sarcina sau?

sarcina sau? | Autor: puiusu

Link direct la acest mesaj

Scriu pentru prima data pe aceasta pagina dar de citit va citesc de foarte mult timp.Am si eu o problema care nu-mi da liniste si ma streseaza:din data de 16 februarie nu mi-au mai venit "rusii", in data de 18 martie am avut dureri de burta ca si la "rusi", am asteptat sa-mi vina, dar ei nu aveau nici un gand de asa ceva, mi-am facut test de sarcina dar mi-a iesit negativ.M-am hotarit sa merg la doctor dinsul mi-a facut control si m-a diacnosticat "suspect sarcina", mi-a dat sa fac injectii cu progesteron trei zile cate 50 ml/zi si sa astept zece zile sa vedem.
In data de 27 martie am avut o sangerare dar nu'ma o picatura, mi-am facut dinou test si de data asta mi-a iesit negativ.
Va cer ajutorul celor care poate au trecut prin situati asemanatoare vreau sa stiu ce pot sa fac, sa mai astept nu mai pot.
De 2 ani imi doresc sa raman insarcinata, si imi doresc atit de mult ca simt ca ma topesc pe picioare la gandul ca poate fi alceva si nu sarcina.
Pote fi sarcina extrauterina?de nu-mi iese nimic la test?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Puiusu draga tot numai doctorul poate sa-ti spunadaca te mai duci la un control(eventual o eco) daca e sarcina sau nu.ceea ce pot sa-ti spun e ca indiferent daca e extrauterina sau sarcina normala la test se vede.Deci nu conteaza ce fel de sarcina este hormonul hcg care apare in urina este secretat cand apare sarcina indiferent de tipul ei.
Te pup si iti doresc sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Puiusu de ce nu incerci un test din sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

puiusu, eu zic asa: fa un Beta-HSG (test de sange, poti cere la aproape orice policlinica) ca sa stii sigur daca e sau nu sarcina.
Apoi, avand in vedere ca deja a trecut destul timp, poti face si o echo', sa o vezi... (Am inteles ca la echo' se vede "punctuletul" cel mai devreme la 5 sapt. si 2-3 zile de la ultima menstruatie. Acum mai depinde si cand a fost ovulatia, implantarea etc.)
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiusu spune:

multumesc, mult pentru raspunsuri
dar testul din sange se poate face la orice ora din zi sau nu'ma dimineata?
m-am hotarit sa merg azi dupa servici.

Mergi la inceput

mersi mult pentru raspunsuri!
testul din sange se poate face la orice ora din zi sau nu'ma dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Puiusu subscriu la cele spuse de Coralia, Maria Alexia si Iepurila...bifeaza totusi un test de singe...cu riscul de a te dezamagi eu nu cred ca este sarcina pentru ca s-ar fi pozitivat unul din teste, chiar daca a doua linie ar fi fost slab vizibila....totusi eu iti tin pumnii...pupici..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

mersi mult pentru raspunsuri!
toata lumea imi spune ca dupa progesteron (dupa doza soc pe care am facut-o)daca nu era sarcina si nu'ma o dereglare treb sa imi vina "rusi".
E drept ca ma leg de orice vorba, asa ma incinta gindul ca acolo ar fi putut prinde viata un samburel, dar in acelasi timp am o sumedenie de ganduri sumbre.
Nu stiu ce sa mai fac!M-am hotarit sa merg azi la un echo chiar daca periada de 10 zile i-a sfirsit vineri dar nu mai rezis, ori la bal ori la spital (zic eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu zic sa faci neaparat un test de sange, pentru ca eu cand am avut extrauterina nici un test cu urina nu mi-a iesit pozitiv!!! Iar test din sange nu mi-am facut.
Deci Beta hcg din sange si daca iese pozitiv o echo transvaginala sa vada unde e sarcina. Bafta multa sa fii insarcinata si sa fie ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Puiusu am vazut ca esti din sibiu..La ce medic ai fost?Ai reusit sa-ti faci testul de sange ieri?Ai ceva noutati?
Te pup si sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana27 spune:

Am si eu o intrebare legata de 'sarcina sau nu`.
Daca am uitat pastila nr. 19 (dintr-o folie de 21) si a doua zi am avut contact fara nici o alta protectie, sunt sanse de sarcina sau pot sa dorm linistita?

Mergi la inceput