Bebelusi de iulie-august 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Carmen, sa-ti traiasca Mateiut!Am vazut pozici...are niste ochi tare frumosi...si tu la fel. Imi pare rau de situatia voastra cu Focsanu'...dar daca banu iese din asta...."scopul scuza mijloacele".
Combinatia asta de rubeola cu rosu in gat...sau confuzia-sa-i zic asa, a tot fost pe aici in forum...Monica (Doamna Bibi) a fost ultima parca, cu aceiasi situatie...adica Bozo.D-asta mi-e si mie teama sa nu confund treburile astea.Sper sa nu fie grav ca i-ai dat medicamentele alea degeaba.
Cu hematonul e posibil sa treaca....poti sa-i faci tu masagiut la gingia cu pricina...poate dispare.

Nicole, Nu stiu ce are ca e asa pe dos de 3 zile...mai ales noptile.Gingia e ok, adica nu vad nici urma de dinti.II dau cu calgel dar nu are efect.
Vreau sa zic ca nu e maraita chiar toata ziua dar in mare parte.Nu are febra.
Sanatate micutei!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Marcela, am vazut ecusoanele...super!O idee grozava.
Sa aveti timp frumos si cu folos!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Marcelino,misto tare ecusoanele,da io ce ma fac ca n-am coloare la imprimanta,cred ca mi-l scot si-l colorez.

Pupicei,la bb-ei bolnaviori si muciosi si la cei cu cazaturi,ca sa le treaca buba si la toate mamicile frumoase si speriecioase..

Ma duc sa-mi trag pantaloni de transpirat pe mine si sa ma apuc de 30'de gimnastica,ca sa-mi iasa untu'din kur.Ups,din popou
Vorbim un pic mai tarziu.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anca stai mai omule potolita! linisteste-te intai, trage o gura mare de are in piept si bea un whisky. deci, acum ca esti mai clara la cap: copila n-are nimika! daca, Doamne fereste, avea vreo tesitura de la lovitura se manifesta. aia e o simpladeformare a craniului. daca nu era sa fi cazut nici nu ai fi bagat-o in seama. asa ca, te rog frumos, stai linistita. du-te la medic daca te linistesti....da pregateste-te moral sa-ti zica ca totul e ok. multi pupi de la noi!!!!!!

Mergi la inceput

Gata s-a trezit ...ma duc sa-i fac cerealele.

Cine are timp de privit

http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/OttoDe/de_DE/-/EUR/OV_BrowseCatalog-Start;sid=Y2SGS6JFnlSHS-AOmkita7npT1loGKh6RBsqA46Ou0GfhL-Ql6o=?ls=0&CatalogCategoryID=&CategoryName=sh594993&SpecialShopID=IjisGycogd8AAAECIs3wg7VA

Dati clic in stanga....e o coloana...dedesupt la markenshops.Mie imi place APART-shop

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Fetelor va multumesc tare mult ca sunteti alaturi,insa stiti voi cum sunt grijile,ca doar toate suntem mame,nu?La mine e unu noaptea si eu inca nu pot dormi,stau langa pitica si i ascult rasuflarea si ii mangai capusoru,ma rog ca maine dl sa ma linisteasca...off si maine va fi abia la pranz,tare greu mai trece timpu.Fetelor nu stiu ce sa zic,dar eu ii fac baie la pitica si pana in seara asta nu am abservat aceea "gaura";va si va tin la curent,a dupa amiaza placuta.

Carmen am vazut pozele,Matei are ochi superbi,te fara sa vrei de ochi lui ,visul meu era sa am o fetita cu achi albastridar nu a fost sa fie,iar fotografia cu turbanu e cea mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Nicole,sigur va astept la cafeaua aia,mai dureaza putin,sper ca pe la inceputul lui mai sa ma mut.

Anca/naomi nu te stresa,ti-am zis ca Bogdan e campion la cazaturi,chiar azi am observat ca totusi s-a lovit la caputz cand a cazut,a dat cu capu' de un maner de la patut,am vazut o dunga rosie pe capul lui. Nu stiu ce sa zic,ma apuca asa o disperare....

Eu nu reusesc sa vad ecusoanele facute de vrabiuta,unde sunt?

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Raportam ca Mara face de zor exercitii de coborat din pat cu Eva. Mai are sa o invete sa mearga si gata, sunt bune de maritat amandoua!!
Danule, noi venim pe 12 iunie abia, dar vestea buna e ca vom sta la ai mei la Favorit, asta daca nu incepe razbelul civil dupa 3 zile. La mine acasa sta o pretena de cand am plecat si nu are sens sa ne bagam in sufletul ei. Asa ca in Moghioros stam seara de seara. Si asa ca masina o sa am rabla lui tata ca pe a mea am vandut-o, si scaun de masina din parti... in fine, ne descurcam noi.
De abia asteptam sa va vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

salutare! Am culcat puiutul, mi-am mai terminat treburile si am zis sa vad ce mai faceti. nu o sa am prea mult pt ca ii era asa de somn ca nu a apucat sa manance mai nimic, asa ca astept sa se trezeasca sa termine de mancat. numai ca are vreo ora de cand doarme si nu da semne sa se trezeasca.
ma bucur ca v-ati uitat sa-mi vedeti puiul. turbanul ala l-a adus cumnata-mea de cand a fost in excursie in Turcia si cum nu scap nici o ocazie sa-i fac o poza.......

m-a amuzat faza cu gaurile in cap pt ca si eu m-am gandit la asta. si matei are asa, dar apoi m-am linistit, am zis sa nu fiu chiar paranoia.

Medicamentele pe care i le-am dat nu cred ca i-au facut rau, Nurofenul era chiar indicat pt febra si dureri de cap ( am inteles ca ii doare si capsorul )

Eu stau tocmai in Colentina si pana la Tineretului e cale lunga ....asa ca mi-e cam greu sa ajung pe acolo...
de-abia astept sa se faca cald sa ies si eu mai mult pe afara. si eu l-am scos pe matei pe orice vreme aproape, chiar si la -15 grade de zicea lumea ca sunt nebuna. dar acum a trebuit sa stau in casa din cauza rubeolei
am sa mai scriu maine cu forte mai proaspete pt ca de-abia astept sa-mi fac un dus si sa ma bag in pat
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Nicole, conteaza pe noi, desi am cam tras chiulul la ultimeme intalneli, dar deh....am avut paraziti si mami a fost capiata..
Carmenutaa, eu tot in Colentina stau, pe la D-na Ghica, asa ca poate ne vedem prin zona, cat despre intalnire, daca vrei te duc eu cu masina .
De giardia am scapat se pare, bebelina a inceput sa manance si a luat in ultimele 10 zile 200g, totusi am ramas cu o problema, masa dureaza cam 1 ora, la inceput papa bine si apoi numai daca ii arat o gramada de jucarii sau ii cant sau cine stie ce mai inventez...
Sper sa fie de la dinti, plus ca si laptele a inceput sa-l bea in reprize de imi pune creierii pe moatze...
Fetelor cu bebici carora le ies dintisorii, tot asa probleme avetzi cu papica?

Mergi la inceput