eritem fesier
Raspunsuri - Pagina 2
Bobita spune:
Eu in astfel de cazuri am folosit cu succes sfinta pudra, chiar daca unii sunt de parere ca nu este buna la pampers.
vinv
roxica spune:
vreau sa va multumesc tuturor pentru rapiditatea raspunsurilor referitoare la problema mea ...bubutele la fundulet...am sa le incerc pe toate..si am sa-i spun inca o data si medicului desi mi-e groaza de cabinet si mie si iubitei mele...
va pup pe toti si va transmit numai sanatate si bucurii alaturi de puiutii vostrii...
diana904 spune:
oaana> zau ca asa mi-au zis, cred ca la Sensiblu de pe 1 Mai (bine, acolo am mai patit niste ciudatenii cu una din farmaciste, cred ca nu prea stie pe ce lume e) si asa mi-a zis, ca nu se importa in Ro...si aveam chiar mare nevoie, Catinca mea cazuse rau, a fost chiar cusuta la gurita la Grigore Alexandrescu si acolo i-au dat cu MercuroCrom, asa ca, firesc am cautat si eu....Bine ca mi-ati spus, cu 2 copii in casa e bine sa-l am la indemina!!
Corina spune:
Eu iti dau un leac babesc cu care ma vindeca bunica mea atunci cind nimic altceva nu merge.Fierbe un pic de ulei de floarea soarelui, lasa-l sa se raceasca si unge-i funduletul.E mai bun decit o mie de creme!
corina
Sorina spune:
Pentru a schimba PH-ul pielii din zona inghinala va sfatuiesc sa incercati sa spalati copii la fundulet doar cu apa in care ati fiert tarate de grau. Puneti o oala de 5 l cu apa la fiert si cand da in clocot aruncati cateva linguri de tarate de grau. Atentie mare pentru ca se umfla si da pe afara. Cand se raceste ( sa fie calduta) cat suporta bebele sa-l speli, spala-l cu acesta apa (se face ca un amidon)fara sapun sau altceva. Eu am mai folosit pentru Andreea Nidoflor insa nu in excex. Fiica-mea a facut pe la 1.3 ani dermatita de contact si cu recidiva dermatita micotica, de era saraca o rana, toata pitulicea.
Incercati asa si mai ales spalati lenjeria copilului doar cu sapun de casa, macar pana se rezolva pielicica.
Veve spune:
Eu folosesc o crema pe care din pacate nu cred c-o gasesti in tara,dar iti spun ce contine,poate o poti prepara la farmacie:oxid de zinc(11,3%),aloe si vitamina E.Veve nu s-a iritat prea des,dar cind s-a intimlat am dat-o cu cremuta asta si i-a trecut de la un pampers la altul.Vezi si tu,daca n-ai incercat inca asa ceva...
Irina & Veve cea cumintzica foc!