Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Merci mult...Maria Alexia, Taniuta saniuta,Iepurila, Cristinna si Coralia graviduta...o sa mergem la munte..il las sa dea un paharel mic de vin...numai unul ca sa-si faca curaj...si o sa incerc sa profit iar de baietel...sper sa si-mi iasa...mama lui de mucus...ca luna asta de naspa n-a fost niciodata...eu tot cred ca mi se trage de la ovulele pentru rana de col...dar vad ca suntem mai multe cu problema asta...ce ne facem fetelor, ca pe graficul de pe fertility...daca nu-l introducem degeaba creste temp. ca apare linia punctata care zice "probabil ca a avut loc ovulatia, dar daca nu ati introdus toate semnele ei....nu este 100% sigur ca a fost"...naspa...rau...pupici

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ehei, fetelor, fertility ca fertility, ca e destul de fidel saracu'!
Da' sa vedeti alte softuri, ca-ti vine sa crezi ca nu mai stii daca ai masurat bine. Descarc ieri de pe Internet un program la care-i zice "hormonal forecaster" - cu tot felul de fitze prin el, bag datele si cand sa calculeze ... imi arata ca am ovulat in ziua 15 !!!
Eu stiu ca am ovulat in ziua 12, iar din z 14, pana in ziua 16 am avut constant 36.8!

L-am lasat in pace, nu il mai folosesc, chiar daca era gratuite 45 de zile. Sunt doar curioasa daca l-a mai folosit cineva si daca a obtinut aceleasi rezultate aberante!

Catalutza-Dragutza, unde pleci la munte? Mai faci poze?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tania am uitat cum se numeste zona..m-am timpit de tot..pe undeva pe linga Cimpina....cred...a stai ca mi-am adus aminte ...Cosminele...se numeste....nu cred ca fac poze, dar am unele misto facute azi la serviciu...din pacate sunt in calcutaorul de la scirbici asa ca le incarc luni....v-am pupat si am plecat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

quote:
Originally posted by utocatalina

Fetelor sunt scurta...ca la scirbici am avut treaba rau...
Coralia felicitari pentru bebe de 5 sapt...ma bucur mult pentru tine..
Cristinna mergi iar la eco...eu nu cred sa greseasca asa tare doctorita si sa fie chist...pe bune nu cred asta...dar dute sa fi sigura...
Tania sunt in ziua 13...cred ca am ovulat ieri seara...parerea mea...
Restul va pup si va scriu de acasa...intrebare urgenta...
Fetelor ieri nu am reusit sa prestez seara cum mi-am propus...ca sotul a venit la 2 noaptea si era supe obosit...sigur

ca la 7 am am facut-o...aveam sarcina sa prestez ieri seara si azi seara...ce fac acum? Daca am ovulat ieri...am prestat alaltaieri am si azi am...asa ca eu cred ca am prins momentul...dar ce totusi, pentru siguranta, ce fac cu prestatul de diseara...? Sa aiba loc diseara sau maine dimineata? Ce ziceti? Apropo daca am ovulat totusi ieri de ce nu am avut mucus...mai mult era creamy...o sa verific mai incolo cum stau azi..! Temp. a crescut cu 0,2 grade fata de ieri de aia cred ca ovulatia a avut loc...Voi ce ziceti? O sa postez ? si la Moisici!

Subscriu și eu la ce au zis fetele. Că ovulul trăiește doar 24h, bla-bla-bla- corect. Dar ce ai de pierdut? O distracție pe cinste . Așa că...la treabă.( ceea ce am și eu de gând să fac...l-am pus pe al meu să vină mai devreme acasă, că avem treabă

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

fetele, vesti proaste.Am fost la echo..in proportie de 99% e chist, de fapt e foliculul care nu s-a rupt si s-a transformat in chist functional de 4 cm.Trebuie sa ma duc iar la control vinerea viitoare sa vedem daca se absoarbe. Daca da, atunci e ok si poate luna urmatoare incercam o stimulare ovariana pt ruperea folicului, daca nu , atunci ma trece pe anticonceptionale.
Eram atat de optimista luna aceasta , iar acum nu pot sa fac altceva decat sa plang...nici nu stiu ce sa mai fac.
Cred ca luni ma voi duce si imi voi face din nou analiza de prolactina si in ziua 21 progesteronul, sa vad cum stau macar.
week-end placut!
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Azi sunt in ziua a 23-a a CM si dimineata am fost si am facut un progesteron.Rezultatul: 6,17 ng/ml.

Voi celalalte fete care sunteti in asteptare...ce mai ziceti?MARIA,TANIA voi ati facut progesteronul?

FLORININI tu in ce zi esti?

UTOCATALINA am citit bine ca pleci la munte? Distractie placuta si mult spor

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Servus Danangie, chiar ma intrebam ce mai faci...
Si eu sunt in ziua22, ziua10 DPO si astept sa treaca odata perioada asta tampita.
Mi-e mi s-a dat de la endo sa fac TSH si testosteron...nimic de progesteron. ??? care sunt valorile normale la acesta?

tania

Mergi la inceput

CPierre bine ai venit si sedere cat mai scurta!

Imi pare rau dar abia acum am vazut mesajul tau, strecurat printre altele mai vechi de astazi...

Cred ca pt pesimismul tau este buna o cura de sedere pe forumul DC, mai ales ca aici nu ai nevoie de programare

In rest, cu privire la metoda temperaturilor, bineinteles ca sansele cresc daca este combinata, atat cu metode de stimulare (pe cale medicala) sau prin metode naturiste (sunt fete pe forum care au incercat si au postat povestea lor de succes).

te si multa perseverenta in continuare!

Mergi la inceput

Mai fetelor, acum mi-a picat fisa!

De fapt m-au inspirat inconstient posturile Cristinnei cu echograful.
Pai eu eram suparata ca nu mi-a spus nimic la echografie despre foliculi, dar eu am merg la echo la 2 ZILE DUPA OVULATIE, deci nu prea avea ce sa-mi spuna, daca acei foliculi s-au spart la ovulatie... corect?

Sun#259; logic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TANIA pe rezultat scrie ca valorile normale in faza luteala sunt intre: 0,95 si 21 ng/ml.Eu acum nu stiu cat ar trebui sa fie atunci cand ramai..........

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput