foste "viitoare mamici"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Are cineva idee ce se face din punct de vedere religios (ortodox) in situatia noastra? Cum se procedeaza, dupa cat timp?

Ioana, imi pare tare rau... trebuie sa nu deznadajduim.

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Eu am fost la biserica dupa fiecare pierdere de sarcina .Mi-a citit preotul ca la femeile care nasc ,la 40 de zile .

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mirela Anca spune-mi si mie te rog cat timp ai facut tratament cu Summamed? si eu am IgG pozitiv la toxoplasmoza nu mai stiu exact in ce valoare, dar eu am si un TPHA pozitiv cu valoare mare (680) si desi medicii de la boli infectioase imi spun ca nu-i nici o problema ca pot face copil cu valoarea asta mare dar as mai reduce-o putin si am vazut ca Summamedul ar fi bun si pentru problema mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

[quote]Originally posted by Libra
"
Are cineva idee ce se face din punct de vedere religios (ortodox) in situatia noastra? Cum se procedeaza, dupa cat timp? "

Cum spunea si Mirela Anca se merge la biserica dupa 40 zile. Trebuie sa rogi pe cineva sa cheme preotul ca nu ai voie sa intri pana nu iti citeste el ...ce are de citit. Dupa aia hotaraste sa-ti dea canon ( eu am intalnit un preot care zicea ca daca ai pierdut sarcina pe undeva e vina ta ca nu ai avut grija de tine sau ai luat nu-s ce pastile etc ).Cand am pierdut sarcina ( oprita in evolutie - acum 5 ani ) m-a dus dupa 40 zile. Dar cand m-a luat preotul la imprejur...n-am mai fost la biserica pana asta vara.

dulce !
Relya

Mergi la inceput

Tratamentul l-am facut 18 zile .Sincer nu-mi amintesc daca am luat pastila zilnic sau la 2 zile .Cert este ca am luat pastila seara la aceeasi ora (Obligatoriu)si am avut o pofta de mincare si o stare de bine fantastica .Daca luam un pumn de vitamine zilnic nu-mi producea atita foame .
9+

Mergi la inceput

Spre surprinderea mea am gasit reteta de la sumamed .Am luat Sumamed 500mg- 9 pastile 1 pe zi .Pastilele sint foarte scumpe .Eu am facut cerere la casa de asigurari si am primit o reducere de pret.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Asta am auzit si eu odata la televizor, spus de un preot batran. Si sincer, m-a deranjat foarte tare, mai ales ca acelasi lucru l-am citit pe un site cu sfaturi ortodoxe. M-a apucat o revolta interioara, asa ca am scris la adresa de contact de la acel site. Mi-au raspuns si au zis ca femeile care isi doresc copii si ii pierd nu intra in aceeasi categorie. Ca doar nu faci chiuretajul ca este alegerea ta.
Asa ca m-am linistit.
Eu una am gasit intelegere de cate ori am pierdut o sarcina si am fost la preot. La prima pierdere eu nu am respectat regula cu 40 zile pentru ca aveam cosmaruri noaptea si ma trezeam plangand si strigand si m-a dus sotul meu rapid la manastire.

DAR: Eu inca sper din tot sufletul ca odata va fi bine si pentru noi. Nu-i asa?????

Ioana

quote:
Originally posted by Relya

[quote]Originally posted by Libra
"
Are cineva idee ce se face din punct de vedere religios (ortodox) in situatia noastra? Cum se procedeaza, dupa cat timp? "

Cum spunea si Mirela Anca se merge la biserica dupa 40 zile. Trebuie sa rogi pe cineva sa cheme preotul ca nu ai voie sa intri pana nu iti citeste el ...ce are de citit. Dupa aia hotaraste sa-ti dea canon ( eu am intalnit un preot care zicea ca daca ai pierdut sarcina pe undeva e vina ta ca nu ai avut grija de tine sau ai luat nu-s ce pastile etc ).Cand am pierdut sarcina ( oprita in evolutie - acum 5 ani ) m-a dus dupa 40 zile. Dar cand m-a luat preotul la imprejur...n-am mai fost la biserica pana asta vara.

dulce !
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidiutza spune:

Mirela Anca la prima sarcina valorile mele erau - IgM=0,715 si IgG=peste 1000 ui/ml. Dupa intrerupere am urmat un tratament cu biseptol 4/ zi si klacid 1/zi timp de 3 serii (21 zile tratament, 14 zile pauza). Mi-am refacut analizele si acum valorile sunt urmatoarele - IgM negativ si IgG=580 ui/ml. Insa parerile sunt impartite. Cred ca am vorbit cu 20 de doctori din toata tara. Unii spun ca ar trebui sa refac tratamentul pentru ca valorile sunt foarte mari, altii spun ca atat timp cat IgM este negativ totul este in regula. Sper sa fie asa.
Mi-ar face placere si m-ar ajuta sa pastram legatura si sa ma tii la curent cu ce ti se intampla. Iti doresc numai bine, de fapt va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor,v-am tot citit scriind despre toxoplasmoza asta...eu din cate stiam este o boala care se ia de la animale???Nu radeti de mine..poate confund...dar efectiv a fost descoperita cand erati insarcinate si a trebuit sa intrerupeti?Boala asta nu are nici un fel de manifestare?
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidiutza spune:

Este o zoonoza, produsa de protozoarul Toxoplasma gondii, care la om se manifesa sub 2 forme: congenitala (severa prin distrugeri ale SNC, oculare si viscerale) si dobindita (ganglionara, septicemica, oculara sau poate fi chiar inaparenta).
De obicei se ia de la animal (in special pisica) insa se poate lua si din carnea cruda, lapte si branza, etc.
Poate fi asimptomatica si cel mai grav este atunci cand te imbolnavesti in primele luni de sarcina. Da malformatii mari la fat.
E o descriere sumara care totusi sper sa te multumeasca.

Mergi la inceput