Trebuie sa virez urgent niste bani(80 euro) in contul unei pers.juridice din Italia. Problema este ca e mult prea costisitoare operatiunea din cont in cont(comision:50-60 euro!) si ma gandeam ca poate imi da cineva vreo idee cum as putea sa scap mai ieftin.Plus ca din cont in cont dureaza cam o sapt.pana ajung banii. Poate Moneygram sau mai stiu eu ce altceva,dar nu prea am detalii.
Please,help me!
Cred ca cea mai convenabila metoda de a trimite bani in strainatate, cu atat mai mult cu cat nu este vorba de sume mari, e Western Union. Banii se pot ridica la o ora dupa ce au fost trimisi.
Alina
Cu Moneygram sau Western Union e sigur mai ieftin. Trebuie sa ai insa datele unei persoane fizice care sa primeasca banii (nume, adresa, nr de tel). NU dureaza o saptamana pana ajung banii dintr-un cont in altul, dureaza 2-3 ore (stiu de la cineva care lucreaza in domeniu), dar bancile fac frecvent smecheria asta, din care castiga si ele ceva (la sume mici nu conteaza, dar la sume mai mari, da).
caara, incearca sa trimiti prin MonyGraam, eventual de la BCIT, au comisioanele mai mici decat cei de la BCR, iar Italia lucreaza mai mult cu ei
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Va multumesc pt.raspunsuri. Intr-adevar MoneyGrame ar fi o varianta rezonabila(15 euro),Western Union e mult prea scump(peste 30 euro). Problema este ca mie nu-mi accepta firma respectiva decat in cont bancar sau prin mandat postal. Mi-ar conveni varianta mandatului postal international(doar 95.000 lei comision) dar banuiesc ca termenul e f.mare(urmeaza sa ma interesez),oricum incerc sa obtin o pasuire(timp),sper sa gasesc intelegere pt.ca imi doresc tare mult sa beneficiez de oferta respectiva.