As vrea sa am un bebe dar.....

As vrea sa am un bebe dar..... | Autor: mnl_dana

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Dana , am 29de ani.Sunt casatorita de 5 ani dar inca nu avem un bebe. De ce? De fiecare data cand ne-am propus s-a intamplat ceva....o operatie la genunchi, dupa care timp de 2 ani nu am avut voie sa iau in greutate, si cel mai grav acum un an, am avut un accident de masina in urma caruia m-am ales cu o frumoasa fractura de bazin si de coccis. Anul acesta ne-am propus sa nu mai asteptam si sa facem un bebe.......si totusi imi este foarte frica....o fractura de bazin nu este chiar asa..floare la urche. Va rog , daca cineva mai are asemenea probleme si are un bebe ..... sa imi spuna si mie la ce trebuie sa ma astept. Imi este foarte frica!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna dimineata,Dana
Eu am 31 de ani si imi doresc enorm de mult un copil...care se lasa asteptat.Probleme apar permanent, dar prioritatea noastra, acum trebuie sa fie .
In legatura cu problema de la sold, ar trebui sa consulti un medic.
Alisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by alisia

In legatura cu problema de la sold, ar trebui sa consulti un medic.

Subscriu si eu la acest sfat,e cel mai bun la care ma pot gandi acum,dar nu dispera,ptr. ca "E frumos sa visezi,dar si mai frumos e sa-ti vezi visul implinit" ,asa ca fa tot ce poti pentru asta si rasplata va fi pe masura!
Eu te inteleg,ca si eu am niste probleme,destul de mari,care in momentul asta par de nesurmontat,dar mama m-a invatat sa gandesc pozitiv ptr, ca "gandurile bune atrag lucruri bune",asa ca te pupicsi sa auzim vesti bune de la tine!

Mergi la inceput