ganglioni la gat

ganglioni la gat | Autor: stowan

Link direct la acest mesaj

De ceva vreme am descoperit la gat in lateral situati pe tendoane niste formatiuni nodulare dure de marimea unui bob de mazare (unul în stanga si unul in dreapta). Cand am o stare de nervozitate si la stress ii simt. Poate cineva sa-mi dea informatii cu privire la acestia sau unde sa ma duc sa aflu ce sunt. Precizez ca nu sunt situati langa amigdale ci pe lateral sub ureche cam la mijlocul gatului. Am observat ca si sotul meu si mama mea au asa ceva. Este normal sa apara asa ceva. Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ar fi binevenite niste detalii in plus: de cand ai ganglionii (daca sunt cu adevarat ganglioni!), daca au crescut in dimensiuni in timp, daca ai avut recent, in ultimele saptamani vreo infectie in zona gatului/urechilor/dintilor...
in primul rand daca ai un medic de familie de incredere te poti duce la el...cel mai probabil o sa iti indice sa faci niste analize (o hemoleucograma obligatoriu) si mai departe ... hematolog cel mai bine..depinde ce gaseste dr de familie cand te examineaza...
starea ta generala cum e? faci febra, esti mai astenica....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

la oasa mica marime, nu. asta inseamna ca organismul tau lupta impotriva unor virusi. Din proprie experienta iti spun.am patit si eu anul trecut, dar mult mai rau ca aveam ca un lant de margele dupa cap pana sus aproape de crestetul capului, si dupa urecgi si la gat si inghinal cate unul de o parte si de alta
am fost la medic ca ma dureau rau de tot si mi-a zis ca am viroza dar eu nu aveam nici un simtom - NAS , TUSE, FEBRA, NIMIC- dar mi-a zis ca in organism am acei virusi, dar anticorpii mei lupta si mi-a prescris antibiotice -ampiclox, iar apoi am continuat cu cate o aspirina pana au disparut. Dar sa stii ca imi mai aparea cate unul ori de cate ori imi era frig tare si raceam cate putin, si iar luam aspirina, apoi nu i-am mai bagat in seama si...nu mai sunt/dar cum tu nu ai decat cata unul trebuie sa iei cate o aspirina caci e antiinflamatorie si sunt sigura ca iti va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

diana, daca doctorul ti-a zis ca e din cauza unor virusi, atunci antibioticul nu isi are nici un rost, pentru ca anticioticele NU AU ACTIUNE PE VIRUSI, DOAR PE BACTERII!!! e bine ca ti-au disparut, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Da, cam asa e ca am intrerupt antibioticul caci era pe baza de penicilina , iar eu sunt alergica , si am trecut doar pe aspirina.

Mergi la inceput