Fetelor, aveti informatii despre cum se poate face inscrierea intr-o astfel de gradinita. Am aflat despre una care este in zona Eroii Revolutiei, pe linga cimitirul Belu catolic.Nu am informatii despre acesta gradinita dar locatia ei este cea mai apropiata de noi. Referintele despre aceste gradinite sunt foarte bune.
Voi aveti copii sau prieteni care au copii la asemenea gradinite?
Ce parerea aveti?
Ligia
Am inteles ca functioneaza intr-un sediu nou, foarte frumos, undeva pe unde incepe Sos.Viilor. Cred ca daca intrebi la Scoala de la cimitirul catolic te indruma cineva exact. Invata ca la orice gradinita normala, exista niste taxe in functie de orarul ales. Am niste cunostinte care au copilul acolo si sint multumiti. Zic sa te grabesti oricum pentru ca am auzit ca au inceput inscrierile.
Mersi frumos de raspuns.Te roog fii buna si intreaba-i pe prietenii tai cum sunt criteriile de selectie acolo. Mama mea (care e in BV) e greco-catolica. Mi-ar fi de mare folos sa ma ajuti cu acesta informatie.
pupici, Ligia
Pentru cei catolici se cer referinte de la preotul din parohie, dar stiu ca primesc si ortodocsi. Asta am vazut scris pe avizierul de la Catedrala Sf. Iosif, unde erau trecute conditiile de inscriere. O sa ma mai interesez de amanunte si iti spun.
Gradinita se numeste " Sfanta Tereza", adresa: Soseaua. Oltenitei nr. 57, sector 4, Tel.: 0722 789787, 4921194. Este unitate prescolara particulara autorizata de Ministerul Educatiei, patronata de Institutul Romano Catolic Sf. Maria.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil