Bebelusi si copilasi martie-aprilie 2004(50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Sa nu uit, Mickyyy, multa sanatate Malinutei, DOAMNE-ajuta sa se faca bine! Si sarcina usoara in continuare, DOAMNE-ajuta sa fie totul bine!

Veve, poate ne modifici si noua cu dintisorii! Multumim ! Si drum bun in Romania! Mie imi vine sa ma vait de atata facut de bagaje, dar cand te aud pe tine cu atatea mutari, imi trece toata oboseala ! Chiar ca super-mom (cum spunea cineva aici). Pupici la pitici !

Claudelu, vreau si eu reteta de slabit!!! Ca mai am destule de dat jos. Desi la cat mergi tu pe jos cu caruciorul, cred ca asta e! E dulce foc Raul, la fel ca si mireasa lui, Amelie (v-am vazut pozicile!).

Ela, ce chestii serioase spunea fetita de 6 ani, ca m-ai facut curioasa? Pupici Cristinutei pe nasuc !

Kata, eu iti multumesc de-acum pt. retetele pe care le mai scrii pe forum, am copiat multe din ele pe calc. Esti o gospodina super!

Daniela, din ce-am citit, cred ca Lara si Anelisa seamana tare mult. Tot "atarnate", sunt cu progresele la unison (intorsul in loc cand merg) etc. Pupici Larei !

Trebuie sa fug sa mai invat ceva, ca azi m-am cam fofilat. Inchei urand petrecere frumoasa pentru week-end celor care merg, si scuze celor pe care nu le-am amintit, sunt cam obosita, ca e 1 noaptea, si a trebuit sa mai fac pauze de .... (o)....intre timp!

Pupici dulci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

SErvus fetele!

Am aparut si eu iar la ora tarzie in noapte, din mai multe motive, unul fiind cautarea in disperare a unui mijloc mai ieftin de transport pt finii nostri de la Roma care ar fi intentionat sa vina in mai in vizita.
Sunt super suparata pt ca as fi avut posibilitatea sa iau de aici ceva mai ieftin (super oferta) 120 € pt amandoi dus intors cu trenul (regim de noapte), insa am scapat oferta dupa ce m-am dus calare la gara pe aia acolo in februarie si martie cand mi-au spus ca am venit prea devreme iar acu in aprilie,......prea tarziu.
Sunt ...... ...insa...n-am ce face. A propos! daca stiti voi vreun site sau ceva cu transp de pers ieftin de la italia-germania taaaaaaaaaaaaaaaare m-ati mai imbuna.

Gata cu supararea ca citindu-va si admirandu-va pozele imi trece asa ca la povesti cu mine:

Cata imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori.Si Hanna a fost acu o sapt si ceva si a avut si ea o tuse super urata.De la medic nu am primit nimic insa am fost totusi la farmacie si mi-a data un siropel care a vindecat-o minteni pe cocolina.
Cu torturile tale m-ai atins la punctul sensibil, chiar azi am fost pe la 3 cofetarii unde nu amputut sa aleg nimic. (aveau torturi super clasice si nimic special pt zile de nastere) , asa ca....va trebui sa "compun" unul.
Pupicei lui Cata cel "matur" si sanatate multa puiutzului cel mic.

Spiculetz ce fain ca-ti place la munca.(si cel mai mult venitul acasa)

Laura ce fain de tine...concedii, super. Refeeritor la Daria, oare cu cine sa semene la "lipit" de haine, hmmmmmmmmmmmmm?

Mickyyy frumoasa petrecere, frumoasa mamica (care ascunde burtica) insa printesa ta a fost la super inaltime (deh!era aniversata). super eleganta si...vb la nu mai stiu cine...tare relaxata.
de la noi

Malina pe cand va mutati? si petrecera ta am admirat-o iar puiutzul nu mai zic.
de la noi

Cipstyle bine ai revenit. Maaaaaaaaaare fetitza ta si cu atitia dintisori/masele.Bafta la examene si stai linistita ca nu esti singura care apari mai rar (si eu am absentat din plin), insa fetele noastre sunt super dragutze si ne reprimesc de fiecare data cu bratele deschise.

A propos! ca sunteti asa dragutze un de la noi pt voi toate

o noapte frumosa

PS:aaaaaaaaaa, am uitat sa va spun ca fi-mea s-a dat in leagan (l-a pus papi in sfarsit pe terasa), a chiuit cat a putut, a descoperit iarba prin care toata duminica a scormonit.

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

In sfarsit merge DC-ul !Ce bine e cand suntem impreuna !

Am citit tot, dar veni sefu cu o falca in cer.. si trebuie sa-i ascult pataniile !
Mai vorbim!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor,mai intu si eu dupa "ani",ma mai primiti ,nu ,ca sunteti fete de treaba!
Asa e m-am intalnit cu Ela in parc ,am recunoscut-o pe Crsirinuta si apoi cautam mamica cu privirea ca nu eram sigura dar a recunoscut ela palaria lui Alex.Era sa-i scoata ochii Cristinei fetita mea ,asa ca iertare ,suntem curioase Ela!
Cypstyle bine ai revenit bfta la invatat!
Diana imi place ce a ales Maria ,fata orientata!
Mirinda te-am vazut la Tv aseaa ti-ai schimbat coafura.
Claudelu am admirat pozele e tare frumusel Raul ,i l-am aratat si prietenei care e pe la mine si s-a minunat si ea,sa-ti traiasca!
Mickyyy si eu aveam asa un poncho cand eram graviduta,chic!
Cu scuzele de rigoare
La Multi Ani tutror sarbatoritilor sa cresteti mari si frumosi!

Aseara fetitu meu a facut 39 temperatura ,nu stiu de ce,nu curge nasul,nu tuseste nu se vede un dinte nou.Asta dupa ce am fost in parc am atins toti copiii ca asa ne place,ne-am jucat si noi putin in nisip,ne-am dat pe tobogan,iar astazi suntem incasa fara sperante de a iesi cu febra asta.
La mine e o graviduta care trebuie sa nasca asa ca nu stiu cat de des mai scriu dar va citesc!
Va pup!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Bai ce de greseli parca as fi turmentata!Scuze m-am grabit tare!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lume, lume va anuntam oficial ca maseluta care ne chinuie de vreo luna ( cel putin ) a reusit (in sfarsit ) si a iesit la lumina zilei. Slava Domnului !
Cipstyle spor la invatat !
Lavinia, apropo de "lipit" azi ( in pauza de masa ) am facut o excapada la pantofi....Si m-am lipit ( mintal deocamdata ) de o pereche ( mov prafuit ) super ! Da, cred ca pe mine ma mosteneste fiica mea, pana acum inclinam sa cred ca pe sotu' dar de cand am m-ai scapat de credite ....... Sunt la modernizat garderoba unde m-ai pui ca sunt in proces de intinerire a ei ca am constatat ca ....sunt cam BABA in ce priveste hainele. Adica n-am nici o fusta deasupra genunchiului de exemplu sau am o singura pereche de blugi si aia de prin facultate. Cah!
Clau sa ti revii repede !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Dragele mele, ma alatur si eu gastii cu "agatzatori de tzitzi"...asa si fie-mea, degeaba am vrut eu sa o intzarc de la 1 an ca n-am nici o sansa, ma cauta sa ma suga de orice bugatica de piele de-a mea...pana oi marita-o poate reusesc sa o intzarc, vorba voastra. de dormit noaptea....nici vorba....chiar daca ies cu ea ore intregi in aerul asta tare de aici, o duc in parc, o alerg prin toata casa si o obosesc cat pot...este "young and restless"
Oana, stai linistita ca si eu scriu anapoda uneori si din cauza laptopului si din cauza faptului ca sunt mai ametita uneori. Am o intrebare la tine si la Micky: localul unde vom petrece are si parcare?
Micky, poate te sun sa imi dai si mie mai multe detalii de cum ajung cu masina acolo.
Si acum am si eu o problema de rezolvat si poate ma ajuta careva din voi. Mai exact lucreaza careva din voi in domeniul imobiliar in Bucuresti? pentru ca intentionam sa ne vindem apartamentul din Bucuresti ca sa luam altul mai mare in Brasov. Ideea e ca as vrea pe cineva care sa-mi evalueze casa, pentru ca vreau sa-i pun un pret real, adica nu mai putin decat valoreaza. E adevarat ca e la et. 10, insa pozitionarea e excelenta plus ca e full-option, modernizat, 2 camere, 2 balcoane, modificat si mobilat. Exact asa vrem sa il si vindem, asa cum e. Daca ma poate ajuta careva, va rog sa imi spuneti.
Noi venim la Bucuresti sambata, mergem la doctor, duminica venim la petrecere, apoi luni dim.facem vaccinul de 1 an si apoi spre Sinaia inapoi. Eu v-am mai spus voua ca m-a facut mama alergand, ca altfel cum se face ca sunt numai pe drumuri???
va pu si abia astept sa ne vedem, (cu cele care vin) la petrecere
Diana si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Oana, nr. de tel. nu-l stiu, te-as fi sunat pe tine ca tot esti cu organizarea. Daca vrei trimite-mi si mie pe pm nr. tau.
tot-io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu!

Leagat de petrecere, adresa exacta este Str. Aurel Vlaicu, nr. 6.
Puncte de reper: Gradina Icoanei sau Teatrul Bulanda.

Una din variantele de-a ajunge acolo cu masina, cea pe care am folosit-o eu (sunt mult mai multe): venind dinspre Unirii, treceti de Intercontinental si faceti la dreapta pe Batistei. Mergeti pana la al doilea semafor si faceti stanga pe Jean Luis Calderon. Si mergeti frumusel pe straduta asta pana ajungeti la gradina icoanei. De fapt cu 10m inainte de Gradina Icoanei drumul se bifurca, drumul principal face stanga si mai sunt 2 drumuri secundare, unul in dreapta si unul inainte. O luati pe cel dinainte, mergeti pana la prima intersectie (vreo 200m) si va parcati frumusel. Strada Aurel Vlaicu este in stanga (dar are sens unic), insa este a treia casa de pe strada, asa ca se poate merge lejer pe jos. este o casa cu zid de piatra pe care scrie la intrare CLEO.
Pare complicat dar nu e.

Pentru cine cunoaste zona, este straduta din spatele teatrului Bulandra.

Pentru cine vine cu transportul in comun, coboara la Romana sau Lahovari, merge maxim 5 minutele pe jos pana la Gradina Icoanei, trece prin fata teatrului Bulandra si face stanga pe prima straduta dupa teatru si apoi din nou stanga pe Aurel Vlaicu.

Pentru cine n-a priceput, va stau la dispozitie, exista harti, exista telefoane, nu e greu de ajuns acolo, singura problema in zona e ca's multe sensuri unice si daca vi cu masina te pierzi.

Acum, lista cu petrecaretii, preluata de la oana:

Mickyyy - 2 persoane +
georgescu_oana - 2 persoane +
Ela76 - 2 persoane +
mirinda - 2 persoane +
ruprich - 2 persoane +
roxana - 2 persoane +
diana - 1 persoana +
adina (?) - 1 persoana + (e posibil sa vina sotul, nu se stie deocamdata).

Sala este inchiriata de la ora 14 la ora 17. Inchirierea costa 60 EUR (20 EUR pe ora) si am zis sa mai punem inca 1 milion de care sa luam saleuri, prajiturele si suc. Asta ar insemna in jur de 300.000 de persoana (plus minus cateva zeci de mii, vom stii exact dupa ce terminam de facut cumparaturile).

Cam asta ar fi cu petrecerea, daca am ratat ceva intrebati-ma, pe mine sau pe oana. Aveti numerele noastre de telefon, ne mai auzim pana duminica.

Mickyyy (31 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46769" target="_blank">Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput