Bebelusi de iulie-august 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

Iupi la noi iese soarele..sper sa scapam de vremea asta urata..

Avem si noi un inceput de dintisor, dar nu mai vrem sa manacam fructele sub nici o forma sau combinatie..drept care le face mami, le papa mami

Anca, sper din tot sufletul sa nu fie absolut nimic. Tinem pumnii ca pitica sa fie bine, desi nu vreau sa fiu in pielea ta pana maine o sa vezi ca va fi ok

Oana si Daria Andreea (17.07.2004)
http://community.webshots.com/user/dariaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bei, ce ciuda mi-e pe voi cu intalneala la baby expo, si cu ecusoanele pe care vi le faceti....Macar o sa savurez pozele...

Tudor nu are nici un semn, nimic, nimic, ceea ce e mare minune avand in vedere ca noi amandoi suntem tipul cu piele alba si cu alunite, mai ales tati (tipul ala care se arde la soare si nu se bronzeaza neam). Oricum eu citisem prin carti ca pe la un an incep sa apara alunitele, asa ca nu cred totusi sa scape.

Nicole, tare greu cu mucisori, probabil ca e suparici Andreiuta, nu? Reusesti sa-i desfunzi nasucul? Pupici de la Tudor sa se faca repede-repede bine!

Carmen, am citit tot, cunoastem cum e cu alergatul non-stop dupa copil. Si eu, ca si Dana, adesea aman sa merg la toaleta de frica ca imi cade pe undeva...

Cristalina, mama ce te mai pomenesc, imi tot aduc aminte cand ziceai ca tu nu mai apuci sa intri ca alergi dupa botosica, ei uite acum am ajuns la fel. Noroc ca mai si doarme, ca altfel. hehe, si Tudor isi freca dintii unii de altii cand i-au aparut. Acum s-a oprit, probabil au mai crescut si nu mai poate. Iar schimabtul pampersului la noi e de fapt un fel de vanatoare, eu dupa el, ca imediat cum se trezeste in fundul gol, o tuleste prin pat, nu conteaza ca poate are si caca la fund. Iar eu dupa el de frica sa nu se arunce in cap din pat (ca e mare amator de sporturi extreme).

Anca, eu zic ca daca era grav cu caputul dadea ea semne pana acum. Oricum, du-te la doctor ca sa stai linistita. Numai sa nimeresti unul care sa te si bage in seama. Tinem pumnii sa fie bine!!! A, si nu te mai invinovati ca nu are rost, toti copiii cad, cred ca nu e cineva pe aici sa nu-i fi cazut copilul din pat macar o data, asta e varsta....

Roxi, da are Patrick un stil de a dormi ....contorsionist il face mama. Uite, vazand pozele voastre, mi-am dat seama ca Tudor nu a adormit niciodata jucandu-se, oricat ar fi de obosit. La el oboseala se manifesta prin agitatie tot mai mare, nu stie sa se relaxeze singur ca sa adoarma. De aceea cand e foarte obosit nu pot sa-l culc inainte sa ascultam Cutiuta muzicula (asta il relaxeaza).

Gata, va las si ma duc sa lucreza ceva pana nu se trezeste.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Vai, ce de ati mai scris.....

Avem si noi nopti nedormite....ultima le-a intrecut pe toate...si nu adoarme decat daca ii dau sa bea lapte.A papat la 1.30 aproape 200ml lapte si pe urma a mai papat si la 4.30 inca 200ml.Se zvarcoleste in tot patul pana cand ramane intepenita intr-o pozitie si apoi incepe sa urle...de ma busesc de toti peretii noapte pana ajung la ea.

Corina, prima pereche de incaltari au fost nr.19 cu talpa moale.Sunt putini cam mari si ii bag cam greu in picior.Cand iesim afara si sta in carut, da foarte mult din picioruse de ajunge sa se descalte singura....pana la urma obosesc sa tot pun pantofiori in picioare si drept urmare ii dau sa-i roada....si e foarte multumita.
AncaMaria, nici Andreea mea la 8 luni jumate nu sta in 4 labe....de ridicat cu ajutorul marginii patutului nici atat.Cateodata o vad ca parca ar incerca sa stea pe genuchi ridicand funduletul. dar nu reuseste decat sa se dea inapoi.
Adema sa-ti traiasca puisorul!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

i-am dat vitamina C (jumatate de fiola), 5 picaturi de ambroxol si o masura de Panadol, parca e mai bine, dar e molesita, n-are chef de nimic, acum iar doarme ...ufff rau mai e, mai ales ca ea e vioaie, rade, se joaca toata ziua, acum ar vrea sa stea numai la mine in brate!
dar o sa treaca ...

Marcela, super misto ecusoanele, le printam si le agatam in piept sa ne mandrim cu ele !
pana acum cine se inscrie: eu, Adina, Marcela, Andreea, Carmen (constanta), Dana, Roxi (?), Simona (?) si lista ramane deschisa , mai ramane sa stabilim ziua si ora!

Oana, Mitzu ...multumim de urari, abia astept sa-si revina!

Oana, Carmen, bine ati revenit, asteptam mai des vesti de la voi si de ce nu, asteptam sa ne vedem, poate la Baby expo!

Anca, trebuie sa te calmezi si sa te linistesti, sint convinsa ca Naomi nu are nimic, iar ceea ce ti se pare a fi o "gaura" nu este de la cazatura, cred ca la toti bebii se vad inca oasele capului care nu sint sudate definitiv si par a fi niste denivelari, nu au capul perfect rotund, asa ca stai linistita, da?
aceste "denivelari" se vad cel mai bine atunci cand le facem baie!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Anca, sigur nu are nimic puiutza...Buburuza mea are o gramada de galme si gauri prin cap...
O sa te linisteasca maine doctorul, pentru ca banuiesc ca orice am zice noi e destul de greu sa nu-ti faci griji.

Nicole, pupam balos sa treaca. E molesita de la raceala, dar cand si-o reveni sa te tii tare ca intra la recuperari...Mariuta asa a facut...hehehe

Ce as mai veni si io la intalneala...la noi e complicat ca stam departe si nu avem nici masina ...Dar si cand ne-om lua masina....ahhhh!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

ma bucur ca ati avut timp sa-mi cititi vaicarelile. nici nu stiti cat. pe altcineva care nu are aceeasi "ocupatie" as fi plictisit sigur, de-aia luasem asa avant cu povestitul.
intre timp i-am facut si lui mateutu un album cu poze, luate mai pe sarite. o sa mai pun cand mai am timp. ultima i-am facut-o azi dimineata cand a adormit singur. s-a trezit acum si l-am pus in patut sa se joace. ma duc sa-i dau sa pape si sa vad ce face acolo de nu zice nimic. mai devreme batea intr-un perete de rigips de ziceai ca se darama casa. i-am pus eu o luna si un soare din ceramica colorata si se enerveaza ca nu poate ajunge la ele.
ca vorbeati de semne din nastere. puiul meu are doua zgarciuri dc pot sa le zic asa, niste "bilute" ca doua gamalii de ac pe spatele
urechiuselor. exact ca sotul meu. de-abia se vad dar se simt la pipait.
de la mine nu are nimic. in general. nici nu zici ca am fost pe acolo.poate gura si ranjetul, ca e mereu cu gura pana la urechi.
anca, baietelul nasei mele (10 luni) a cazut de vreo 4-5 ori in cap si cea mai serioasa a fost cazatura de la nivelul caruciorului direct in cap pe gresie. A fost la dr si i-a dat un sirop !!! cica preventiv.mie mi s-a parut cam aiurea. dar acum nu are nimic, e bine

gata sa enervat micul balaur . va pup si mai intru diseara.
a, era sa uit de poze

http://community.webshots.com/user/carmenval

sper ca puteti sa le vedeti. eu de abia acum am descoperit cum sa le pun.sper ca asta e linkul

Mergi la inceput

heheheheehe frumos foc Mateiut, are niste ochi superbi, si are asa o mutrita de baietel mare, ca sa nu mai zic cat de bine ii vine turbanul ! Carmen daca tot stati acasa ...va asteptam prin parc (Tineretului), daca nu e prea departe de voi ...

Felicia, dar ce are Andreea cu tine de te zapaceste asa de tare, asa facea si pana acum?
se vad dintii cumva?
ca poate e atat de agitata din cauza dintilor, zic si io!
pupacim si pe mami si pe moata!

Monicule, voi aveti la polite de platit cu intilnelile ...ai mult mult de recuperat, asa ca daca te prindem prin parc te vom sechestra si pe tine si pe Botosica!
abia asteptam sa va vedem ...sper io ...anu' asta!

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Pai pe mine m-ati uitat pe lista ca doar eu am strigat ADUNAREA!!!!!

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

hehehehehehe scuze Monica!
esti prima pe lista ...da io tot citind la mesaje si fiind tare zapacita azi cu capu' din cauza moatei ...am uitat!
abia asteptam sa va vedem , si de cand mi-ai zis de cafeaua aia mi-e gandul numai la ea, asa ca asteptam sa va mutati cat mai repede!

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

voi face lista in excel, cine mai vine adaug la listuta si la sfarsit sper sa fie o lista lungaaaaaaa, cu o gasca mare de mamici si pitici !

haideti, cine se mai inscrie? Alex, Andreea, Alina, Miha, Maria, Gabi, Roxana ...adica veteranele, contam pe voi?

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput