Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetele
Coranici nu stii cat ma bucur pentru tine. Cu toatele ne bucuram. FELECITARI si ai grija de tine.

Cristinaeu cred foarte tare ca o sa fie bine la eco. Ai sa vezi
Vreau si eu povestea Sf Alexie.

Cata te pup dulce
Eu sunt in ziua 28 si maine astept rushii. Sper ca luna urmatoare sa fie bine si pentru mine.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maria Alexia,

As fi norocoasa daca as veni cu vesti super dupa 8,9 aprilie incolo. mai am de asteptat inca putintel, nicodata nu sti de unde sare iepurele sau... broscoiul. tu cum te prezinti?

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, eu azi inca n-am patit-o cu pacalelile , dar va pot da niste sfaturi :
- tineti cheile de la masina in poseta, nu pe birou, daca vreti s-o gasiti parcata in acelasi loc !
- nu lasati tel. mobile nesupravegheate! Le-ati putea gasi cu limba setata in araba si sa vedeti numai serpishori pe ecran. Oricum, e bine sa memorati shortcut-ul sau pozitia in meniu pentru ro/en
- grija daca va cheama telefonic pe undeva sa va platiti taxe restante
- faceti cafeaua cu mana voastra, daca nu vreti s-o beti decofeinizata sau... cu sare si piper
Deocamdata asta ar fi...

Poate anul asta se vine cu ceva nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

'Neața fetelor. Cum ați dormit? Cata...?[;). să fie cu noroc!Al meu pe la 10 a căzut rupt și abia l-am trezit la 8 azi dimineață. Dar nu cred că am pierdut nimic, că la mine ovulația ar trebui să fie teoretic azi sau mâine și MC-ul meu - pauză Poate luna viitoare...
Tania, m-am înregistrat pe fertility.com. Succes cu testul, abia aștept să ne spui că are ochișori! Coralia Să fie într-un ceas bun!
Maria Alexia, eu merg la doctorița Elena Voiculescu, la Pro estetica și la BioTerra Med. Mi-a recomandat-o doctorița mea de familie după operație și de 2 ani merg la ea, și ce să spun...până la problema cu tiroida a fost super OK cu ea, adică CM ceas, la 29 de zile, ovulație și tot tacâmu'. Și tot ea m-a trimis la o doc endocrinolog pe probleme de gineco, la doc Fica Simona, zice că-i cea mai bună din București. O să vă spun dacă e așa...
Mishulina, unde anume în Unirii stai? Eu pe Bibescu Vodă...suntem vecine :)
Cristinna, dacă este într-adevăr chist, este în cel mai rău caz unul hematic, de care este ușor să scapi, așa că nu fi tristă.
Vă pup și vorbim mai târziu

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Alexia27 on 01/04/2005 09:38:37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

fetele, poate o sa ziceti ca am luat-o razna rau de tot,dar eu de o singura persoana as vrea neaparat sa fiu pacalita si anume de dr la care ma duc pt echo.As vrea sa-mi zica ca am chist si inainte de a iesi din cabinet sa-mi spuna " te-am pacalitttt, nu ai nici un chist si e totul ok, a fost o pacaleala de 1 Aprilie "
Ce ziceti fetele ?..sunt nebuna de legat?
va pupacesc dulce pe toate,
Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna, nu ești nebună, chiar de loc. Să ne spui cum a fost și ce a zis. Dacă vrei un exemplu de nebunie, uite, mie mi-a zis clar doc că am avut ciclu anovulator, și eu tot mai caut argumente cum că de fapt, am avut ovulație. Te pupși multă baftă! Îți țin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristinna nu esti nebuna, esti haioasa!!!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Gata..l-am scapat pe coleg de "chinuri"..se framanta saracu' ca ramane singur incat ne-a fost mila de el si am zis sa nu-l mai tinem in suspans....Da ce bucuros a fost cand a auzit ca a fost doar o farsa...tremura tot...acum e iar bine dispus...da' a "muscat-o" pe ziua de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Alexia,nu eu sunt din zona Unirii,Cata zicea ca sta acolo! Asta e...mi-ar fi placut si mie sa fim vecine!
Tine-ne la curent cu ce e nou si

Mergi la inceput

Mishulina, te rog de mii de ori să mă ierți că te-am mutat. Mea culpa

Mergi la inceput