Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bei fetelor am terminat treaba...am zis deja ca il astept pe sot sa vina sin Macedonia, dar abia la miezul noptii o sa ajunga...asa ca o sa incep ziua pacalelilor cu la 0:00 noaptea...nu stiu daca am ovulat inca...simt durerea pe partea stinga asa ca se poate sa nu fi avut totusi loc ovulatia pina acum...problema este ca mucusul care altadata era ca albusul la ovulatie acum oscilez in a crede ca este creamy...nu stiu...stau in cumpana cu mucusul...oare ovulele pentru col sa fi avut vreo influenta? In fine sper sa nu mi se modifice programul si la miezul noptii sa fac ceea ce trebuie....ma pregatisem cu 3 feluri de papicapentru husband:bame, ciupercute si mazare...dar cred ca abia maine se va infrupta din ele...sau poate dupa Cine stie?Maine o sa incerc sa intru mai des, ca iar am avut la scirbici vizite de straini...asa ca nu am putut sa intru mai des...din pacate...
Danangie esti o scumpica...as vrea sa-ti imprumut din optimismul meu, desi sa stii ca sunt si momente cind ma apuca disprarea si pe mine, dar cu ajutorul celui drag si al vostru reusesc sa trec peste ....pentru asta va multumesc tuturor...apropo..esti in ziua 23...cind ai ovulat...trebuie sa faci progesteronul la 7 zile de la ovulatie...
Coralia astept vestile minunate...m-am gindit la tine azi...sa vezi si tu bebe mic ca si Gabitaco...
Alexia 27 bine ai venit...si sa stai cit mai putin...faza cu 0.5 ca sa fie ovulatie nu o cred...are dreptate Tania..trebuie sa creasca cu cel putin 0,2 ca sa aiba loc ovulatia..mie in fiecare luna nu-mi creste decit cu 0,2 rar 0,3...brusc...apoi mai creste nitel pina la 37.1 sau 37.2 temp. la care se mentine pina cu 1 zi inainte de ovulatie...
Maria Alexia pupic fata ...cu glumita ei cu tot...
Mishulina si Tania (tie bafta la examen)va doresc sa aveti parte de casa mult dorita...si de bebelul care sa o inveseleasca..stiu cum este sa vrei o casuta noua...eu cu sotul ne-am mutat acum 1 an jumate in casa noua...3 camere in buricul tirgului...zona Unirea, daca stiti si ne este atit de drag de ea..o camera este neamenajata...si o las asa pina la bebe...este camera care il asteapta cu drag de peste 8 luni deja...si sper sa isi gaseasca chiriasul mic cit mai repede...
Cristinna nu cred in faza cu chistul...pe bune..sa-mi trimit graficul maine pe adresa de mail sa-l vad si eu...ok? Nu-ti mai face probleme si presteaza...
Pup restul fetelor..Iepurila si pe tine!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bine ai venit Alexia!
In primul rand nu fi deprimata(ca acu imi vine si mie sa plang, de nu se mai intelege nimeni cu noi!)Si eu am un singur ovar(celelalt fiind indepartat tot chirurgical)care,intrucat am si un car de ani,a inceput sa dea rateuri,adica mai ovuleaza dar numai cand vrea el si cum imi doresc cu disperare un bebel a devenit si la mine o obsesie!Si in plus sunt sanse mari sa fie si trompa respectiva cam infundata!Dar tot mai sper,uite,luna sata imi analizez hormoneii ceea ce poate ar trebui sa faci si tu...
Apropo! Numele tau parca e predestinat!Stiai ca exista un sfant cu numele asta? Si nu orice sfant! La Sfantul Alexie,intamplator(sau nu)se roaga tinerii care vor sa aiba un copilas si pe multi i-a ajutat! Asa ca eu zic sa nu iti pierzi speranta,mai ales cu un nume ca al tau!Daca vrei,iti trimit un PM cu povestea lui,care e deosebita!
Hai,fruntea sus si sa auzim numai de bine!Pupice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

'Neața fetelor. Cum ați dormit? Cata...?[;). să fie cu noroc!Al meu pe la 10 a căzut rupt și abia l-am trezit la 8 azi dimineață. Dar nu cred că am pierdut nimic, că la mine ovulația ar trebui să fie teoretic azi sau mâine și MC-ul meu - pauză Poate luna viitoare...
Tania, m-am înregistrat pe fertility.com. Succes cu testul, abia aștept să ne spui că are ochișori! Coralia Să fie într-un ceas bun!
Maria Alexia, eu merg la doctorița Elena Voiculescu, la Pro estetica și la BioTerra Med. Mi-a recomandat-o doctorița mea de familie după operație și de 2 ani merg la ea, și ce să spun...până la problema cu tiroida a fost super OK cu ea, adică CM ceas, la 29 de zile, ovulație și tot tacâmu'. Și tot ea m-a trimis la o doc endocrinolog pe probleme de gineco, la doc Fica Simona, zice că-i cea mai bună din București. O să vă spun dacă e așa...
Mishulina, unde anume în Unirii stai? Eu pe Bibescu Vodă...suntem vecine :)
Cristinna, dacă este într-adevăr chist, este în cel mai rău caz unul hematic, de care este ușor să scapi, așa că nu fi tristă.
Vă pup și vorbim mai târziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele mele dragi!
Ieri ,cu o graoza de emotii in suflet m-am prezentat la .Cat am stat la coada(vreo 2 ore)..mi-au trecut emotiile de tot si ma gandeam oare o sa ajung sa intru si eu ?ca se apropia sfarsitul programului si mai erau la femei acolo de ziceai ca tot apare din aer cate una si se inmultesc...In fine am intrat pana la urma..ma asez la eco..si dupa vreo 3-4 min de umblat pe burtica mea imi spune ca nu poate zice sigur,ca e prea mic..ca nu poate depista exact...va dati seama ca inima mea era cat un purice...si dintr-o data dupa vreo alte 3 min i se lumineaza fatza si dintr-o data o aud...UITE-L !E AICI!..si nu va pot spune ce bucurie pe capul meu...mi-a scris pe fisa de inscriere sarcina 5 saptamani in evolutiesi mi-a zis sa revin la eco in 14 aprilie sa mi-l masoare.Am intrebat-o ..deci am un bebe pui?Si ea mi-a zambit deocamdata e un sac embionar,peste cateva sapt va si bebe pui.Foarte mult mi-a placut de d-na doctor!
Asa ca acum ma declar si eu 5+...si sa dea Domnul sa vi se indeplineasca si voua acest vis cat mai curand!
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Sunt in ziua 14 a CM, temperatura mea creste , azi e 36.9, deci dupa grafic , am ovulat in ziua 11. Asta nici nu ar fi o problema ca am in zilele 10 ,12 si azi dim.Treaba care ma ingrijoreaza este acel folicul detectat in ziua 12 a CM la echo de 23 mm cu endometru de 9mm, care se prea poate sa fi fost un chist , mai exact un folicul care poate nu s-a spart.Ma duc iar la echo azi si o sa va spun exact ce zice dr., desi deja in proportie de 99% e clar: chist.
Ma rog doar sa fie un chist functional care sa se absoarba pana la ciclul urmator si sa nu trebuiasca sa iau anticonceptionale.Am mai citit pe internet parerea DL DR T despre administrarea anticonceptionale la depistarea unor chisturi functionale si din cate imi dau eu seama , dansul este impotriva .Voi ce ziceti?
Cata , multumesc din suflet pt incurajari , pot sa-ti trimit si graficul meu ca sa vezi si tu cum e cu temperatura la mine, dar nu cred ca imi vei putea spune altceva, chiar daca ai dori sa ma incurajezi.
Pup toate fetele si pt voi.
Cristinna

Mergi la inceput

Alexia bine ai venit la noi,o sa vezi pe parcurs ce fete extraordinare sunt pe acest forum si ce informatii utile o sa aflii de la ele,dar mai ales sprijinul in momente grele o sa conteze foarte mult!
Cata,pupici multi si te asteptam cu vesti bune,la un asa folicul vestea numai buna poate sa fie!
Maria,Tania joi o sa chefuim!
Tutuot fetelor pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bravo Cora , ce ma bucur pentru tine !!!
Avem ce sarbatori la proxima intalnire

Cata draguta si harnicuta, sper sa c-a intors sotiorul cu bine si dupa victoriile din deplasare, a "marcat" cu succes si pe teren propriu!
PS. Tare tentante suna retetele tale, bame eu am mancat doar de cateva ori, in Bucuresti, pe-aici prin Sibiu n-au fost niciodata... Si mai spuneai to odata de mancarica de telina , vreau si eu reteta !

Tania, mai ai ceva rezultate de la endo? Sper ca esti bine.

Cristinna, iti tin pumnii sa fie bine la echo, sa se fi spart foliculul, sa fii linistita si fara grija asta.

Bun venit, Alexia, sper sa-ti facem asteptarea -ului cat mai usoara . La ce medic mergi tu?
Povestea ta, ca si cea a Mishulinei, este intr-adevar trista, dar ce mare va fi bucuria cand va veti vedea visul cu ochii, nu?

Pupici pentru toate fetele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, voi va ascundeti de 1 aprilie ??? Sau acum coaceti fiecare cate ceva ?

Ia uitati-va putin la titlurile subiectelor, observati ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cora felicitari!!!!! . Tine-o tot asa! Eu abia astept sa chefuim joi!

Maria eu am vazut salata de bame la noi la Metro, pe unde sunt conservele de fasole si mazare. Dar e la conserva.

Cristina Doamne-ajuta sa fie bine cu foliculul tau. iti tin pumnii la echo!!!

Mishulina as vrea si eu povestea sfantului Alexie pe PM. promit sa o citesc dupa ce termin de invatat !

Cata in ce zi mai esti? (vezi, acum am uitat eu!) Au inceput sa creasca temperaturile?

Eu sunt in z22, 10 DPO, temperatura e 37.0 de 2 zile si peste 3 zile, adica luni dimineata o sa-mi fac testul. Sa vad cum bifez luna asta. deocamdata nici un semn, dar n-am de gand sa ma chinui cu asteptarea rushilor!

Laurici ai plecat pe undeva? Ce analize ai mai facut?

... si, in alta ordine de idei, de ce shotii va mai tinetzi de 1 aprilie?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

La mine la servici am niste colege mai puse pe glume decat mine..avem un singur coleg si am complotat toate sa-i facem o farsa si anume ca-l lasam singur azi la lucru cu o droaie de pb de rezolvat(vinerea fiind la noi cam nebunie pe aici)..Deocamdata fierbe ca un ulei incins,s-a resemnat cu gandul ca trebuie sa le rezolve pe toate si se agita ca un sifon..cred ca pana la urma o sa-i zicem ca-i pacaleala ca ne streseaza deja cu agitatia lui..
Deocamdata eu nu am fost pacalita..si sper sa scap de ziua pacalelilor fara prea multe farse..La voi cum stau treburile?
PUpici!

Mergi la inceput