foste "viitoare mamici"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc Lidiutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Salut fetele!
Din pacate si eu sunt aici cu voi.Eu am avut o sarcina extrauterina, prima sarcina si mult dorita.
Dar, asta e viata. Trebuie sa fim tari si sa mergem mai departe.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

dragele, ma inscriu si eu!
anul trecut in octombrie, prima, mult dorita, neasteptata (poveste lunga si incurcata), in saptamana 6, nu a avut deloc activitate cardiaca
a trecut! nu vorbesc despre asta decat rar, mama nici nu stie!

dar sigur anul asta trec iar la mamici de data asta definitiv!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Eu ma speriu de cat de lunga se face lista!
DE CEEEEEE?????????

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Buna fetelor

Imi pare nespus de rau sa vad ca atat de multe ati trecut prin astfel de suferinte pe care numai un suflet de mama sau viitoare mama le poate intelege.

Eu sunt o viitoare mamica de 13sapt6zile, dar datorita unor probleme avute imi este foarte frica sa nu ajung "fosta".

Jonica
Mereu am sperat ca daca ies din 14 saptamani am sa fiu aproape bine, dar vad ca tu ai avut probleme si dupa. Daca poti si daca nu este dureros pentru tine, imi poti spune care au fost problemele care au dus la pierderea sarcinii in 4 luni jumatate?

Multumesc mult!

Fetelor
Eu va urmaresc, sper din tot sufletul sa auzim cat mai curand vestile bune.

Va pup cu caldua!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Aveti si voi prieteni care forteaza recuperarea voastra? Care dau cu stangul in dreptul din prea multa dorinta de a ajuta? Care va coplesesc cu prea multa compasiune sau cu prea multa intelegere? Care dau indicatii despre cum ar trebui "sa treceti peste" si cum ar trebui sa va manifestati? Care nu inteleg ca daca plangi de dor nu inseamna ca faci o criza de isterie? Va simtiti si voi singure intre multi oameni care pretind ca va vor binele dar va impun sa va comportati cum cred ei ca e mai bine?... etc.

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Lucia,

Nu stiu care au fost cauzele. La examenul anatomopatologic copilul a fost bine, analizele mele de sange sunt bune (le-am facut in 2 locuri ca sa fiu sigura), si analizele genetice sunt bune.
Asa ca...raspunsul pe care l-am primit a fost de genul: corpul omenesc are atatea necunoscute incat medicina de acum inca nu permite explicarea unor probleme.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidiutza spune:

Ioana fiind patita adica tot cu analizele Ok atat ale mele cat si ale sotului, copilul dezvoltat normal, iti recomand mai ales daca ai animele in casa sa-ti faci toxoplamoza. In aceeasi grupa mai intra si listeria si inca una careia nu-i mai stiu denumirea.
Sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cam tarziu ma inscriu dar...parca nu ma trage inima sa-mi mai aduc aminte de toate prin cate am trecut.
Sa fac totusi un efort:
1. mai 2004 avort spontan 6 saptamani
2. avort menstrual august 2004
3. nov 2004 avort spontan 6 saptamani
4. martie 2005 avort spontan 5 saptamani.

Eu sper ca lista sa se opreasca aici si luna viitoare sa va dau iar o veste buna care sa mearga pana la termen.

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

lauricipani... ce aiurea... dar de ce? ai fost vreodata chiuretata? noua ni s-a recomandat 4 luni pauza dupa chiuretaj (pentru refacerea endometrului), sustinuta cu anticonceptionale si duphaston.

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput