deci luna iune va fi plina ! De concediu si plimbari ! Iupiiiiiiii!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Ela, trimiti si la mine cartea? Nu prea am sansa sa citesc ceva in romaneste pe aici. Cred ca ai adresa mea de email, nu?
Micky, tare cocheta Malina ta! Sa va traiasca! Dupa cate se vede in poze, locatia pentru petrecere a fost perfecta. Copilasii au avut jucarii si spatiu mult.
Laura, se anunta frumoasa vacanta voastra si nici nu mai e mult pana in iunie.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Irina iubita, greu te mai vezi dintre cutii!
Apropo de Crok care doarme "atarnat", sa stii ca aici la mine o am pe sora-sa intr-ale mestesugului! Incep sa ma indoiesc de vorba aia care zice ca se intarca ei, copiii, pana merg la scoala (...sau cu extindere: pana se marita sau se insoara!!)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Veve spune:
Daniela,uite veve s-a intarcat singura.La 4 luni,ce-i drept!Cu croko singura sansa-i sa-l las cateva zile si sa dispar (da' unde gasesc io pe cineva dornic sa-i suporte istericalele?);altfel,daca ma vede numai cu cioku-n aer adulmecand sta...Si eu m-am resemnat,da' nu stiu cat ma mai tine cu 10 treziri pe noapte!
Ela,deocamdata ma mut la ai mei pentru vara;din octombrie ma mut si de-aici la Detroit (cred)...Vreau si eu carticica,pliz!
Laura,da' chiar vorba ta:daca ceteam sigur saream in avion si va pupam direct de pe panza sau de la Oscaruri!Am citit,da' cum sunt,am uitat instantaneu!Merci,da' cre'ca era poza facuta din unghi gresit!
Vazut pozici cu Daniel si Malina!Pupa veve petrecaretii mici!
Si m-am evaporat!..
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Claudelu spune:
No am revenit!
sa nu ma dati disparuta, sunt pe aici dar nu stiu ce naiba fac ca nu mai am timp de nimic Bine, toata ziua la plimbare, ca trebuie, pentru ca sunt in greva foamei (eu, nu Raul), trebuie neaparat sa slabesc si asta e singura solutie...deja am dat alte 4 kg Mai am vreo 2 si am ajuns la kg dinainte, dar formele inca sunt acolo unde nu trebuie, adica m-am ales cu niste "frumoase" solduri de cae nu stiu daca reusesc sa scap
Raul e tot mai smecher Nu mai vrea sa manance cu lingura si sunt in pragu disperarii Vrea sa manance singur, dar daca-l las nu baga nimic in gura, totul e pe mine si pe el In rest daca-i dau cu biberonul papa tot
Pe afara suntem cand in carucior cand pe jos...ma laudam candva ca nu am probleme cu Raul, ca sta in carucior...s-au dus vremurile alea
Maine mergem la biserica sa ne spovedim (toata familia) ca avem multe pacate , iar pe Raul il ducem sa-l impartaseasca...speram sa stea
Am vazut toate pozele, Malina si Danut , superbe, am citit tot, dar sunt asa de obosita incat nu mai sunt in stare sa-mi tin ochii deschisi
Ieri am trimis si pachetul pentru petrecere, sper sa ajuga pana vineri
Va pup si merg sa dau un cap la perna
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
cipstyle spune:
Imi fac si eu aparitia dupa o absenta cam lunga, atat de lunga incat nu stiu daca scuzele isi mai au rostul. Am vrut sa scriu de multe ori, dar ma gandeam ca iar va interveni ceva si nu voi putea tine pasul cu voi, iar nu voi mai scrie o perioada si va pica prost (adica nu-mi voi putea tine promisiunea de a posta mai des). Nici acum nu pot promite asta, dar mi-era foarte dor de voi si m-am hotarat sa scriu (Ela, vezi, te-a ascultat Lizuca), cu speranta ca n-o sa va suparati pe mine daca n-o sa intru decat rar. Oricum eu v-am mai urmarit din umbra, asa ca sunt cat de cat la curent cu evolutiile copilasilor (sau bebeilor) vostri dragi.
In primul rand, vreau sa va multumesc din suflet celor care i-ati urat “La Multi Ani” Lizucai si care v-ati mai gandit la noi. Si uram si noi din toata inima un calduros “La Multi Ani!!!” tuturor celor care au implinit sau urmeaza sa implineasca un anisor de viata, sa le dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa sanatate, fericire, credinta, iubire si pace, si tot ce e mai bun alaturi de parintii lor (si fratiori si surioare)!
Am vazut multe pozici, sunt toti asa de frumosi! Noi nu mai avem nici o poza noua (de pus pe net), mi-au lipsit instrumentele aici in Romania, dar ieri s-au facut multe poze la ziua Anelisei si cu un aparat digital, asa ca sper sa va pot arata si voua cateva cat de curand. Da, suntem tot in Romania, caci au aparut mai multe probleme care ne-au cam schimbat planurile. Mai intai mi-am dat niste examene de traducator la Bucuresti...apoi de Craciun si Revelion a venit tati, si au venit si nasii de la Praga, a fost frumos... Ne-am hotarat sa luam un apartament si am cautat vreo 2 luni, aproape zi de zi... SLAVA DOMNULUI in sfarsit l-am luat, dupa mult stres si multi nervi cu agentiile! In martie am plecat in sfarsit in Germania, dar am fost nevoita sa-mi iau bilet cu intoarcere dupa 2 saptamani jumate, caci au aparut zvonuri in privinta unui concurs pe care vreau sa-l dau, si care urma sa se dea acum (concurs de angajare). Asa ca m-am intors in pripa si acum invat ca in sesiune (e f.f. mult de invatat), profitand ca le am pe bunica si pe mama sa mai stea cu Anelisa.
Ea, SLAVA DOMNULUI, e bine, voiaie si jucausa. Merge destul de bine singurica, de fapt asta e cea mai mare bucurie a ei, sa o lasam sa mearga singura prin camera, sa ia lucruri si sa le mute dintr-o parte in alta. E cumintica, dar si energica, daca vrea ceva trebuie sa-i facem pe plac, altfel tipaa… de te doare capul. Are 7 dintisori si cred ca ii ies cateva masele, mananca in general pasat, dar de cateva zile a inceput sa si mestece (banana, biscuiti...). Dar pe locul I tot tzitzi ramane! (sa se ia de mana cu Croko si cu Lara, a mea cred ca si la maritis o sa se tina dupa mine!) Se da (de vreo 2 luni) singura jos din pat si tot de-atunci face la olita. Acum vreo 2 zile chiar s-a dat singurica jos din pat si s-a dus sa-si ia olita de sub masa... e fetita mare ! Spune ta-ta, da, pa-pa (ma-ma f.f. rar), si stie cum face gasca (ga-ga), raspunde cand o intrebam. Asta fiindca avem o gasca in curte si ii place sa mearga dupa ea sa o atinga (chit ca gasca n-o lasa niciodata). Ii place sa vada cum mananca Luke (cainele nostru lup), cum se joaca pisica la soare, si cum fac gainile.
De ziua ei a fost tare frumos, am avut invitati si 2 bebelusi, a primit multe cadouri (printre care si un leagan pe care l-am montat in curte), a ales de pe tavita (o papiota alba – gospodina, o pensula – artista, un pix – scriitoare; in timp ce alegea a cazut o bancnota de 50 de euro pe ea – trag banii la ea - dar a luat-o si a pus-o hotarat la loc pe tava – nu e materialista).
Cam asta de la noi, va pupam dulce si fara sa promitem nimic, speram sa va mai dam vesti curand, ca de citit, va mai citim!