Cand faceam noi aceste farse filmul Home alone era pe traseu
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
faza cu schimbatul claselor am facuto si noi :))
noi aveam romana, celialati mate iar profa era aceiasi de mate la ambele clase, si stam noi cuminti in clasa lor, vine profa deschide usa, se uita si o inchide, mai deschide odata, o mai inchide odata cu priviri mirate, mai face asa de vreo 2 ori si apoi intra si intreba timid: "eu cu voi aveam ora? da voi nu eati in clasa de langa?" profa noastra de romana nea sfatuit sa facem si la ceilalti profesori promitand ca nu ne va da de gol
in aceiasi zi iam facut-o celui d isto, clasa paralela cu noi era goala, ne-am mutat toate lucrurile si ne-am inghesuit toti sa vedem moaca profesorului prin crapatura usii, sa nu va spun ce fatza a facut cand a intrat intr-o clasa goala si sa uitat mirat p coridor . dupa cateva secunde am iesit si noi tipand, in aceste cazuri am avut noroc
alta data am intors catedra, bancile , scaunele tot absolut in clasa, planuiam sa ne asezam cu spatele la prof dupa ce salutam, el a venit nervos si sa pus cracanat la catedra fara sa realizeze, noi cativa ne-am pus invers, cativa ne-am intors scaunele la normal, wow, am crezut k ne omoara de furios ce era