Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 13
krelia spune:
cinderella, acum, depinde si cum iti alegi tu.
Ca le vrei una dupa alta, am inteles, insa, te imbraci la amandoua la fel? (rochita de mireasa la cununia civila?).
Daca da, atunci, ma gandesc ca 2 buchete nu-si au sens, nu?
Daca ai "trusou" special, atunci, e simplu, plecat la civila cu buchetelul nr.1, spus da, venit acasa, schimbat in miresica, luat buchetelul nr.2, plecat la biserica, pupat mire, plecat restaurant...si de aici, distractie in toata regula!
Krelia...viitoare printzesita
cinderella spune:
Buna Krelia!
Asa ma gandeam si eu: daca reusesc sa le programez una dupa alta si sa nu ma mai intorc pe acasa, nu are rost sa imi fac 2 buchete.
Daca cununia civila e dimineata si restul "distractiei" dupa-masa, atunci va trebui sa imi fac rochie pt primarie si dupa aceea sa ma schimb. Dar, sincer, nu prea imi surade ideea asta.
cinderella spune:
Si la majoritatea nuntilor la care am fost pana acum, cununia civila era in aceeasi zi cu cea religioasa si mireasa era imbracata in rochie si la primarie.........
De aceea ma gandeam sa fac si eu la fel
ralucah spune:
Lori, frunzele de numesc Aspidistra. Sunt niste frunze mari,care se indoaie pur si simplu si se capseaza cu un capsator normal pentru efectul de funda, cum este cel din poza respectiva. Problema este ca ele vin de obicei pe comanda din Olanda si sunt la pachete, deci spune-i din timp si mergi si cu poza la ea ca sa fii sigura ca a priceput.
13 trandafiri- asta inseamna ca modelul va fi o parte (lacrima). Poti folosi si la lumanari aceleasi frunze tot trei si trei: ori le face gen funda ca la buchet, ori le lasa in jos, prinse sub aranjament.
quote:
Originally posted by Lorym
ralucah , te rog si eu ceva ca vad ca stii mai multe. Eu am nunta in vaslui si alea saracele sunt cam paralele ; eu am nunta pe 23 iulie si ma duc in iunie sa-i duc poze cam cum vreau luminarile ornate sa fie: eu am zis cam 13 trandafiri albi cu floarea miresei. Eu stau in Iasi si aici imi voi face buchetul miresei in iasi ca sa nu am surprize in rest tot ce tine de flori am vorbit cu o tanti in vaslui. Numai ca incerc sa gaesc peste tot niste poze cam cum vreau sa arate ornate luminarile ; nu stiu cum sa-i explic ca vreau totul natural fara nimc artificial. Nu prea stiu sa-i explic cum se cheama frunza aia care inconjoara buchetul ca sa faca comanda
http://www.splendor.ro/bucheteMireasa2.htm#josP (modelul e ala de 650.000)
Buchetul vreau sa mi-l fac din frezii si trandafiri
Sper sa mai gasesc poze pe aici sa-i duc sa vada. Mersi mult
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
krelia spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Mie nu-mi raspunde nimeni
Bratara pentru domnisoara de onoare....
http://community.webshots.com/user/roxygeo
te referi la o bratara obisnuita, bijuterie, sau la o bratara din floare (cum isi pun fetele prin filme cand sunt invitate la balurile de absolvire)??
roxygeo spune:
Krelia ma refeream la bratara de flori...iar acum am alta problema....nasa mea, care mie si matusa ma piseasa sa-i iau una si verisoarei mele, dar ea nu e domnisoara de onoare, doar sor`mea e...nu stiu ce sa ma fac
Alinus25 spune:
quote:
Mie nu-mi raspunde nimeni
Bratara pentru domnisoara de onoare....
Te-as ajuta cu cea mai mare placere. In primul rand nu stiu la ce bratara te referi, iar in al doilea rand eu nu o sa am domnisoare si nu prea sunt in tema ... Dar eu ma gandesc ca o bratara din floare ar fi frumoasa, poate gasesti pe la saloanele cu rochii de mireasa ... Nu stiu exact ...
Pupici
krelia spune:
quote:
Krelia ma refeream la bratara de flori...iar acum am alta problema....nasa mea, care mie si matusa ma piseasa sa-i iau una si verisoarei mele, dar ea nu e domnisoara de onoare, doar sor`mea e...nu stiu ce sa ma fac
Mah, sincer sa-ti spun, habar n-am unde. La magazinele specializate, unde au si cocarde din plastic, cred ca gasesti palesti din alea ca pe vremuri. Cred ca ar fi o idee buna sa incerci chiar la floraria unde iti vei face buchetelul . Nu cred sa nu-ti poata face, nu?
Cat priveste fata nasei tale, hm...iti voi spune o parere subiectiva, dat fiind faptul ca am fost intr-o situatie asemanatoare. Ai mei au cununat cu ceva timp in urma, iar eu am fost "catalogata" drept nasa mica. Prin urmare, am avut si buchetel . O bratzaruca ar fi ok sa poarte daca o alegi si pe ea dra de onoare. Insa, daca nu e prea mare deranjul si/sau cheltuiala, ii poti comanda si ei un mic buchetel din flori de camp, sa zicem (ca sa fie mai ieftin...sau nu e? si asa, multumesti si capra si varza..adica, are si fata parte de floare si e si nasa multumita , nu?
olguttza spune:
Cred ca orice florarie care se respecta ar putea face asa ceva, mai ales daca te duci cu modelul. Si nu cred sa fie mai mult de...hai sa zicem, 200-300 mii (buchetu' meu e 500.000). Sunt foarte dragutze bratzaricile si foarte practice mai ales, pentru ca nu incomodeaza - don'shoara tre sa tzina lumanare, sa umble cu coshuletzu' si sa puna cocarde invitatzilor, deci numai un buchet nu i-am mai fi trebuit in bratze. Am pus in linku' meu (la "Diverse") cateva modele de bratzarici si buchetzele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.