Buchetul miresei

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu mias dori un buchet de margarete!!!,sau ma rog flori de camp!!!!!dar nu cred ca se cam potriveste cu rochia...asa ca imi iau gandul, poate o combinatie de trandafiri , cale , si ceva verdeata curgatoare??

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua din nou !

Multumesc mult pentru raspunsuri am gasit si eu citeva modele pe net, vreo doua le-am pus si in link-ul cu semnatura....apropo de faza cu fata nasei - este vorba de nasa mea de botez si nu de cea de cununie...aici e problema...pe care nu o vreau domnisoara de onoare si nu e vorba de banii pe care i-as da pe bratarica sau buchet....

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Roxy iubita eu ti-as fi raspuns dar sincer nu am vazut mesajul tau.
Cel mai simplu mod cu putinta - si mai putin costisitor: iei o bucata de funda de satin lata, in aceeasi culoare cu funda de la cosulete si prinzi pur si simplu cu un ac si ata (tu sau orice alta fata din fam,ilie) un trandafir cat mai desfacut si cu codita taiata foarte scurt. Pangliga o legi ca o funda mai mare pe incheietura mainii. Daca nu orice florarie stie sa faca o bratara din flori: este acelasi sistem ca la coronita doar ca este mult mult mai micuta. Se lucreaza de obicei din minirosa.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

adjadyn, frumoase buchetele din flori de camp. Si eu imi doresc unul asemanator pentru cununia civila . Combinatie cale-trandafiri, nu am idee, cele mai in masura sa-ti spuna cred ca tot "floraresele" sunt . Mie imi plac calele simple, fara alta combinatie.
roxygeo, cu problema ta...hm, delicata situatie......ma gandesc sa-i spui ca mai nou, se poarta doar cu o dra si un cavaler, si ca voi vi i-ati ales deja. Da' faza care e, nasa ta de botez vrea neaparat ca fata ei sa se faca vazuta la nunta ta, in orice fel, sau vrea expres sa-ti fie dra de onoare, si astfel sa te "convinga" sa-i iei bratzaruca?

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

adjadyn-eu stiu ca florile de camp nu sunt foarte rezistente si se ofilescacuma eu nu vreau sa te amarasc dar trebuie luat si asta in calcul dar poti sa intrebi la florarie si ei te sfatuiesc ca doar au experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

...dar cred ca poate fi un buchet care sa semene cu cel de flori de camp . Ca si io tot pasarica asta o am (cu florile de camp) si evident ca m-a lamurit cineva () cum sta treaba, asa ca o sa fie, cred, o combinatzie de margarete, crizanteme din alea micutze si minirosa...plus multa verdeatza. In pozele din link sunt cateva astfel de buchete.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Fetelor, eu vreau buchet din flori de camp pentru cununia civila. Va cred cand spuneti ca nu sunt prea rezistente, dar, oare, chiar atat de tare sa se ofileasca floricelele, in cele 10 minute maxim de stat la starea civila?

Mergi la inceput

Pentru ale 10 minute, cre'ca e numa bun buchetu din flori de camp "originale" . Fii pe pace, rezista! Si io as fi vrut asa la cununia civila, numai ca...in septembrie, campu e cam ofilit si, in plus de asta, io aveam sa pastrez acel buchet in casa pana la cununia religioasa (adica pana cand am cu ce-l inlocui ). Drept pentru care, am avut buchet de trandafiri...care rezista eroic. Si pana-n iulie mai e putin!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Mergi la inceput

Hm, oare prin august, pe la sfarsit, o fi la fel de ofilit? O prietena de-a mea s-a casatorit tot la sfarsitul lui august, anul trecut, si a avut buchet la civila din flori de camp. O fi gasit o partea a campului neumblata de soare...

Mergi la inceput

Io vorbeam de mijlocu' lunii septembrie

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Mergi la inceput