foste "viitoare mamici"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Din pacate, ma inscriu si eu printre "viitoarele mamici" care au pierdut o sarcina. A mea s-a oprit in evolutie la 6 saptamani. A urmat chiuretajul acum o luna, dupa care m-am refacut destul de repede, si fizic si psihic. Trebuie sa recunosc ca doctorul meu m-a incurajat foarte mult si ii multumesc din suflet pentru asta. (Dr. Radoi, Municipal). Intre timp am descoperit si cauza. Se pare ca fost vorba de sindromul antifosfolipidic, care a iesit pozitiv. Asa ca la viitoarea sarcina o sa fie nevoie sa fac injectii in fiecare zi (Clexane). Le sfatuiesc pe toate fetele care au pierdut o sarcina sa isi faca analizele de trombofilie. Este una dintre cele mai frecvente boli care duc la oprirea sarcinii din evolutie in lunile mici. Doctorul meu mi-a spus ca de luna viitoare pot sa ma apuc din nou de treaba, adica de un nou bebe. (mi-a venit menstruatia saptamina trecuta).
Tuturor fetelor care sunt in situatia mea, le doresc din suflet ca in cel mai scurt timp sa ne intilnim la forumul de viitoare mamici.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Si eu am pierdut o sarcina de 9sapt acum un an-prima mea sarcina.
Dupa aproape 4 ani de incercari (tratamente, stimulari, HSG, laparo, trat. naturiste, trat. balneo s.a.) am ramas insacinata in ian. 2004, in perioada cea mai grea din an pentru mine cand serviciul imi ia 14-16h de munca.
Dupa o pauza de 6 luni de mers la dr. am hotarat din nou ca la inceput de an ca dupa primul CM sa fac o vizita la .Am fost ma vazut mi-a dat sa fac 6fiole de progesteron si dupa CM sa vin sa facem 1-2 luni monitorizare si dozari hormonale sa vada cum mai stam.
Am facut injectiile si in per. de asteptare o ruda de a mea a avut un accident de masina si cum cei de la radiologie mau chemat sa tin suportul pentru radiografii-ca avea totul rupt picioare, maini "ca doar la cate radiografii fac ei ar muri intr-un an" am facut ce mi-au cerut cu toate ca am avut un sentimet foarte ciudat-"Daca sunt insarcinata?"
Dupa cateva zile am aflat ca sunt .
Sarcina era prea mica spunea dr. dar cum am si uter hipoplazic mi-a spus ca este posibil sa pierd sarcina.
Am luat utrogestan si am facut analiza HSG de doua ori pe sapt plus monitorizare eco, dar punctul de pe ecograf se incapatana sa se miste tot mai putin.
In martie anul trecut Dr.Onofriescu Mircea un dr. deosebit, ma internat in spital si mi-a facut chiuretaj.
Dupa, nu suportam sa vad o femeie insarcinata,in perioada respectiva parca inebunisem, plangem din orice si pe cat de mult am avut sprijinul grozav al sotului meu si al familiei pe atat de ranchiunoase s-au aratat colegele de serviciu , ca ajunsem uneori sa sparg cani in oficiu cand nu erau(cica le scapam).
Tot in acea perioada una din subalternele mele facuse avort la cerere -motivul ii iesise toxoplasma IGG pozitiva cu 0.11, si "dealtfel iar fi stricat planurile de concediu in strainatate" ca imi venea sa o omor .
In vara am inceput sa merg la un centru de plasament si chiar am botezat un baietel(un tiganas mic si dulce), si parca acei ochi mici si dulci mi-au mai alinat durerea.
Anul acesta am reluat din nou intalnirile cu si cum peste putin timp implinesc 37ani am hotarat impreuna cu sotul ca daca minunea nu se intampla din nou fie prin ori ce mijloc (IAS,FIV),in jur de 39ani sa trecem la adoptie.
Sper sa reusim, si incerc sa am din nou acea stare de spirit ca atunci cand am ramas insarcinata, cand eram impacata, vasela si cu toate ca mi se intampla sa adorm din picioare de oboseala nu puteam sa fiu suparata pe nimeni si mi se parea ca trebiue sa iert si sa tolerez pe toata lumea.
Sper sa dea Domnul sa reusim toate sa avem multi multi

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Durerea e aceeasi, indiferent de varsta sarcinii, indiferent de ce aceasta nu mai este. Am primit si multe PM sau mail-uri de la femei care au trecut prin asta. Le multumim tuturor. Dupa ce l-ai asteptat mult timp, dupa ce l-ai vazut la echo, dupa ce ai simtit in corpul tau diverse schimbari mai mult sau mai putin reale, e cumplit de greu. Dar singura noastra sansa e sa privim inainte. Daca ne dorim cu adevarat un puisor macar pentru el sa luptam, sa mergem mai departe, sa ne vindecam trupul si mai ales sufletul. Nu ne cere nimeni sa uitam sau sa fim vesele, sa trecem peste sau sa nu ne pese. Dar sa gandim pozitiv, sa fim oprimiste ca acesta l-a luat Dumnezeu si e ingeras, sa fim optimiste ca vom avea inca unul sau mai multi care sa ne lumineze viata.

Cu ce incepem sau cu ce continuam? Nu putem trece peste voia lui Dumnezeu dar noi cu ce ajutam?

Pe mine m-a chiuretat joi seara pt. ca aveam hemoragie puternica, pana luni am plans zi si noapte, in casa, in curtea bisericilor, in padure, pe strada etc. Luni am fost din nou la dr. si mi-a dat anticonceptionale. De cand am luat prima pastiluta nu am mai plans cu lacrimi dupa primul. Pentru ca al doilea copil al meu are nevoie de o mama stabila si sanatoasa. E vorba de autocontrol si nu e deloc usor.

Amparo, iti multumim din suflet ca ai trecut pe la noi sa ne incurajezi si n-am indraznit sa spun din prima dar Mirela Anca are dreptate: locul vostru este la fericitele mamici de nov.-dec. 2005. Sa fiti sanatoase si cuminti: Mos Craciun va va aduce cel mai dorit cadou!!!!!!

Mishka, eu am avut o extrauterina... Fereasca Dumnezeu sa fie asa, nu e bine sa stai. Nu inteleg de ce dr. ta te tine in stres pana vineri?????? Si ai fi avut pana acum dureri... Daca simti crampe puternice in abdomen sa mergi urgent la primul spital. Poate totusi a fost doar o intarziere, cauzata de dorinta ta prea mare de a avea un bebe. Sa ne dai vesti bune!

Martta... ar fi o tampenie sa-ti spun "ma bucur ca esti aici" dar ma bucur ca scrii. Ai inceput tratamentul?

Doamne ajuta!

Cu drag si intelegere,
Elena

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Draga Ana, se pare ca sucevencele au o pasiune pt. dr. Onofriescu. Si eu sunt suceveanca, am fost la el acum 5 ani pt. o mastoza pe care mi-a rezolvat-o foarte bine prescriindu-mi un gel. Cand am inceput serios sa vreau copii iar m-am dus la el. Ba chiar am dus-o si pe maica-mea. Deja isi deschisese cabinetul propriu.

..... continuarea pe PM.

Acum merg la dr. Carmen Stratone. www.gynex.ro

Tu cu cine "colaborezi" acum?

Cu drag, alta bucovineanca.

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana

Intre timp am descoperit si cauza. Se pare ca fost vorba de sindromul antifosfolipidic, care a iesit pozitiv. Asa ca la viitoarea sarcina o sa fie nevoie sa fac injectii in fiecare zi (Clexane). Le sfatuiesc pe toate fetele care au pierdut o sarcina sa isi faca analizele de trombofilie. Este una dintre cele mai frecvente boli care duc la oprirea sarcinii din evolutie in lunile mici.

Multumim Cristina Ana si iti uram BAFTA MARE!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amyy79 spune:

sI EU AM AVUT O SArcina oprita in evolutie la 8 saptamani fara activitate cardiaca... am simtit tot....la chiuretaj... a fost groaznic..
Spuneti fetelor va rog ce sa fac?
Am 26 de ani din ce cauza credeti ca se intampla asa.
Imi doresc foarte mult un bb...
Dupa.... nu am avut putere sa vb, sa ma ridic din pat ...s-a intamplat acum 2 zile....Incerc sa fiu tare, pt ca simt ca deja i-am obosit pe toti din jurul meu dar nimeni nu stie ce e in sufletelul meu.
Poate decat voi... care ati trecut prin asa ceva, imi este frica de doctorul meu ginecolog. il urasc....
As vrea sa pot trece cat mai repede peste asta si ma rog la DOAMNE,DOAMNE sa-mi dea si mie un bb sanatos.

Mergi la inceput

OOOOOOOH, Ammy, cat de mult as fi vrut sa nu se mai intample asta nimanui!!!!!!!!!! Si eu am insomnii, citeam mesajul tau cu ecografia... SPERAM sa fie bine macar pt. tine dar nu e. Ce sa zic? Nu e nimic de zis in cuvinte. Ai dreptate, numai rugandu-ne la Dumnezeu putem merge mai departe.

Te imbratisam si plangem impreuna cu tine.

Cu drag, Elena

OOOF, "nu credeam sa-nvat a..." scrie vreodata mesaje de incurajare pt. alte fete.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidiutza spune:

Mirela Anca spune-mi si mie te rog ce tratament ai facut atunci cand ai depistat toxosmoza si daca in timpul urmatoarei sarcini ai mai luat ceva pastile. Te intreb pentru ca majoritatea doctorilor cu care am vorbit considera ca este necesar sa iau rovamicina in cazul unei eventuale sarcini.
Libra doctorii nu mi-au dat nici o lamurire. Nu stiu nici ei exact de ce nu mai raman insarcinata pentru ca analizele acum sunt bune. Rusii ar trebui sa-mi vina pe 4 insa....ma rog sa nu mai vina. In fiecare luna sper asta. Voi vedea.
Tuturor va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Draga Lidiuta ,primul tratament l-am facut cu biseptol si inca un medicament de care nu-mi aduc aminte .Ceva de gen somnalent .Oricum nu conteaza pentru ca virusul nu a scazut deloc,am fost alergica la tratament si virusul a crescut pe toata perioada tratamentului .
Apoi am facut tratament cu Sumamed .Rezultatul a fost ff bun .Eu aveam doar IgG pozitiv ,IgM negativ .Cind am inceput tratamentul aveam IgG 1,690,cind am terminat aveam IgG 0,336 (dupa metoda ELISA).Din ce am aflat de la dr. IgG devine periculos la sarcina daca depaseste 1,000 .Deci am ramas gravida cu un IgGde 0,336 si in primele 5 luni de sarcina am repetat analiza lunar .Dupa aceea nu a mai fost nevoie .Ultima analiza din timpul sarcinii era de 0,998,dar nu mi-a mai afectat sarcina .Nu am facut nici un tratament pentru Toxo in perioada sarcinii.Copilul meu a facut analiza de Toxo in prima zi de viata ,nu are virusul .
Acum mi-am facut analiza inainte sa ramin insarcinata ,dar nu am facut-o dupa metoda ELISA.se calculeaza alfel si nu prea ma pricep la noul sistem .Acum am IgG 21 DR spune ca-i bine .MIINE sau Luni ma duc iar sa-mi fac analiza .
Am mai citit pe forum despre Toxo si am fost surprinsa sa citesc ca un IgG pozitiv si un IgM negativ nu afecteaza sarcina .Probabil ca asa este dar nu prin calcul ELISA.
Daca vrei o sa te tin la curent cu evolutia Toxo la noua sarcina .
9+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Buna, fetelor!
Ma inscriu si eu cu scorul de 2 (sarcini pierdute) - 0 (inca nu avem un puiut, desi ni-l dorim din tot sufletul). Prima sarcina am pierdut-o pe la 6 sapt. - cu chiuretaj, cu durerile si chinul aferente. A doua am pierdut-o la 4 luni jumate - nastere provocata. Trebuia sa nasc la inceputul lui iulie.
Nu stiu daca se poate descrie exact in cuvinte ce simti cand treci prin asa ceva. Poate impreuna vom trece mai usor peste problemele acestea.
Ioana

Mergi la inceput